Acum știu că nimic nu e întâmplător dar a fost o vreme când am început să descopăr mai multe lucruri despre lumea spirituală și cu cât citeam mai mult cu atât aveam mai multe întrebări.

Am înțeles că noi, ca ființe umane, avem patru corpuri: corpul fizic, mental, emoțional și spiritual. Dacă primele trei îmi erau oarecum familiare am devenit foarte curioasă despre corpul spiritual și despre cum pot să mă conectez cu el sau dacă măcar este posibil acest lucru.

Ca răspuns la aceste întrebări am aflat despre ritualurile de inițiere Munay-Ki. Sunt tehnici străvechi care aparțin șamanilor din Anzi și Amazon sub forma unor transmisiuni energetice care vindecă rănile trecutului – moștenirea genetică și karmică cu care ne-am născut.

Practic, sunt ca un Upgrade, aduc o actualizare a câmpului energetic de lumină și reînnoiesc ADN-ul, permițându-ne să creștem un corp care îmbătrânește, se vindecă și moare diferit.

Mai apoi, am aflat că al nostru câmp energetic este informat de două linii: Linia Genetică – prin ADN ne sunt transmise informații de la strămoșii noștri, de cele mai multe ori parte din aceste informații nu ne mai sunt de folos, sunt ca un bagaj pe care îl cărăm după noi și nu știm cum să îl lăsăm jos și mai suntem informați de Linia Karmică – experiențele și traumele vieților anterioare, chiar dacă nu ni le mai amintim, ele ne informează prin câmpul energetic de lumină.

La prima vedere mi-a fost greu să “diger” toată această perspectivă care era complet nouă și diferită față de ce cunoscusem până atunci și asta pentru că încă eram în contextul în care încercam să înțeleg cu mintea logică concepte care pot fi doar trăite și simțite.

Am fost plăcut surprinsă de cum s-a schimbat nivelul de înțelegere odată ce am experimentat aceste concepte.

Un exemplu personal despre cum anume o informație din Linia Karmică îmi influența viața de zi cu zi este legat de prosperitate și abundență. Am identificat în viața mea un tipar, tot timpul aveam atâția bani cât aveam nevoie pentru a trăi, niciodată mai mulți. Lucrând pe tema asta am aflat că într-o altă viață am avut foarte mulți bani și avere și am profitat de acest statut să fac rău multor persoane și atunci am luat o decizie, am făcut un contract cu mine prin care să nu îmi mai permit niciodată să am mai mult decât îmi trebuie pentru strictul necesar ca să nu mai fiu pusă în contextul în care pot răni alte persoane. Evident, această decizie a fost justificată și mi-a servit la momentul respectiv dar cu siguranță nu îmi mai servește acum în momentul prezent dar fiind încă în câmpul meu ea încă mă informa și ce se întâmpla era că ori de câte ori mă apropiam de plafonul financiar impus mă autosabotam și nu îmi permiteam nicicum să îl depășesc. Odată curățat acest contract din câmpul energetic, lucrurile au început să se miște pe toate planurile.

Iar exemple de cum se manifestă informația pe care o primim de pe Linia Genetică în viața noastră sunt o mulțime. Cea mai des întâlnită și la mine personal dar și la persoanele cu care lucrez este cea legată de scop și de visele noastre.

Dacă ne ducem în urmă cu două, trei până la șapte generații și ne amintim cum erau lucrurile pe vremea aceea când căsătoriile erau majoritatea aranjate, când accesul la educație și învățământ era limitat, toate acele dorințe neîmplinite ale străbunilor noștri pot fi transmise prin ADN și ne trezim că urmăm o facultate sau o carieră anume ca să ne dăm seama pe parcurs că nu e ceea ce vrem și că nu ne aduce bucurie nouă personal și de fapt nici nu mai știm de ce am ales acel drum. În realitate nu era dorința noastră, era dorința străbunicului care își dorea din tot sufletul să ajungă medic dar nu i s-a oferit această șansă și a transmis mai departe această dorință neîmplinită generațiilor viitoare.

În momentul în care “te eliberezi” de acest bagaj care nu îți mai servește în acest moment ești liber să fii tu însuți și manifești visele și dorințele proprii.

Experiența inițierilor Munay-Ki a fost pentru mine cel mai frumos dar pe care am putut să mi-l ofer. În plus, am dezvoltat abilitatea de a vedea lumea invizibilă a energiei și de a mă conecta cu spiritul.

Munay înseamnă iubire și Ki înseamnă putere, energie.

Imaginează-ți ce fel de viață poți trăi când aduci iubirea și puterea împreună!

 


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.