Astăzi vorbim despre femininul divin și vreau să încep prin a vă reaminti că toate ființele umane au aspecte ale divinului feminin cât și aspecte ale divinului masculin în interiorul lor.

Dar acest articol este în special pentru femeile care au o rezistență în a-și accepta propria feminitate și care au o rezistență în a se conecta cu divinul feminin care este parte din noi. Și pentru acele persoane care își doresc să se alinieze cu propria lor esență feminină.

Femininul divin reprezintă restaurarea vieții, reînnoire, creativitate, naștere, vindecare, receptivitate, deschidere, hrană, iubire, înțelegere, compasiune, intuiție, înțelepciune, iertare, luna, conectare, armonie, senzualitate.

Ca să poți accesa propria ta energie feminină divină începe prin a te conecta cu energia acestor lucruri pe care tocmai le-am menționat. Aceste lucruri care sunt reprezentative pentru divinul feminin. Dă-le voie să se exprime prin tine!

E de înțeles de ce multe dintre noi nu facem acest lucru, în societatea modernă în care trăim astăzi este destul de dificil să practicăm receptivitatea, de exemplu când suntem într-un mediu de lucru foarte competitiv.

Dar sănătatea noastră ca și femei depinde de cât de mult ne permitem nouă înșine să fim în contact cu aceste lucruri pe care le-am reprimat, aceste aspecte ale divinului feminin și să permitem acestor aspecte ale sinelui nostru real să se exprime.

Câteva sugestii care să te ajute să te conectezi cu energia divină feminină:

Prima sugestie: Creează!

Esența feminină, divinul feminin este despre creație, din acest motiv noi ca și femei creăm viață.

Deci ca să vii în contact cu divinul tău feminin trebuie să înveți să îți dai voie, să îți permiți să creezi.

O modalitate ar fi să începi să desenezi, să colorezi, să cânți, să faci oregami, să gătești, orice activitate care te ajută să îți activezi propria-ți creativitate.

A două sugestie este să colaborezi cu alte femei. Una dinte cele mai vindecătoare lucruri atunci când vorbim de divinul feminin, este să te conectezi cu un grup de femei, un cerc al femeilor cu scopul de a obține vindecare și exprimare a esenței feminine.

Multe culturi antice din trecutul nostru au înțeles importanța acestui aspect și fetele tinere erau inițiate de către bătrânele satului în aceste taine ale divinului feminin.

Explorează-ți senzualitatea! Divinul feminin este recunoscut pentru frumusețe. Ești într-un mediu în care te simți înconjurată de frumusețe? Dacă nu, redecorează, schimbă decorul!

Te simți frumoasă când te uiți în oglindă? Dacă nu, fă-ți o programare la coafor, la cosmetică, răsfață-te cu o baie fierbinte cu sare sau cu uleiuri aromatizante, înconjoară-te de culori și este timpul să începi să îți explorezi propria sexualitate.

Corpul nostru nu a fost niciodată “interzis” nouă, nu este doar pentru altcineva (soț, prieten, partener) este extrem de important să îți explorezi corpul și să îți oferi singură plăcere, ca și femeie. Dacă noi nu facem asta, este mai dificil să simțim plăcere sexuală cu un partener. Dacă înveți cum să îți oferi plăcere singură ca și femeie, vei elibera tone de substanțe chimice care produc stres și când faci asta, sistemul tău hormonal se echilibrează.

Următoarea sugestie, vindecă relația cu mama. Primul tău contact cu divinul feminin a fost prin mama ta. Și dacă acum ai orice fel de situație sau problemă cu mama asta se traduce și în rezistența ta față de divinul feminin.

Parte din acest proces de a te reconecta cu divinul feminin este să vindeci această relație.

Pentru unele dintre noi acest lucru poate să nu fie ceva ușor de făcut… nu îți fă griji, poți face acest lucru și fără să vorbești fizic cu mama ta și poți face această vindecare chiar dacă mama ta nu mai e în viață.

Este vorba de vindecare la nivel energetic în care să ne eliberăm de ideile și convingerile limitative pe care le-am primit de la mama și care acum nu ne mai sunt de folos și să o putem ierta ca să ne putem elibera și să putem fi noi înșine.

Conectează-te cu intuiția ta! Asta înseamnă să îți recunoști și să îți asculți propriile emoții.

O femeie care este tot timpul rațională și în minte este complet neconectată cu corpul emoțional și prin urmare cu divinul feminin.

Energia feminină este receptivă, nu construim ziduri în jurul nostru, suntem construite să fim deschise și receptive, iar prin această deschidere mesajele divine ajung cu ușurință la noi. Așa că întreabă-te, mă izolez de lume? Construiesc ziduri între mine și lume? Dacă te ascunzi, dacă te retragi, nu îți exprimi divinul feminin.

Învață cum să fii deschisă și cum să oferi iubire și compasiune lumii și ție însăți.

Te invit să alegi 3 schimbări pe care le poți face în fiecare săptămână ca să te conectezi cu divinul feminin și pe care să le aplici în viața ta.

Poți avea încredere că știi care sunt aceste lucruri, poți avea încredere că știi ce ai de făcut în viața ta astfel încât să permiți divinului feminin să se exprime prin tine.

Fă meditații care sunt special create să te conecteze cu divinul feminin, îți poți crea propria ta meditație și ghidaj, nu există un mod bun sau rău de a face acest lucru.

Identifică rezistențele pe care le ai față de rolul de femeie.

Ai rezistență sau emoții negative legate de menstuație?

Ai emoții negative în legătură cu nașterea naturală?

Ai rezistență la ideea de a fi soție?

Te ferești să porți fuste sau rochii?

Nu trebuie să porți rochii ca să exprimi divinul feminin dar dacă ai o rezistență față de a purta rochii asta înseamnă că reprimi divinul feminin.

Femininul divin nu trebuie cultivat sau creat, este esența a ceea ce suntem deja în acest trup de femeie. Deja este în noi. Tot ce avem de făcut este să îi permitem să se experimenteze prin noi.


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.