O Ședință de Terapie Șamanică


Pachet 3 Ședințe de Terapie Șamanică

profile-pic

Nu aveam încredere în bărbați în general

Nu aveam încredere în bărbați în general și clar masculinul din mine era haotic. Am lucrat pe integrarea masculinului în viață mea.

Terapia a fost superbă, am simțit sunt în siguranță și am simțit o lumină foarte puternică ca un soare în zona capului. O terapie absolut minunată.

După terapie am simțit și cum o parte din mine a revenit acasă, m-am simțit întreagă și completă.

Nu am mai simțit nu sunt îndeajuns de bună, am observat mai mult curaj în mine și am început privesc altfel masculinul și bărbații din jurul meu.

Mulțumesc tare mult pentru tot Marian Barbu. ?

Adina Comorașu
profile-pic

Recomand cu căldură ședințele cu Marian!

Provocarea mea a fost legată de condus, deși am condus ceva ani și multe tipuri de mașini, după ce am născut sa schimbat ceva, și efectiv nu am mai putut conduc, nu era nici un motiv clar, doar numai puteam ma urc la volan. Nefiind neapărat nevoie conduc eu, nu am acordat foarte mare importantă, am zis trece… doar a venit vremea necesității și nu a trecut.

Așa am lucrat cu Marian 1 ședința pe această situație, și a fost foarte interesant, mi-a luat o greutate din spate.

După ședința efectiv am simțit am dezbrăcat o haina grea și sa instalat bucuria.

M-am surprins cum mi-a revenit plăcerea de a vorbi despre mașini, plăcerea de a-mi aduce aminte cum conduceam, și ce libertate îți oferă.

Deși nu am colaborat foarte mult cu Marian, pot spune transmite o energie fantastică, și creează un spațiu sigur în care te simți în siguranță.

Recomand cu căldură ședințele cu Marian!

Dana C
profile-pic

Terapia Șamanică cu Iulia a fost o experiență deosebită și nemaintalnită în alte terapii

Cum am ajuns îmi dau seama am nevoie de așa ceva? Terminasem un curs de 30 de zile de vindecarea pântecului, tot cu Iulia, care am decis îl urmez pentru în anul 2012 prima mea fetiță a murit la 3 zile de viață. Deși a trecut mulți ani de atunci și am făcut multe eliberări pe acest subiect, simțeam tot mai este ceva. În timpul cursului am descoperit erau mult mai multe de vindecat decât ceea ce eu îmi propusesem. Cu toate astea la sfârșitul cursului simțeam mai este nevoie de ceva, ceva mai profund, subtil, care nu îl cauți cu mintea. Așa , am decis fac o terapie șamanică. Ce îmi place la această terapie este doar stai, vorbeșți ce “dureri” ai, apoi alegi o piatră și terapeutul face restul.

La sfârșitul terapiei, terapeutul îți zice niște explicații legat de subiectul pe care se lucrează și câteva întrebări legat de starea care o ai după terapie. Acea stare este un dar care îl primești, este cel mai minunat lucru care îl primești în această terapie. Este o stare benefică pt tine în acea perioada, care te ajută la maxim. Este foarte intensă și potrivită pt exact ce ai nevoie. Apoi timp de 30 de zile cultivi acea stare în fiecare zi, ceea ce e minunat.

În nici o altă terapie nu am mai întâlnit această parte, care mi se pare face diferența. Pe lângă asta mai este și sentimentul de eliberare, pot folosi expresia “parcă ti-a luat cu mâna ce aveai”, pt fix așa se simte. Subiectul meu era legat de pântec și simțeam mai ușoară în acea zona, mai deschisă, mai eliberată. Am făcut diferența în viață mea intimă.

Recomand cu încredere o asemenea terapie, pt este unică și cu foarte multe beneficii.

Delia Alhamo
profile-pic

Am simțit cum mă reintregesc am plâns de bucurie

Dragă mea Iulia îți mulțumesc tare mult pentru ședința șamanică care am făcut-o împreună, parcă mi s-a luat o piatră de de piept în timp ce tu lucrai și eu continuăm să mă relaxez aveam impresia că sunt la ginecologie și cineva lucrează în mine, dar acele dureri nu au durat mult pt că mă simțeam legănată ușor și senzația era liniștitoare pe tot parcursul ședinței.

Când ai chemat acasă Vulturul am simțit cum mă reintregesc am plâns de bucurie, apoi Jaguarul, m-a cuprins un sentiment de putere, curaj. Mă simt foarte bine de atunci și fac în continuare harta mitică.

Mă bucur că te-am cunoscut și cu atât ușurință suflai în piatră durerile sufletești care au și dispărut. Mulțumesc cu recunoștință !!!

Aurica Boriceanu
profile-pic

Recunosc că am început prima ședința fiind sceptică deși eram familiarizată cu tehnicile spirituale....

Când eram adolescență am pierdut o persoană dragă mie. 10 ani am suferit în urmă acelei pierderi, am încercat fel și fel de terapii eliberez de suferință, până într-o zi când am ales fac o terapie șamanică cu Iulia. Recunosc am început prima ședința fiind sceptică deși eram familiarizată cu tehnicile spirituale.... Nu m-am așteptat văd diferențe vizibile. Spre marea mea surprindere rezultatele aveau apară chiar în acea zi, ceea ce a fost uimitor. Am simțit cum o povară grea fusese eliberată din pieptul meu. simțeam pregătită experimentez bucuria.

Pe măsură ce făceam câte o ședință, căci după prima am simțit găsisem în sfârșit ceea ce căutăm de mult, am observat schimbări majore în relația de cuplu, apoi în relația mea cu tata, dispăruse frică ce mă urmărise o viață. Simțeam cum eliberez și cum înfloresc cu fiecare ședința.

Îți mulțumesc Iulia că ai participat la eliberarea mea de povara suferinței și împreună am pășit pe aleea bucuriei. Recomand cu căldură ședințele cu Iulia.

Anamaria Hanan