Este o înțelepciune pe care șamanii o practică de mii de ani, iar în zilele noastre această cunoaștere este confirmată de recentele descoperiri din fizica cuantică și ultimele studii ale neuroștiinței.

Este bazată pe înțelegerea faptului că avem un câmp de energie în jurul nostru iar acest câmp ne informează modul în care trăim.

Gândește la câmpul energetic ca și la un software care ne informează corpul, ADN-ul.

ADN-ul este hardware, el procesează proteinele și el urmează instrucțiunile de la software.

Imaginează-ți că poți download-a versiunea 2.0, făcând un upgrade la câmp ca apoi să faci acest upgrade pentru corp, care se vindecă, trăiește și moare diferit.

Șamanii sunt maeștri în înțelegerea energiei și cunosc limbajul celor patru niveluri ale creației.

Primul nivel al corpului fizic - descris în această tradiție prin energia arhetipală a Șarpelui.

Nivelul corpului fizic este informat de cel al minții - nivelul Jaguarului - al emoțiilor și al sentimentelor care se manifestă în corpul nostru prin vindecare sau boală. Nivelul minții este informat de cel al sufletului - al Păsării Colibri, al miticului. Limbajul sufletului este limbajul poeziei, al imaginilor, al focului, al artei; limbajul Jaguarului sunt sentimentele și emoțiile iar limbajul Șarpelui este chimic, fizic. 

Al patrulea nivel este nivelul spiritului - energia Vulturului - energie pură unde totul este și nu este.

Diferența dintre suflet și spirit este că noi toți, fiecare în parte, avem un suflet dar spiritul e unul singur, e tot ceea ce există și noi suntem parte din tot ceea ce există. 

Datorită tehnologiilor din ziua de astăzi avem o înțelegere completă a corpului uman, avem acces la aparate medicale performante care ne ajută în tratarea corpului, la nivelul minții înțelegem lumea prin filozofiile noastre iar psihologia ne învață cum să lucrăm cu sentimentele și emoțiile. 

Însă în ceea ce privește nivelul sufletului nu prea cunoaștem acest limbaj sau ajungem să îl percepem prin marii poeți precum Rumi și marii artiști ai muzicii sau ai artei. 

Iar când vorbim de nivelul energetic al spiritului, noi prea puțin cunoaștem acest limbaj. 

Șamanii au înțeles că la aceste patru nivele se întâmplă creația, au învățat limbajul acestor patru nivele și au înțeles că este o soluție spirituală la fiecare problemă. 

Cu toții știm de puterea afirmațiilor, afirmațiile se întâmplă la nivelul minții - nivelul Jaguarului. E nevoie de 10.000 de afirmații pe când la următorul nivel al sufletului - al miticului, al Păsării Colibri - unde avem ca tehnică vizualizarea, e nevoie de doar 2-3 vizualizări ca să atingem același rezultat iar la nivelul spiritului - nivelul energiei pure - este suficient să se facă o singură dată vindecarea.

Spiritul informează sufletul, sufletul informează mintea iar mintea informează corpul fizic

Sunt patru procese de vindecare într-o ședință de terapie șamanică. 

Procesul de iluminare constă în curățarea amprentelor din câmpul energetic de lumină. 

Aceste amprente din câmpul energetic pot fi sub formă de boli sau blocaje, mai sunt cunoscute și ca blesteme care au fost transmise din generație în generație.

Odată curățate aceste amprente, spațiile eliberate sunt informate cu o cuantă de energie luminoasă care face un "upgrade" câmpului nostru energetic.

Procesul de extracție. Șamanii știu că noi putem fi influențați de energia pe care ceilalți o direcționează spre noi. Atunci când altcineva este furios pe noi sau gelos sau nervos. Când aceste energii toxice reușesc să ne penetreze câmpul energetic pot provoca boli fizice sau mentale. 

Aceste energii intruzive pot fi extrase. De asemenea, pot fi extrase din câmp entități care ajung să fie atașate de câmpul nostru. 

Una dintre cele mai mari frici ale noastre este frica de moarte și asta pentru că nu o înțelegem. Datorită acestui lucru, persoanele care mor brusc într-un accident, să nu își dea seama ce se întâmplă cu ele, să nu realizeze că au murit și să continue să trăiască în continuare atașate de câmpul energetic al persoanelor dragi. De asemenea, acest lucru se poate întâmpla și în cazul persoanelor care nu și-au luat la revedere sau au rămas cu lucruri nespuse. Au rămas ca și spirite captive între aceste două lumi. 

Prin procesul de extracție aceste entități sunt trimise în lumină iar cel care trăiește este liber să își trăiască propria viață. 

Următorul proces transformațional puternic este recuperarea de suflet.

În momentul în care trăim o traumă majoră, o parte din sufletul nostru alege să plece pentru a rămâne în starea de inocență și a nu fi atins de traumă. Șamanul călătorește înapoi în timp ca să identifice un incident care a provocat o separare a sufletului, care poate să se fi întâmplat cu 200 de ani în urmă. Ca urmare a unei recuperări de suflet, ce se întâmplă este că nu mai trebuie să ne reîncarnăm cu persoana care ne-a ucis atunci sau pe care noi am torturat-o în altă viață. Nu mai trebuie să ne căsătorim cu ea, să lucrăm cu ea, să fie șeful nostru ca să ne învățăm lecțiile, devenim liberi de acea karmă.

Recuperarea de suflet are de a face cu recuperarea unei părți din sinele nostru esențial. Iar când acest lucru se întâmplă devenim întregi. Și pe măsură ce partea de suflet recuperată se integrează în următoarele săptămâni, luni, viața noastră se schimbă complet. 

Al patrulea proces este ceea ce șamanii numesc ritualurile de tranziție. Învățăm să ne luăm rămas bun de la etapele care s-au încheiat în viața noastră sau de la viața însăși. 

La moartea unei relații, la moartea unui proiect, moartea a cine credeam că suntem, moartea unei identități, la pensionare, la divorț, când pleacă copiii de la casa părintească, chiar și la tranziția dintre slujbe. 

Este un ritual de tranziție între cine suntem acum și cine devenim.

Lăsăm bagajul în urmă ca cine devenim să nu mai fie influențat de vechea poveste. 

Toate aceste mici morți preced reînnoirea, renașterea, întâmpinarea a ceva nou. 

Pentru că lucrăm la nivel energetic, vestea bună este că putem face această ședință și online. Durează aproximativ 60-90 de minute timp în care e nevoie să fii într-un spațiu liniștit în care să nu fii deranjat/ă.

Pentru a participa la o sesiune de terapie șamanică:GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.