Simți că stagnezi sau pur și simplu simți că lucrurile în viața ta nu se mișcă așa cum tu îți dorești?

Sunt 3 arii în viața noastră care dacă sunt în echilibru ne aduc o stare de împlinire. (PUTEREA PERSONALĂ, LEGILE UNIVERSALE și CĂLĂTORIA Personală de VINDECARE)

Din experiența de lucru cu zeci de persoane, cele mai rapide transformări apar atunci când începem să lucrăm cu precesele de VINDECARE.

În acest fel eliberăm energia care este stocată în rănile noastre iar acea energie devine energie disponibilă.

Comentarii


Din Grupul De Facebook

“Yeeeeeee ! Urra , urrra am participat marți la Sesiune De grup de Biofield Healing bonus pentru ABUNDENȚĂ ? oferită gratuit de Iulia Barbu și miercuri am câștigat la loto (178 kr daneze aproximativ 110lei )!”

“Eu ieri am făcut de dimineață sesiunea și în timpul zilei am realizat că mi-au intrat niște bani pe care nu îi așteptam!! 19,75 €”

“Ieri am primit că nu mai trebuie să plătesc curent tot anul”

“Eu am primit bani de la mama, așa pe neașteptate!”

“Nu pot să cred...aveam să dau niște bani șefei mele din niște tranzacțîi și mi-a spus că mi-i face cadou de "pandemie". Și nu erau chiar puțini. Mulțumesc Iulia!! 🙂 “


Alina Muntean

Iulia sunt recunoscătoare, simt că programele tale, live urile, biofield ul , credința în Dumnezeu mi - au deschis noi oportunități și simt că totul va merge foarte bine.

Până acum îmi era frică să preiau o sala de aerobic , dar acum simt așa o bucurie că am oportunitatea această ?

Mulțumesc mult ?

La Biofield Healing sunt abonată de 2 ani deja


Ioana Andronic

?Iulia Barbu este o persoană minunataă și un suflet incredibil de cald și blând. Programele create de ea pentru Aliniere Eneretică sunt incredibile.

Acum scriu această recomandare după ce m-am întors de la evenimentul de la Predeal numit Practicile Solare. Am plecat cu atâta încărcătură luminoasă energetică și atâta bunăstare.

La Biofield Healing sunt abonată de 2 ani deja și vă pot recomanda călduros atât sesiunile de grup cât și cele private, mai ales dacă doriți să vă duceți expansiunea câmpului energetic la nivelul următor!


Petruța Galvan

Mulțumesc mult, Iulia! Deja văd efectele primei meditații.

Nu mi -am închipuit că se poate așa ceva și că poți simți așa ceva doar ascultând niște frecvente.

Eu am o situație mai deosebită în ceea ce privește sănătatea și văd o îmbunătățire. Să îți dea D-zeu multă, multă sănătate și realizări în acest domeniu pt că ajuți mulți oameni!

Încă o dată, mulțumesc!

Terapia Șamanică cu Iulia a fost o experiență deosebită și nemaintalnită în alte terapii


Delia Alhamo

Cum am ajuns îmi dau seama am nevoie de așa ceva? Terminasem un curs de 30 de zile de vindecarea pântecului, tot cu Iulia, care am decis îl urmez pentru în anul 2012 prima mea fetiță a murit la 3 zile de viață. Deși a trecut mulți ani de atunci și am făcut multe eliberări pe acest subiect, simțeam tot mai este ceva. În timpul cursului am descoperit erau mult mai multe de vindecat decât ceea ce eu îmi propusesem. Cu toate astea la sfârșitul cursului simțeam mai este nevoie de ceva, ceva mai profund, subtil, care nu îl cauți cu mintea. Așa , am decis fac o terapie șamanică. Ce îmi place la această terapie este doar stai, vorbeșți ce “dureri” ai, apoi alegi o piatră și terapeutul face restul.

La sfârșitul terapiei, terapeutul îți zice niște explicații legat de subiectul pe care se lucrează și câteva întrebări legat de starea care o ai după terapie. Acea stare este un dar care îl primești, este cel mai minunat lucru care îl primești în această terapie. Este o stare benefică pt tine în acea perioada, care te ajută la maxim. Este foarte intensă și potrivită pt exact ce ai nevoie. Apoi timp de 30 de zile cultivi acea stare în fiecare zi, ceea ce e minunat.

În nici o altă terapie nu am mai întâlnit această parte, care mi se pare face diferența. Pe lângă asta mai este și sentimentul de eliberare, pot folosi expresia “parcă ti-a luat cu mâna ce aveai”, pt fix așa se simte. Subiectul meu era legat de pântec și simțeam mai ușoară în acea zona, mai deschisă, mai eliberată. Am făcut diferența în viață mea intimă.

Recomand cu încredere o asemenea terapie, pt este unică și cu foarte multe beneficii.


Raluca Georgiana Trif

Bună dragele mele, Bună dragă mea Iulia, de când am terminat programul de curățare a pantecului și programul pt chakre totul merge perfect în viață mea.

Abundența curge încontinuu, realizării pe toate planurile , munca mea este din ce în ce mai prosperă și muncesc cu bucurie?

Relația cu iubitul meu e din ce în ce mai bună dar și cu cei din jurul meu. Liniștea sufletească predomină iar anxietatea și stresul se diminuează din ce în ce mai mult.

Chiar și sănătatea mea e perfectă. Mai am de lucrat la mici nemulțumiri care jenează în viață mea dar și acelea au început ușor ușor se rezolve.

Multunesc mult Iulia ??? multă iubire va transmit tuturor și binecuvântari♥️♥️♥️

Sesiunile de Biofield Healing cu Iulia m-au pus pe picioare.


Delia Vatamnu

După o perioadă de 3 ani de durere emoţională puternică, plâns zilnic, epuizare, atacuri de panică, neputinţă de a lucra și cu un sentiment adânc de disperare, Iulia m-a readus practic la viaţă.

După sesiunile cu Iulia, am simţit focus, concentrare, claritate și mai ales, putere de acţiune în proiectele pe care voiam de atâta timp să le demarez.

Cuvintele nu reușesc să descrie recunoștinţa profundă pe care o am pentru toate aceste schimbări. Mulțumesc, Iulia!

Recunosc că am început prima ședința fiind sceptică deși eram familiarizată cu tehnicile spirituale....


Anamaria Hanan

Când eram adolescență am pierdut o persoană dragă mie. 10 ani am suferit în urmă acelei pierderi, am încercat fel și fel de terapii eliberez de suferință, până într-o zi când am ales fac o terapie șamanică cu Iulia. Recunosc am început prima ședința fiind sceptică deși eram familiarizată cu tehnicile spirituale.... Nu m-am așteptat văd diferențe vizibile. Spre marea mea surprindere rezultatele aveau apară chiar în acea zi, ceea ce a fost uimitor. Am simțit cum o povară grea fusese eliberată din pieptul meu. simțeam pregătită experimentez bucuria.

Pe măsură ce făceam câte o ședință, căci după prima am simțit găsisem în sfârșit ceea ce căutăm de mult, am observat schimbări majore în relația de cuplu, apoi în relația mea cu tata, dispăruse frică ce mă urmărise o viață. Simțeam cum eliberez și cum înfloresc cu fiecare ședința.

Îți mulțumesc Iulia că ai participat la eliberarea mea de povara suferinței și împreună am pășit pe aleea bucuriei. Recomand cu căldură ședințele cu Iulia.

Am simțit cum tot corpul este "energizat"


Ioana Sonia

A fost minunat!

Abia în seară această am avut timp pt terapia pt Claritate... sunt super încântată!

Toată ședința am avut un zâmbet larg pe față, care persistă și acum.

După câteva secunde, un minut poate, am simțit cum tot corpul este "energizat".

A început cu "sunetul cosmic din interiorul urechii, zona capului (persistă și acum) și până la final (ușor, puternic, ușor) am simțit fiecare celulă din corpul meu, dar că un tot închegat, cum vibra de energie. Eram că o mulțime de antene (celulele) deschise la maxim care receptau uniform, constant, puternic fără să fie deranjant, energie auriu strălucitoare. Vibrăm că un "fir de tensiune", fără să circule "curentul" în vreun sens sau altul -

Gândurile mi-au venit ca rezolvare la unele situații de peste zi, limpezi - ce am de făcut.

Să îmi amintesc asta și asta. Ușor, flexibil, luminos.

Mulțumesc frumos pentru tot

️️

După sesiunile cu tine mă simt plină, încrezută in ceea ce fac, in echilibru cu mine


Luminita Balaban

Dragă Iulia, țin să-ți mulțumesc cu profundă recunoștința pentru sesiunile individuale de Biofield Healing, pentru toată informația împărtășită la întâlnirile din cercul de Munay Ki și pentru experiența trăită in celelalte programe la care am participat.

Te-am întîlnit la momentul potrivit și valoarea oferită de tine este de nedescris. După sesiunile cu tine mă simt plină, încrezută in ceea ce fac, in echilibru cu mine si cu cei din jur, simt o îmbunătățire in plan profesional și cu siguranța o sa apară alte schimbări după ce termin programul celor 7 chakre.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie efectul sesiunilor de Biofield Healing si pentru ați exprima profunda mea recunoștință.

Mulțumesc si te cuprind cu drag! ❤️?

Am simțit o pace pe care nu am mai simțit o de mult


Lăcrămioara Solomon

Am simțit o pace pe care nu am mai simțit o de mult. Mulțumesc cu recunoștință!

Pentru mine personal sunt adevarate "guri de aer proaspat"


Mihaela Tcaciu

Sunt extrem de recunoscatoare ca ne-am cunoscut Iulia! Multumesc pentru munca ta facuta cu multa daruire.

Sesiunile de Biofield Healing la care revin cu regularitate, fie ele inregistrate sau "live" sunt pentru mine personal adevarate "guri de aer proaspat", imi dau ocazia de a ma reechilibra, de ma alinia cu mine insami, cu dorintele mele adevarate si cu intreg Universul.

Am simțit cum mă reintregesc am plâns de bucurie


Aurica Boriceanu

Dragă mea Iulia îți mulțumesc tare mult pentru ședința șamanică care am făcut-o împreună, parcă mi s-a luat o piatră de de piept în timp ce tu lucrai și eu continuăm să mă relaxez aveam impresia că sunt la ginecologie și cineva lucrează în mine, dar acele dureri nu au durat mult pt că mă simțeam legănată ușor și senzația era liniștitoare pe tot parcursul ședinței.

Când ai chemat acasă Vulturul am simțit cum mă reintregesc am plâns de bucurie, apoi Jaguarul, m-a cuprins un sentiment de putere, curaj. Mă simt foarte bine de atunci și fac în continuare harta mitică.

Mă bucur că te-am cunoscut și cu atât ușurință suflai în piatră durerile sufletești care au și dispărut. Mulțumesc cu recunoștință !!!

AM ASCULTAT SESIUNEA DE ABUNDENȚĂ.


Diana Stefan

Dumnezeule, a fost mirific; am simțit o presiune care venea de sus și lateral, ca și cum mă băgase într-o cutie, cu tot cu câmpul auric.

DA? câteva minute, nu știu exact; după care, mi s-a dat drumul din presiunea cutiei și pe partea dreapta se expanda totul, ca un evantai; partea stânga în jurul mâinii se expanda la fel.

A fost superbă meditația și dealtfel toate meditațiile tale sunt extraordinare, datorită iubirii tale necondiționate pe care o ai în tine.

Te iubesc!

Am trăit experiența de a fi protejată, în siguranță și binecuvântată să îmi trăiesc viața cu bucurie.


Oana Timerman

Experiența mea în sesiunile Biofield Healing este că la început tot ce simțeam era un spațiu de liniște, odihnă, iubire necondiționată, lumină și o eliberare la nivelul sinusurilor.

Apoi după ce am făcut următoarele ședințe, apăreau amintiri din copilărie uitate, sau situații din viața de zi cu zi dificile,care cred că se eliberau pe moment, pentru că după sesiune mă simțeam liberă, ușoară și tot ce îmi doream era să mă odihnesc. Viața mea a fost una cu mult stres, supărare, lipsă de somn și energie, imunitate scăzută.

Ultima sesiune a fost foarte puternică, am curațat o etapă de la 9 ani cu tatăl meu.

Toată partea mea dreaptă era încleștată și în durere, înțepături în ficat, apoi după sesiune m-am simțit mult mai relaxată și eliberată. În zona pieptului am simțit o căldură, vedeam cum primesc iubire de la tatăl meu.

Am trăit experiența de a fi protejată, în siguranță și binecuvântată să îmi trăiesc viața cu bucurie.

Acestă terapie simt că îmi aduce odihnă și vindecare în corp, eliberare de emoții reprimate, blocate, chiar și de acele traume uitate undeva.

Ce este diferit, e că mă odihnesc mult mai bine, beau mai multă apă și sunt liniștită, parcă ceva se asează în ființa mea după multă vreme.

Iulia, mulțumesc cu recunoștință pentru că lucrezi cu o astfel de tehnică,care ajută direct în vindecare și e așa faină, relaxantă, rapidă. Apreciez că lucrezi frumos, curat și simplu.Te îmbrășisez!


Vasilica Viorica

Am simțit o căldură puternică pe prima chakra și au dispărut durerile de pe colul uterin de la hemoroizi și de la rănile de la vezica urinară. Mulțumesc!