Profețiile vechilor Americi vorbesc despre o perioadă de mare transformare și despre prezicerea noilor oameni care apar pe planetă – oameni ai înțelepciunii și puterii care trăiesc fără frică și rămân în natura lor veșnică, acceptând responsabilitatea pentru întreaga creație.

Bazându-se pe practicile inițiale ale șamanilor din Anzi și Amazon, Munay-Ki sunt nouă ritualuri de inițiere pentru a deveni o persoană a înțelepciunii și a puterii.

Sunt transmisii energetice care vindecă rănile trecutului – moștenirea genetică și karmică cu care ne-am născut. Ele transformă și actualizează domeniul energiei luminoase și ne reînnoiesc ADN-ul, permițându-ne să creștem un nou corp care îmbătrânește, se vindecă și moare în mod diferit.

Ritualurile Munay-Ki sunt: Riturile Văzătorului, Ritul Armoniei, Benzile de Putere, Ritul Vindecătorilor, Ritul Păstrătorilor Zilei, Ritul Păstrătorilor Înțelepciunii, Ritul Păstrătorilor Nopții, Ritul Stelelor și Ritul Creatorului.

Există patru transmisiuni fundamentale ale lui Munay-Ki. Primul trezește văzătorul și abilitatea de a vedea lumea invizibilă a energiei și a spiritului. Cel de-al doilea trezește vindecătorul din tine și, de asemenea, lansează călătoria ta personală de vindecare. Al treilea constă din protecții energetice care vă permit să mergeți fără frică și cu frumusețe în lume. Al patrulea te conectează la o linie de vindecători, înțelepți și păzitori din trecut – și viitor – care vor lucra cu tine și prin tine.

Aceste rituri au fost date mai întâi învățătorilor antici de către ființe angelice, iar acum sunt transmise de la profesor la student sub formă de semințe. Odată ce aceste semințe vă sunt oferite de un altul, depinde de dumneavoastră să le creșteți în pomi fructiferi. Ceremonia tradițională de foc – uneori sub formă de lumânări albe simple – este folosită pentru a vă dezvolta ritualurile odată primite. Pe măsură ce primiți și dăruiți aceste rituri, veți simți prezența liniei cu voi – ghizii de lumină care lucrează din lumea spirituală.

Aceste rituri nu sunt numai etape de inițiere, ci posibile măsuri pentru evoluția umanității. Pe măsură ce telescoapele noastre din spațiu ne arată imagini ale unui Univers vast și incomensurabil, trebuie să găsim o poveste umană care să includă și stelele. Și pe măsură ce capacitatea noastră de a distruge lumea crește, suntem chemați să avansăm în sarcina asumării responsabilității pentru întreaga creație.

În limba Quechua, “Munay” înseamnă dragoste universală. “Ki” este de la cuvântul japonez pentru energie. Împreună, aceste cuvinte înseamnă energia iubirii. După ce treceți prin cele nouă ritualuri ale lui Munay-Ki, puteți începe să visați lumea întru înființare – lumea pe care vrem să o moștenească copiii copiilor noștri.

Sursa: text tradus și adaptat de pe www.thefourwinds.com


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.