În fiecare dintre noi se află aceste două aspecte, aspectul de victimă și aspectul  geniului creator.

Rolul de victimă, cel pe care îl cunoaștem cel mai bine, chiar dacă ne limitează, pare foarte confortabil.

Confortabil pentru mintea noastră care aparent are impresia că deține controlul atunci când joacă pe un teren pe care îl cunoaște. Confortabil chiar și pentru noi...câteodată este mai ușor ca "celălalt să fie de vină", sau "nu pot pentru că ….".  Și nici nu trebuie să ne gândim mult ca să venim cu o lista de scuze și argumente.

Când suntem în rolul de victimă apare neputința pentru că din acest loc puterea se află undeva în afara noastră.

Ți s-a întâmplat vreodată să lucrezi intens cu tine, să mergi la cursuri, să citești multe cărți și cu toate acestea să simți că bați pasul pe loc? 

Că nimic semnificativ nu se schimbă în viața ta?

Dacă răspunsul tău este nu, probabil că nu ai fost la suficiente cursuri sau nu ai citit suficient de multe cărți :-),   glumesc acum.

Dar cel puțin o dată în viața ta este posibil că ai experimentat acest lucru.

Asta se întâmplă  când încercăm să “rezolvăm” ceea ce considerăm că nu este bun la noi și acționăm din lipsă, din acel nivel de conștiință în care percepem că suntem separați de întreg.

Pe lângă faptul că este foarte, foarte, foarte mult de lucru cu toate acele credințe și tipare care ne țin în rolul de victimă, de cele mai multe ori nu facem decât să ne cufundăm și mai mult în această vibrație.

Ce creem în viața noastră din acest loc?

Surpriză!

Și mai multe experiențe care ne confirmă că puterea nu este în interiorul nostru, că este undeva în afară.

În ciuda efortului susținut pe care îl faci, nimic semnificativ nu se schimbat în viața ta.

Rolul de victimă este doar unul din cele două roluri mari cu care ne putem juca, aici pe pământ, unde suntem supuși legii polarități. 

Suntem spirit pur creator, venim pe pământ pentru a avea o experiență individuală a existenței. 

Iar pentru a experimenta acest lucru, complet, avem nevoie să înțelegem ce înseamnă asta. Fără să trecem prin experiența rolului de victimă nu am fi putut experimenta geniul nostru creator.

Problema apare atunci când uităm că suntem geniu creator și ne identificăm complet cu identitatea noastră, care este foarte egoică, și continuăm să ne trăim viețile din acest loc în care percepem că suntem separați de tot ceea ce exist.

Asta pentru mine înseamnă să fi adormit. Să trăiești viața de pe o zi pe alta, așteptând să treacă timpul, fiind deconectat de la visele și dorințele tale, este opusul vieții.

În geniul nostru creator, acel nivel înalt de conștiința în care suntem una cu tot ceea ce este, suntem viață însăși. Suntem conectați cu cine suntem noi cu adevărat, spirit pur creator.. Venim pe pământ cu daruri și abilități unice care ne ajută să avem o experiență individuală a existenței.

Când suntem conectați la geniul nostru creator și acționăm din acest loc, fiecare zi este un miracol, iar ceea ce creem în viața noastră pare magic pentru mintea noastră. Dar absolut natural pentru sufletul nostru.

  1. Uităm că suntem spirit pur, creator.
  2. Chiar dacă ne amintim acest lucru, spontan, pentru o scurtă perioadă de timp, nu știm cum să ne conectăm constant cu acest aspect din noi.
  3. E nevoie să îți exerciți liberul arbitru. Adică să alegi din ce nivel vrei să experimentezi viața. Din rolul de victimă sau din geniul tău creator?

Da, ai aceste două opțiuni și alegerea îți aparține!

Mai mult decât atât, te invit la un workshop gratui de o zi, “ACTIVEAZĂ ȘI ACCESEAZĂ INTUIȚIA LA CERERE” pentru a învăța cum anume să te conectezi cu geniul tău creator și mai ales cum anume să acționezi din acest loc pentru a crea o TRANSFORMARE în viața ta.

Personal, aplic aceste principii de peste doi ani și multe din lucrurile care păreau imposibile acum un an s-au împlinit deja iar restul sunt pe cale să se împlinească.

Nu m-am simțit niciodată mai “în viață” ca acum. Îndrăgostită de viață chiar. 

Nu doar că fac ce îmi place și sunt recompensată pentru acest lucru, dar stilul de viață liberă care imi permite să lucrez din confortul casei cu oamenii din toată lumea, să mă bucur de familie și prieteni, să explorez diverse colțuri ale planetei și mă minunez de fiecare zi și de cât de multă abundență există în jurul meu este ceva ce imi doresc să experienteze toată lumea.

În continuare ALEG, în fiecare zi, din ce nivel vibrațional vreau să trăiesc viața.

De cand am lansat acest workshop și până acum sunt peste 1000 de persoane care au trecut prin această experiență LIVE de o zi iar rezultatele lor sunt absolut incredibile.

Dacă simți că vrei să ieși din rolul de victimă, în care percepția este că puterea este în afară ta și vrei să înveți cum anume să te conectezi cu geniul tău creator și să operezi mai mult din acest loc pentru a creea viața pe care ți-o dorești, rezervă-ți un loc gratuit la următorul workshop și ne vedem acolo!


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.