Testimoniale

Worshop-uri Intuiție

Cu Iulia barbu

1440

 înscrieri

900+

participanți

200+

5 star reviews

povești reale

E ceva magic :)

Ambele workshopuri mi-au plăcut maxim și au fost energizante. Pe lângă partea de teorie, practică și exercitile aplicate în grupuri au ajutat mult să îmi formez acest exercițiu de intuiție și manifestare.

Odată ce mi-au pus intentile, eu doar de 2 săptămâni lucrez zilnic la ele și deja culeg roadele și mi-am pus noi alegeri. E ceva magic :) Personal după aceste exerciții rămân cu o energeie și un vibe atât de frumos mare parte din zi.

Recomand oricăruia are deschidere spre schimbarea vieții și dezvoltarea viziunii.

Mihaela

Imposibilul devine posibil și viața de zi cu zi devine presărată cu mici miracole

Workshop-urile organizate de Iulia sunt absolut unice, sunt făcute cu suflet, cu intenția de deschidere și evoluție, sunt foarte practice și chiar magice. Nu ai cum decât să ieși ‘alt om’ din ele.

Dacă aplici ce înveți, cu consecvență și deschidere munții din viața ta pe care nu ai reușit nici cum să ii treci dispar.

Se desfac blocaje, imposibilul devine posibil și viață de zi cu zi devine presărată cu mici miracole care adunate devin o nouă viață.

Recomand experiență lucrului cu Iulia cu toată inima (atât lucrul în grup - ce energie! cât și individual).

Ana

Cursul este de excepție!

Aceste cursuri mi-au deschis perspectiva în legătură cu intuiția mea, am realizat că sunt conectată cu intuiția mea dar nu știam cum o pot exprima și cum să fac să fiu conștientă de aceasta. Am învățat care sunt pașii și unde este necesar să lucrez pentru a-mi aduce în manifestare alegerile, și cel mai important, am înțeles că procesul în sine de conectare la viziunea alegerilor mele face ca acestea să se manifeste. Am înțeles cât de firesc este să mă conectez la Tărâmul Abundenței și cum pot accesa aceste frecvente în procesul de manifestare. Cursul este de excepție!

Andreea Francisc

Te cunosc de aproape 2 ani și am participat la câteva cursuri. Am rezonat imediat cu tine, cu vocea ta, când am văzut o prezentare a cursului. Ești o ființă minunată și de câte ori am apelat la ține m-ai ajutat cu mare drag și răbdarea. Și din ședințele lucrate în privat, am avut foarte multe constientizari, și ajutor și pentru asta îți mulțumesc. Îți mulțumesc cu recunoștință pentru tot ce faci pentru noi Te îmbrățișez cu mare drag suflet frumos.

Tatiana Coca

Chiar dacă până acum am mai întâlnit unele din informațiile prezente în seminar și în alte surse, cel puțin în legătură cu legea atracției, viziunea nouă primită asupra acesteia, simplitatea ei și modul excelent in care a fost prezentată, însoțită de tehnicile practice foarte utile m-au determinat să reevaluez multe aspecte din viață mea. Mulțumesc Iulia :)

Mirela Ologeanu

Suntem veniți pe pământ că să fim fericiți

Chiar din primele două săptămâni de când am început să folosesc corect ceea ce am învățat au început să apară schimbări în viață mea: fostul soț s-a întors acasă fără să-l chem, șeful a început să se poarte mai frumos cu mine, au început să apară diferite oportunități pentru a-mi realiza proiectele personale și am o stare constanța de bucurie. Mulțumesc mult pentru aceste transformări!

Top idei cu care am rămas:

1. Că noi suntem creatorii vieții noastre.
2. Că unde este atenția ta, este și puterea ta.
3. Că suntem veniți pe pământ că să fim fericiți.

Cristiana Cristea

Acum dețin un bussines care mă împlinește pe toate planurile ❤️

Căutam de mult timp oportunitatea de a MĂ descoperi,
Nu știam ce și cine sunt.Am călătorit prin viață fără direcție întrebându-mă cine sunt cu adevărat ☺️
Acum știu cine sunt,ce pot, în ce direcție să merg?
Lucrez cu instinctele mele și rezultatele sunt extraordinare ?
Apelez la meditațiile cu BiofieldHealing îmi iau doză de energie necesară pt manifestare în viață mea a ceea ce îmi doresc !
Acum dețin un bussines care mă împlinește pe toate planurile ❤️

Mihaela Ciubuc

Am avut câteva momente în care am încercat să văd dacă pot atrage în planul fizic încă 2 cursuri de yoga și am reușit. În plus am tot mai multă armonie în casă și am tot mai multă încredere în mine.

Mulțumesc Iulia cu recunoștință pentru toată valoarea ce mi-ai transmis o. Mulțumesc ?❤?❤??❤

CRISTINA ZEITHAMMEL

Mă simt extrem de privilegiată că am avut o astfel de experiență..de fapt posibilitatea de accesare a propriei naturi adevarate.

Leman

Aceste workshop-uri m au ajutat enorm să mă regăsesc

Aceste workshop-uri m au ajutat enorm să mă regăsesc, să-mi recapăt din imaginație, creație și să-mi las deoparte ideile societății în care am crescut și să-mi urmez intuiția, puterea interioară. Vizualizarea și emoția trimisă în univers ajută la obținerea dorințelor tale. Orice se poate realiza sau obține dacă îți dorești cu adevărat și bineînțeles, acționezi în acea direcție. Ne trebuie răbdare bineînțeles și perseverență.

Ceea ce face Iulia Barbu este minunat. Sper să ajute cât mai multe persoane să se regăsească și să și îndeplinească scopurile în această viață.

Valentina

Absolut minunat, mă simt fericită și binecuvântată că am avut parte de o asemenea experiență.

Chiar vreau să te felicit din adâncul Sufletului pentru claritatea, simplitatea și acuratețea și profesionalismul cu care faci fiecare curs. Eu simt cum pui tot ce-i mai bun în fiecare program pe care îl faci.

Anonim

O perspectiva mai înaltă din care să-mi construiesc realitatea pe care mi-o doresc.

Dragă mea Iulia ??? alături de tine am pornit în Călătoria descoperirii Intuiției și am ajuns pe un tărâm interior ce aștepta de milenii să fie descoperit, cucerit și scos la lumina.

Îmi este din ce în ce mai clar ce este cel mai bine pentru mine să aleg, deși la început nu prea înțelegeam cum funcționează acest proces, iar pe zi ce trece totul începe să capete sens și valoare de adevăr.

Am obținut rezultate și mai mici însă unul de materializare este cel ce mi-a întărit și mai mult convingerea în proces. Vreau să împărtășesc cu tine ultima mea realizare de când lucrez cu Intuiția: eu am avut ceva probleme cu contractul de leasing al mașinii, niște neînțelegeri ce trenau de mai bine de 1 an, iar în urmă cu 2 săptămâni primisem un ultimatum (letzte Mahnung ?) prin care eram nevoită să plătesc 2.900 €. Banii respectivi nu-i aveam, dar aveam tehnică folosirii Intuiției, așadar am ales că totul să se rezolve spre binele meu cel mai înalt. Eu am cerut Ce vreau, iar când am dat drumul rezistențelor au apărut și rezultatele: mășina pur și simplu am primit-o cadou???

Mirela Farcaș

Pentru mine aceste cursuri au însemnat multe clarificări și elucidari în muncă despfasurata de mulți ani în vindecarea rănilor și dezvoltarea personală.

Am găsit în workshopurile Iuliei metode clare, concrete de lucru pentru evoluție personală în toate planurile, de curățări și echilibrări energetice. Participarea mea la aceste cursuri a făcut mai multă lumina în viața mea și a determinat vindecarea unor răni adânc înrădăcinate.

Anonim

Ultimele cursuri pe intuiție le ador, simți cum îți iei puterea înapoi

Lucrez cu Iulia de peste doi ani. Cursurile ei au fost mereu interesante și eficiente. Cu toată experiență mea anterioară mereu am găsit ceva nou, interesant și care nu numai că a adus un plus în viață mea, dar chiar și muncii pe care o desfășor că terapeut EFT ȘI MATRIX reimprinting.

Mă bucur mult că am descoperit cursul de curățire a pântecului care a îmbunătățit relația cu partenerul meu încă după primul ritual, a fost magic, apoi o viață orgasmica - curs care m-a ajutat să mă cunosc că și femeie ai iubita. Biofild healing-folosesc constant cu fica mea cea mică care acum trece prin adolescență și se deschide mai greu în a acceptă eft, așa că am apelat Bf.H și atitudinea ei s-a schimbat considerabil în urmă tratamentelor cu Iulia.

Ultimele cursuri pe intuiție le ador, simți cum îți iei puterea înapoi- “trezesc diamantul din ține” aș putea să zic.

Maria Elizabeth Lada

Hei,

Sunt Iulia Barbu

Sunt terapeut în lucru cu Medicina Energetica Șamanică șBiofield Healing.

Prin programele mele despre energie sexuală, manifestare și sesiunile individuale am ajutat peste 2000 de femei și bărbați să își aducă aminte cine sunt, cu adevărat și să manifeste viața pe care și-o doresc.

Manifestarea este mult mai mult decât a vizualiza ceea ce vrei ... este un stil de viață.

Este despre a alege să a-ți asumi rolul de co-creator.

La începutul anului 2021 am adaugat lucrul cu INTUIȚIA, printr-o serie de workshop-uri practice care oferă o experiență incredibilă de conectare la potențialul uman creator, care se află în fiecare dintre noi, prin accesarea INTUIȚIEI - acel nivel înalt de conștiință care ne conectează cu tot ceea ce există în timp și spațiu pentru a învăța cum să iți trăiești viața ca expresie a potențialului tău cel mai inalt.

Fondatoare comunitate ALINIERE ENERGETICĂ

Surpriză:

Organizez acest workshop GRATUIT și în luna aprilie :-))

Detalii și înscrieri aici:


Ce a însemnat pentru tine participarea la acest workshop?

 • Am căpătat mai multă încredere în posibilitatea folosirii intuiției prin alegere conștientă
 • Cunoaștere și descoperirea de sine și a puterii care o am în mine, conștientizarea puterii și cum o pot folosi.
 • Workshopurile au venit răspunsuri la întrebări, am simțit sunt ghidată cu aceste informații primite la curs
 • A fost un curs foarte interactiv, nici nu am simțit cum au trecut orele.
 • M-au ajutat mi setez mintea pozitiv, mi vizualizez rezultatul final ai găsesc soluții pentru ele.
 • O perspectiva mai înaltă din care să-mi construiesc realitatea pe care mi-o doresc.
 • putea spune o finisare a ceea ce învăț de vreo 20 de ani xF0x9Fx98x8C
 • Raspunsul la. multe din întrebările pe care le am de ceva vreme încoace
 • Este locul unde doresc găsesc răspunsurile pe care le caut.
 • Foarte mult atîta timp cît am reușit cunosc o parte din mine. Iulia mi-a arătat cum să-mi activez o capacitate neștiută. 
 • Informație valoroasă, în care am încredere și cu care rezonez.
 • A fost minunat, unic, m-am regăsit, am văzut cât de multe pot fac. Cu adevărat mi-am găsit puterea interioară, a fost absolut superb, mulțumesc!