O Ședință de Biofield Healing


Pachet 4 Ședințe de Biofield Healing

profile-pic

La Biofield Healing sunt abonată de 2 ani deja

?Iulia Barbu este o persoană minunataă și un suflet incredibil de cald și blând. Programele create de ea pentru Aliniere Eneretică sunt incredibile.

Acum scriu această recomandare după ce m-am întors de la evenimentul de la Predeal numit Practicile Solare. Am plecat cu atâta încărcătură luminoasă energetică și atâta bunăstare.

La Biofield Healing sunt abonată de 2 ani deja și vă pot recomanda călduros atât sesiunile de grup cât și cele private, mai ales dacă doriți să vă duceți expansiunea câmpului energetic la nivelul următor!

Ioana Andronic
profile-pic

Pentru mine personal sunt adevarate "guri de aer proaspat"

Sunt extrem de recunoscatoare ca ne-am cunoscut Iulia! Multumesc pentru munca ta facuta cu multa daruire.

Sesiunile de Biofield Healing la care revin cu regularitate, fie ele inregistrate sau "live" sunt pentru mine personal adevarate "guri de aer proaspat", imi dau ocazia de a ma reechilibra, de ma alinia cu mine insami, cu dorintele mele adevarate si cu intreg Universul.

Mihaela Tcaciu
profile-pic

După sesiunile cu tine mă simt plină, încrezută in ceea ce fac, in echilibru cu mine

Dragă Iulia, țin să-ți mulțumesc cu profundă recunoștința pentru sesiunile individuale de Biofield Healing, pentru toată informația împărtășită la întâlnirile din cercul de Munay Ki și pentru experiența trăită in celelalte programe la care am participat.

Te-am întîlnit la momentul potrivit și valoarea oferită de tine este de nedescris. După sesiunile cu tine mă simt plină, încrezută in ceea ce fac, in echilibru cu mine si cu cei din jur, simt o îmbunătățire in plan profesional și cu siguranța o sa apară alte schimbări după ce termin programul celor 7 chakre.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie efectul sesiunilor de Biofield Healing si pentru ați exprima profunda mea recunoștință.

Mulțumesc si te cuprind cu drag! ❤️?

Luminita Balaban
profile-pic

AM ASCULTAT SESIUNEA DE ABUNDENȚĂ.

Dumnezeule, a fost mirific; am simțit o presiune care venea de sus și lateral, ca și cum mă băgase într-o cutie, cu tot cu câmpul auric.

DA? câteva minute, nu știu exact; după care, mi s-a dat drumul din presiunea cutiei și pe partea dreapta se expanda totul, ca un evantai; partea stânga în jurul mâinii se expanda la fel.

A fost superbă meditația și dealtfel toate meditațiile tale sunt extraordinare, datorită iubirii tale necondiționate pe care o ai în tine.

Te iubesc!

Diana Stefan
profile-pic

Bună dragele mele, Bună dragă mea Iulia, de când am terminat programul de curățare a pantecului și programul pt chakre totul merge perfect în viață mea.

Abundența curge încontinuu, realizării pe toate planurile , munca mea este din ce în ce mai prosperă și muncesc cu bucurie?

Relația cu iubitul meu e din ce în ce mai bună dar și cu cei din jurul meu. Liniștea sufletească predomină iar anxietatea și stresul se diminuează din ce în ce mai mult.

Chiar și sănătatea mea e perfectă. Mai am de lucrat la mici nemulțumiri care jenează în viață mea dar și acelea au început ușor ușor se rezolve.

Multunesc mult Iulia ??? multă iubire va transmit tuturor și binecuvântari♥️♥️♥️

Raluca Georgiana Trif
profile-pic

Iulia sunt recunoscătoare, simt că programele tale, live urile, biofield ul , credința în Dumnezeu mi - au deschis noi oportunități și simt că totul va merge foarte bine.

Până acum îmi era frică să preiau o sala de aerobic , dar acum simt așa o bucurie că am oportunitatea această ?

Mulțumesc mult ?

Alina Muntean
profile-pic

Comentarii

“Yeeeeeee ! Urra , urrra am participat marți la Sesiune De grup de Biofield Healing bonus pentru ABUNDENȚĂ ? oferită gratuit de Iulia Barbu și miercuri am câștigat la loto (178 kr daneze aproximativ 110lei )!”

“Eu ieri am făcut de dimineață sesiunea și în timpul zilei am realizat că mi-au intrat niște bani pe care nu îi așteptam!! 19,75 €”

“Ieri am primit că nu mai trebuie să plătesc curent tot anul”

“Eu am primit bani de la mama, așa pe neașteptate!”

“Nu pot să cred...aveam să dau niște bani șefei mele din niște tranzacțîi și mi-a spus că mi-i face cadou de "pandemie". Și nu erau chiar puțini. Mulțumesc Iulia!! 🙂 “

Din Grupul De Facebook
profile-pic

Am simțit cum tot corpul este "energizat"

A fost minunat!

Abia în seară această am avut timp pt terapia pt Claritate... sunt super încântată!

Toată ședința am avut un zâmbet larg pe față, care persistă și acum.

După câteva secunde, un minut poate, am simțit cum tot corpul este "energizat".

A început cu "sunetul cosmic din interiorul urechii, zona capului (persistă și acum) și până la final (ușor, puternic, ușor) am simțit fiecare celulă din corpul meu, dar că un tot închegat, cum vibra de energie. Eram că o mulțime de antene (celulele) deschise la maxim care receptau uniform, constant, puternic fără să fie deranjant, energie auriu strălucitoare. Vibrăm că un "fir de tensiune", fără să circule "curentul" în vreun sens sau altul -

Gândurile mi-au venit ca rezolvare la unele situații de peste zi, limpezi - ce am de făcut.

Să îmi amintesc asta și asta. Ușor, flexibil, luminos.

Mulțumesc frumos pentru tot

️️

Ioana Sonia
profile-pic

Mulțumesc mult, Iulia! Deja văd efectele primei meditații.

Nu mi -am închipuit că se poate așa ceva și că poți simți așa ceva doar ascultând niște frecvente.

Eu am o situație mai deosebită în ceea ce privește sănătatea și văd o îmbunătățire. Să îți dea D-zeu multă, multă sănătate și realizări în acest domeniu pt că ajuți mulți oameni!

Încă o dată, mulțumesc!

Petruța Galvan
profile-pic

Am simțit o căldură puternică pe prima chakra și au dispărut durerile de pe colul uterin de la hemoroizi și de la rănile de la vezica urinară. Mulțumesc!

Vasilica Viorica