Mi-a venit ideea să scriu acest articol în timp ce mă jucăm cu băiețelul meu, Lucas, de dimineață, și de abia am așteptat să prind un pic de timp să o aștern pe hârtie.

În ultimii ani cercetările din fizica cuantică și din domeniul științei au scos la lumină informații despre cum funcționează Universul în care trăim. Aceste studii spun că noi, oamenii, suntem un receptor și un emițător de vibrații (gânduri, sentimente, energie). Este în puterea noastră să creăm realitatea pe care ne-o dorim atât timp cât devenim maeștri în a ne controla gândurile, sentimentele și energia.

Această veste pentru mulți dintre noi este o veste bună, minunată chiar, este ceva care deja este demonstrat științific iar emisfera noastră stângă este fericită că în sfârșit poate să înțeleagă logic cum funcționează realitatea.

Putem înțelege Legea Atracției vizionând un documentar ca “Secretul”, cu siguranță că am auzit de Forța gândirii pozitive, Legea Recunoștinței și alte lucruri similare și cu toate acestea, informația accesibilă astăzi tuturor, pe înțelesul fiecăruia nu face mare diferență în viața noastră de zi cu zi.

De ce se întâmplă oare acest lucru?

Ca să răspund la această întrebare o să fac referire la cele trei nivele ale învățării. În momentul în care vrem să învățăm ceva nou trecem prin aceste trei stagii, acest proces se întâmplă de la sine atunci când învățăm despre un subiect care ne place și despre care suntem pasionați.

Primul stagiu al învățării este –  Înțelegerea de bază. Mintea mea înțelege conceptual, în cazul de față descoperiri din fizica cuantică, suntem una cu tot ceea ce există, timpul așa cum îl știm noi este o iluzie și de fapt tot ce a fost, este și va fi s-a întâmplat deja și toate aceste informații sunt stocate undeva în spațiul variantelor și le putem accesa ori de câte ori dorim.

Bun, știu; și la ce mă ajută că știu? Faptul că înțeleg aceste concepte nu schimbă cu nimic modul în care îmi desfășor viața de zi cu zi, am auzit de ele, le-am înțeles dar habar nu am cum să le aplic cu intenție în crearea propriei mele realități.

Stagiul doi al învățării este Unitatea dintre minte și inimă. Când sentimentele și gândirea sunt aliniate vis-a-vis de un subiect suntem de neoprit, este locul unde magia se întâmplă și experimentăm sincronicități în viața noastră.

Stagiul trei al învățării este Identitatea – te identifici cu conceptele pe care le studiezi.

Un exemplu ușor de înțeles care ne arată cât de puternic este acest stagiu este cel al persoanelor care s-au lăsat de fumat. Când persoanei care s-a lăsat de fumat i se oferă o țigară, de obicei sunt două tipuri de răspuns. “Nu, mulțumesc, sunt nefumător” sau “Nu, mulțumesc, sunt fumător dar m-am lăsat” și mai departe te las pe tine să tragi concluziile. Cât timp crezi că o să mai reziste tentației de a fuma persoana care a dat al doilea tip de răspuns? Pentru cel care deja și-a asumat identitatea de nefumător nu mai există nici o tentație.

Acum ce legătură au toate acestea cu șamanismul?

Una cât se poate de simplă. Popoarele indigene cunosc deja și aplică în viața lor aceste concepte de peste 5000 de ani. Și le aplică dintr-un loc al Uniunii dintre minte și inimă, este Identitatea lor. Își spun Păstrători ai Pământului și Păstrători ai Înțelepciunii, creează realitatea visând lumea întru devenire. Sunt maeștri în a face aceste forțe universale să lucreze în favoarea lor.

Și atunci eu, omul modern care vreau să duc la măiestrie aceste concepte astfel încât să depășesc nivelul înțelegerii conceptuale și să realizez Uniunea dintre minte și inimă, să ajung la stadiul de identitate astfel încât să fac aceste Legi Universale să lucreze în favoarea mea și să creez orice îmi doresc într-un mod cât se poate de natural, pot să fac acest lucru citind și mai multe cărți, participând la și mai multe evenimente și conferințe???? Probabil că da.

Sau pot să mă uit la șamani și la popoarele indigene, care deja sunt maeștri în dirijarea realității și să învăț de la ei.

Este cu totul alt mod de învățare, prin care simt și trăiesc conceptele despre care am vorbit mai devreme și sunt într-adevăr niște experiențe magice.


GratuiT!

[WORKSHOP-ul DE 1 ZI LIVE]

Activează și Accesează INTUIȚIA

LA CERERE


Apasă pe butonul de mai jos pentru a-ți rezerva locul la următorul workshop LIVE.