Și de ce simți că trebuie să depui efort din greu pentru a obține ceea ce îți dorești?

Ei bine, o să fiu sinceră cu tine, nu ai încă în viața ta ceea ce îți dorești pentru că ceea ce tu îți dorești vibrează la o frecvență diferită de frecvența ta.

Întrebarea este cum anume ajung de unde sunt acum la unde este X?

Cum pot să ajung să vibrez la aceeași frecvență/vibrație cu dorința mea?

De unde ești acum pare că singurul mod în care poți să ajungi la X, la ceea ce îți dorești este doar prin multă muncă și prin efort poți să ajungi acolo.

Și asta poate fi una din strategii, poate să funcționeze sau poate să nu funcționeze și poți ajunge să te simți extenuată.

În loc să trebuiască să depui efort, să te lupți, să te zbați ca să obții ceea ce îți dorești (ceea ce din experiența proprie deja știi că uneori funcționează, uneori nu), în loc să faci toate aceste lucruri o să facem lucrurile ușor diferit.

Primul lucru pe care îl vom face este să verificăm dorința. Este asta o dorință a ta? Este lucrul pe care încerci să îl manifești de folos pentru tine, în ce fel îți servește?

Beneficiul pe care ți-l aduce merită atenția și energia pe care ești dispusă să o aloci ca să îl obții?

Al doilea pas este să îți crești vibrația astfel încât și tu să vibrezi la aceeași frecvență cu ceea ce îți dorești.

În loc să rămâi în locul în care ești și să te folosești doar de muncă grea și de efort ca să ajungi la X, o să îți crești vibrația astfel încât și tu să vibrezi pe aceeași frecvență cu X.

Aici întră în joc energia sexuală feminină.

Cea mai rapidă și puternică modalitate de a-ți crește vibrația este prin orgasm și prin accesarea energiei sexuale feminine.

Acesta este motivul pentru care în ultimii 2000 de ani am fost învățate să ne rușinăm de corpul nostru și de părțile noastre intime pentru că o femeie care este conectată cu propria ei feminitate și sexualitate este de neoprit. Nu poate fi manipulată și controlată iar tot ceea ce își pune în minte poate materializa cu ușurință.

Chakra a 2-a este chakra responsabilă de energia noastră de manifestare și de energia noastră sexuală.

Atunci când această chakră este curată și funcționează optim ne simțim pline de energie, radiante și manifestăm cu ușurință lucrurile pe care le dorim în viața noastră.

Dar dacă ne reprimăm propria feminitate și sexualitate, o ignorăm sau și mai grav ne rușinăm de ea, toate aceste emoții negative fac ca energia din primele două chakre să nu mai circule optim iar noi să ne simțim obosite, extenuate și să depunem foarte mult efort pentru ceea ce dorim să manifestăm.

Și asta învățăm în curs, prin practicile de construire a energiei sexuale, prin procesul pe care o să îl învățăm despre alinierea energiei, prin practicile de ritualuri zilnice în care ne focusăm pe ceea ce funcționează în viața noastră deja, toate aceste practici în mod consistent contribuie la creșterea propriei vibrații.

Pasul trei este să menții această vibrație.

Este ok să îți crești vibrația, să intri într-un flow pozitiv dar este cu totul altceva să poți să menții acest lucru pentru o perioadă îndelungată de timp.

Este ușor să ajungem în punctul în care să fim foarte pozitivi, să avem complet încredere în noi și să putem obține ceea ce ne dorim iar apoi ceva se întâmplă, și foarte ușor începi din nou să te focusezi pe ceea ce nu vrei în viața ta și să începi să cobori din nou de unde ai plecat.

Pasul 3 este despre a menține această stare de vibrație înaltă.

Viața se întâmplă, circumstanțe apar în viața noastră care ne fac să ne îndoim: "este oare asta posibil?" sau "merit eu așa ceva, merit să am?"... "chiar vreau să am acest lucru...?"

Și aici este momentul în care ai nevoie de credință.

Credința și încrederea nu se întâmplă așa de la sine, se întâmplă atunci când nu ai nici un motiv să crezi. Asta înseamnă credința.

Prin menținerea acestei vibrații ridicate este ceea ce informează Universul că tu ești determinată să obții ceea ce îți dorești.

O să continui prin a-ți focusa energia pe dorința ta și o să faci asta prin a te angaja în a obține ceea ce vrei dar în același timp să nu fii atașată de rezultatul final. Nu suferi că nu ai deja acel lucru în viața ta!

De fapt, din contră, deja te simți excelent pentru că ți-ai ridicat vibrația, ești focusată pe ceea ce deja funcționează în viața ta, menții această stare de vibrație înaltă și te simți ca și cum dorința ta deja s-a împlinit.  Asta este ceea ce creează vortexul, ceea ce atrage rezultatul către tine.

Și câteodată acești 3 pași sunt suficienți:

  1. Dacă îți setezi o intenție bună
  2. Îți crești vibrația
  3. Și menții această vibrație, X va veni spre tine.

Dar câteodată e nevoie să acționăm intuitiv.

Pasul patru.  

Iar acțiunile intuitive sunt delicate pentru că...

Știi care este primul pas pe care trebuie să îl faci dar nu mai știi care este pasul următor după acest prim pas. Sau să crezi că pasul următor după acest prim pas este ceva ce tu nu poți face. Așa că nici măcar nu faci primul pas.

Și aici este tot secretul.

Prin a face acest prim pas, simpla acțiune de a face acest pas ne transformă în acea versiune a noastră care poate să vadă pasul doi. Doar atunci când facem primul pas, pasul doi devine vizibil.

Întotdeauna trebuie să fim dispuși să facem primul pas, trebuie să ne întâlnim cu Universul la jumătatea drumului.

Să spunem că vrei să manifești casa de vis, atunci ai face bine să mergi să te uiți la case care sunt așa cum tu ți le dorești, să vezi în ce zonă ți-ar plăcea să stai, să stabilești întâlniri cu agenții imobiliari. Trebuie să faci primul pas.

Partea asta de unde ești acum și până la ceea ce îți dorești pare a fi cumva în ceață, poți să vezi doar primul pas și după aia pasul imediat următor. Nu știm care o să fie pasul trei și pasul patru iar acest lucru ne poate face să ne îndoim, este un proces care aduce îndoială.

Dar aici este locul în care trebuie să ne menținem vibrația pozitivă și dacă te gândești, oamenii pe care noi îi admirăm cel mai mult, legendele din societatea noastră, eroii noștri, sunt oamenii care continuă să își urmeze viziunea, să aibă încredere în ei tocmai în această etapă din viața lor, în această perioadă de ceață. Pentru că această perioadă poate să fie foarte tensionată, este atunci când apar îndoielile, grijile, fricile. Dar aici este unde manifestarea începe să se întâmple.

Gândește-te la Gandhi și pentru ce a militat el, la Martin Luther King și pentru ce a militat el, a militat pentru o posibilitate la care alți oameni nici nu au crezut că este o opțiune și a menținut această viziune și atunci când ceilalți nu credeau măcar că acel lucru este posibil.

Deci puterea ta de manifestare stă în abilitatea ta de a rămâne focusat pe ceea ce îți dorești chiar și atunci când nu vezi cum acel lucru poate deveni posibil.

Iar pasul cinci este să primești.

Dacă te muți spre el, dacă îți menții vibrația și îți păstrezi focusul și atunci când te simți în ceață, X va veni spre tine.

Iar treaba ta atunci este să îl primești.

Să îl primești așa cum vine. Să primești oportunitățile care vin în viața ta, să spui Da invitațiilor, să primești ceea ce vine spre tine.

Și poate că va trebui să faci mici ajustări, poate că Universul să nu îți trimită exact ceea ce tu vrei și este ok să o primești în forma curentă și să ceri pentru ceea ce vrei.

Iar atunci când aceste principii devin parte din viața ta nimic nu mai este imposibil, totul devine posibil!

>Înscrie-te astăzi în program!<

Și beneficiază de prețul redus de lansare, care încă mai este valabil câteva zile.


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.