Descoperă Puterea Vindecătoare a Energiei Tahionice

Energia tahionică este o metodă unică care deține cheia unei vieți transformate. Descoperă puterea camerei tahionice și armonizează-ți matricea energetică pentru a atrage sănătate, vitalitate și echilibru!

Experimentează o călătorie revoluționară către echilibrul și armonia interioară

Ce este camera tahionică?

Camera tahionică este un loc în care energia tahionică este concentrată în așa fel încât să producă un câmp energetic de un nivel vibrațional foarte ridicat

Tahionii sunt mai rapizi decât particulele de lumină și au un efect profund asupra corpului fizic, câmpului energetic vital, emoțiilor, precum și asupra structurii mentale și spirituale a unei persoane. 

Tahionul lucrează direct la nivelul ADN-ului reparând structura corpului.
M-A FĂCUT SĂ MĂ SIMT REVITALIZATĂ ȘI ÎN ARMONIE

Ana M., 32 ani

Am încercat camera tahionică după ce am auzit despre beneficiile sale pentru echilibru și armonie interioară.

Energia tahionică m-a făcut să mă simt revitalizată și în armonie cu mine însămi.

Abia aștept să continui sesiunile pentru a vedea toate beneficiile pe termen lung.

AM SIMȚIT IMEDIAT O SCHIMBARE

Mihai D, 45 ani

Eram sceptic la început, dar am decis să încerc camera tahionică pentru a vedea dacă poate ajuta cu starea mea de bine generală.

Am simțit imediat o schimbare: o liniște profundă și o energie pozitivă care mi-a inundat corpul. Voi continua să vin pentru a menține această stare de echilibru și vitalitate.

AM SIMȚIT O CLARITATE MENTALĂ

Elena t, 53 ani

Am fost atrasă de camera tahionică datorită promisiunii de a lucra la nivelul ADN-ului și de a îmbunătăți sănătatea la nivel subatomic.

După primele sesiuni, am simțit o claritate mentală și o îmbunătățire a stării mele emoționale. Mă simt mai protejată împotriva poluării electromagnetice și mai echilibrată ca niciodată. Sigur voi continua să folosesc energia tahionică.

Dacă ai ajuns aici...

Probabil te confrunți acum cu una sau mai multe dintre situațiile pe care urmează să le descriu. Greșesc?

Simți că ești prins într-un ciclu de oboseală și dezechilibru, ca și cum sănătatea ta este afectată de factori externi, lipsindu-ți energia și vitalitatea necesară pentru a-ți trăi viața la maxim? Poate te simți copleșit de stres și poluare electromagnetică, fără putere reală de a-ți recăpăta armonia interioară...

Te înțeleg perfect; și eu am fost aici. Dar poți alege să-ți schimbi viața!

Unde te regăsești?


RELAȚII

Relațiile tale par să urmeze un model repetitiv și dureros, unde, indiferent cât de mult te străduiești, sfârșești prin a simți că iubirea îți scapă printre degete.

MUNCĂ

Te trezești în fiecare dimineață de luni cu un sentiment de regret, conștientă că jobul actual nu este decât o închisoare pentru sufletul și visurile tale.

BANI

Te confrunți cu o realitate financiară care pare că te ține mereu în loc, fără posibilitatea de a-ți împlini visurile și dorințele; te simți blocată într-un ciclu de lipsuri și limitări.

CORP

Semnele de epuizare și suferință ale corpului tău nu sunt de ignorat - ele sunt un strigăt pentru acțiune. Oglinda reflectă nu doar oboseala trupului, ci și pe cea a sufletului tău.

Uite care e adevărul!

Puterea energiei tahionice este cheia către vindecarea și evoluția ta

Camera Tahionică

Este concepută să te ghideze într-o călătorie de auto-descoperire și vindecare, abordând nu doar simptomele exterioare ale dezechilibrelor tale, ci și cauzele profunde.

Vei simți cum te reconectezi cu energia ta interioară, eliberezi blocajele care te țin înapoi și îți transformi viziunea despre tine și viața ta.

Sunt Iulia barbu 

Înainte de toate, sunt cineva care a călătorit pe un drum similar cu al tău.

Scopul meu este să îți ofer acces la instrumente și cunoștințe care pot face o diferență reală în viața ta.

Misiunea mea este să aduc mai aproape de tine energia tahionică, beneficiile camerelor tahionice și diferitele terapii.
Este o tehnologie revoluționară care se adresează tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Cine sunt și de ce Energia Tahionică este Importantă pentru Tine?

Sunt terapeut specializat în Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing.

În calitate de ghid și susținător, am avut privilegiul de a ajuta mii de persoane să-și redescopere adevăratul sine și să-și transforme viața prin programele mele de vindecare energetică, energie sexuală și manifestare, precum și prin sesiunile individuale pe care le ofer.

Suntem cu toții alcătuiți din energie și avem capacitatea de a schimba cursul vieții noastre. 

Misiunea mea este să aduc mai aproape de tine energia tahionică și beneficiile camerei tahionice.
Energia tahionică este potrivită tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Pentru mine personal, dată ce am integrat aceste terapii în viața mea, am primit un dar neprețuit:           liniștea interioară și claritatea care mi-au adus o transformare profundă.

Medicina Șamanică

Riturile șamanice au fost o revelație profundă și transformatoare în viața mea. Am aprofundat arta vindecării energetice, devenind un canal prin care ajut oamenii să se elibereze de legămintele făcute în alte vieți și să îmbrățișeze prezentul cu înțelepciunea viitorului.

Călătoriile inițiatice

Calătoriile mele inițiatice au fost pietre de hotar în devenirea mea. În inima pădurilor ancestrale și pe tărâmul șamanilor, am primit darul ritualurilor de vindecare. Experiențele sacre m-au transformat profund, oferindu-mi înțelepciune și tehnici de vindecare pe care acum le împărtășesc cu tine.

Activarea Intuiție

Din 2021, m-am dedicat lucrului cu Intuiția, acea voce profundă din fiecare dintre noi care ne leagă de infinitatea timpului și spațiului. Aceasta ne îndrumă să ne trăim viața ca manifestare supremă a potențialului uman creator, deschizând calea către o existență plină de sens și realizare personală. 

Ce sunt tahionii și energia tahionică?

Un tahion (din grecescul takhys, care înseamnă „rapid”) este orice particulă ipotetică care călătorește cu viteza superluminală. Prima descriere a tahionilor este atribuită fizicianului german Arnold Sommerfeld, dar George Sudarshan a fost în anii 1960 cel care a avansat un cadru teoretic pentru studiul lor. S-a făcut referire la tahioni în diferite contexte, cum ar fi „teoria corzilor”.

Tahionii sunt particule subatomice care călătoresc mai repede decât lumina. Sunt particule care transmit „lumină spirituală” materiei fizice. Energia tahionica armonizează și animă matricea energetică care modelează întreaga materie și, prin urmare, și corpurile noastre mentale, emoționale, eterice și fizice. Toate acestea ne afectează foarte mult sănătatea fizică și bunăstarea. De asemenea, armonizează toate emisiile electromagnetice și reprezintă o protecție excelentă împotriva tuturor formelor de poluare electromagnetică.

Stimularea materiei fizice cu energie tahionica modifică permanent proprietățile cuantice ale nucleelor atomice care alcătuiesc acea materie. Deși compoziția chimică nu este modificată, modificarea are loc la nivel subatomic. Deoarece scade entropia (tulburarea) materiei fizice, poate încetini procesul de îmbătrânire și poate întări sistemul imunitar.

Fă Primul Pas Spre o Viață Mai Sănătoasă! Experimentează camera tahionică și simte schimbarea la nivel subatomic. De ce să aștepți? Programează o sesiune și descoperă cum energia tahionică îți poate transforma viața!
 

Este pentru Tine dacă...

 1. 1
  Te simți blocat în viața personală și profesională: Ești în căutarea unor metode de auto-vindecare și dezvoltare personală, dornică să explorezi puterea ascunsă pentru a transforma viața ta.
 2. 2
  Dorești mai multă libertate și călătorii: Îți dorești să evadezi din rutina unui job nesatisfăcător și a unui salariu care nu îți oferă libertatea de a călători și de a trăi viața pe care ți-o dorești.
 3. 3
  Simți că nu îți trăiești adevărata menire: Ești frustrată de sentimentul că timpul și potențialul tău sunt irosite în activități care nu te reflectă și care nu îți aduc împlinirea pe care o cauți.
 4. 4
  Cauți libertate emoțională și financiară: Vrei să îți recapeți controlul asupra vieții tale, să te eliberezi de constrângerile emoționale și financiare care te împiedică să faci alegerile pe care le dorești cu adevărat.

Sesiune Camera Tahionică

lISTĂ PREȚURI

0 singură sesiune
300 lei
Abonament 5 sesiuni
1350 lei
Abonament 10 sesiuni
2555 lei

* prețuri valabile doar în perioada de lansare

Întrebări Frecvente

Cât dureaza o sesiune în camera tahionică?

O sesiune în camera tahionică durează 60 de minute. Această durată este optimă pentru a permite energiei tahionice să armonizeze și să echilibreze matricea energetică a corpului tău, oferindu-ți beneficii maxime pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni în camera tahionică?

În timpul unei sesiuni în camera tahionică, vei fi expus la un câmp energetic de înaltă vibrație creat de tahioni, particule mai rapide decât lumina. Aceasta influențează profund corpul fizic, câmpul energetic, emoțiile și structura mentală și spirituală.

Pe parcursul celor 60 de minute:

 1. Relaxare și Confort: Vei sta într-un mediu confortabil și relaxant, ideal pentru meditație și introspecție.
 2. Armonizarea Matricei Energetice: Energia tahionică începe să armonizeze și să echilibreze matricea energetică a corpului tău, reducând stresul și entropia.
 3. Repararea la Nivel Subatomic: Tahionii lucrează la nivelul ADN-ului, reparând și optimizând structura subatomică a celulelor tale.
 4. Îmbunătățirea Sănătății: Simți o creștere a vitalității și a echilibrului interior, contribuind la întărirea sistemului imunitar și la protecția împotriva poluării electromagnetice.
 5. Eliberarea Blocajelor Emoționale și Mentale: Energia tahionică poate ajuta la eliberarea blocajelor emoționale și mentale, promovând o stare de bine generală.

La finalul sesiunii, vei simți o stare de revitalizare, claritate mentală și echilibru emoțional, pregătit să te confrunți cu viața cotidiană cu o nouă energie și perspectivă.

Ești pregătit?

Ne vedem La Centru!


E timpul să eliberezi acest potențial nesfârșit și să îți vindeci viața la niveluri pe care nu le-ai imaginat posibile!

© 2024, ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Politica de Confidențialitate