înscrierile sunt oficial deschise!

Cum ar fi dacă ar exista o metodă, care odată învățată, ar putea să te ajute să manifești cu ușurință orice îți dorești în viața ta?

Acest lucru ar putea să îți transforme radical modul în care te simți, modul în care interacționezi cu ceilalți, viața personală, chiar și cariera.


Sunt Iulia Barbu, am aplicat această metodă cu succes în viața mea personală în ultimii doi ani de zile și cu persoanele din jurul meu cu rezultate extraordinare.

Când îți vei integra și accepta propria feminitate și s.e.x.uaIitate vei simți că poți avea absolut tot ce îți dorești. 


Odată ce înveți cum să activezi și să accesezi acest tip de energie rezultatele apar cu ușurință în viața ta.


Când lucrurile apar cu usurință în viața ta înseamnă că ești în flux, în sincronicitate cu Universul și viața ta poate să arate exact așa cum ți-o dorești.


Despre asta este acest program online!

Ești pregătită să trăiești viața pe care ți-o dorești?

Înainte să începem este important să vedem care este legătura dintre energia s.e.x.uaIă și manifestare...

Avem corpul fizic, dar avem și un corp energetic (chakre, aura).

Chakrele sunt parte din sistemul nostru energetic și fiecare centru corespunde unei anumite arii din viața noastră.


Dacă chakrele sunt sănătoase și funcționează optim,  energia este liberă să circule și să curgă atunci acel domeniu din viața noastră tinde să funcționeze foarte bine.


Dacă chakra este nesănătoasă, blocată, energia nu se poate mișca, atunci avem provocări cu aceea arie din viața noastră.

Prima chakră este responsabilă de supraviețuire, resurse și siguranță.


Dacă această chakră este blocată te poți simți amenințată, îngrijorată, poți simți că nu ai suficienți bani, nu ai suficiente resurse, ești într-o stare de lipsuri.

Chakra a-2a avem s.e.x.uaIitatea, creativitatea și energia de manifestare.


Deci dacă această chakra este blocată, energia noastră creativă și de manifestare este, de asemenea, blocată.

Din mediul cultural ajungem să avem foarte multă rușine legată de s.e.x.uaIitate și de bani.


Asta înseamnă că avem foarte multă energie stocată, blocată în acești centri.

Energia Ta S.e.x.uaIă
 =
Energia Ta de Manifestare

În dezvoltarea și educarea unei femei se petrece o ruptură între sinele ei s.e.x.uaI și sinele ei de zi cu zi (ca și cum ar fi două personalități diferite, două energii diferite).


Și începem să acumulăm foarte multă rușine și vinovație pe tema propriei noastre feminități și s.e.x.uaIități. 

Vinovăția și rușinea sunt două emoții toxice care au o vibrație foarte scazută și care sunt la baza scalei conștiinței.


Până nu îți găsești curajul să ieși din această stare de vibrație scăzută și să accesezi emoții de vibrație înaltă, nimic în viața ta nu pare să se schimbe și continui să atragi în viața ta lucruri pe care nu ți le dorești. 


Acest lucru presupune un proces profund de vindecare. Pe care poți alege să îl urmezi singură sau poți alege să îl urmezi alături de mine și de cercul de surori, format din femei ca și tine, care sunt în aceeași călătorie de transformare. 

Acest curs nu este doar o idee, cuprinde înțelepciune străveche din zilele în care aveam ceremonii ale zeiței, când știam cum să onorăm s.e.x.ualitatea unei femei și să o folosim pentru binele tribului.


Și de asemenea funcționează la fel de bine în timpurile noastre, este ceea ce eu am făcut ca să creez cei mai incredibili ani din viața mea. 


Sunt foarte încântată să vă prezint cursul: 

0 VIAȚĂ 0RGASMlCĂ!


Scopul cursului este să înveți să traiești viața pe care ți-o dorești.

Sunt 9 module de training construite pe 3 nivele:

Cursul începe cu primul nivel în care construim abilitățile de manifestare:

Prin modulul de ritualuri zilnice în care înveți să îți crești vibrația și să te aliniezi energetic cu ceea ce îți dorești să manifești în viața ta.


Apoi începem să construim energia s.e.x.uală, în modulul 2 și 3, acestea sunt practici fizice care te ajută să muți energia și să o lași să circule liber, alimentându-ți întreg corpul.


Adăugăm un accelerator al procesului de manifestare în care te învăț  practica 0rgasmuIui extins. Este o practică foarte specifică, așa că o să te ghidez pas cu pas.

Nivelul 2: 

Exersăm abilitățile de manifestare, începând cu modulul 5 în care vorbim în special de manifestarea banilor din două motive, este foarte ușor să măsurăm rezultatele  și să validăm că aceste lucruri chiar funcționează iar al doilea motiv este pentru că cele mai multe femei sunt foarte bune la a manifesta orice în viața lor mai puțin bani,  este momentul să depășim acest blocaj. 


Apoi îți vei crea harta dorințelor și facem loc pentru nou.

Nivelul 3:

Acțiuni intuitive, înveți cum să intri în flux, cum să îți asculți intuiția, astfel încât să mergi pe calea minimei rezistențe către dorințele tale.


Iar în încheiere devii o maestră în arta de a primi.


Este o parte foarte importantă a procesului de manifestare. 

Poți să atragi în viața ta ceea ce îți dorești și atunci când apare să nu știi cum să îl recunoști sau să nu fii pregatită să primești acel lucru în viața ta. 

Cursul O VIAȚĂ 0RGASMlCĂ conține:

Cele 9 Module de Training Video

5 Webinarii Live
Pentru Întrebări și Răspunsuri

#1: 101 Convingeri Limitative Despre Bani și Iubire
#2: Coerența între Minte și Inimă

Acces la comunitatea privată 
Cercul Surorilor

PROGRAMUL DE CURĂȚARE A PÂNTECULUI :-)

Ce spun persoanele care au început deja cursul:

profile-pic

Cursul O Viață 0RGASMlCĂ a fost o binecuvântare pentru mine!

Cursul O Viață 0rgasmică a fost o binecuvântare pentru mine. M-am redescoperit și am redescoperit informații despre care cred că le avem toți, însă nu ne sunt accesibile, până când nu suntem pregătiți.

Practicile sunt extrem de puternice. Capacitatea mea de a simți plăcerea (la orice nivel) a crescut; la fel timpul zilnic pe care mi-l aloc. Relația cu soțul meu s-a îmbunătățit vizibil.

Mă fascinează informațiile despre manifestare. Iar modul în care e construit cursul încât să-ti definești clar dorințele, să faci loc în viață ta, iar apoi să stăpânești artă de a primi. Simt că am primit, prin acest curs, mult mai multă valoare decât mă așteptăm. Mi-a plăcut mult și susținerea grupului de pe Facebook și faptul că Iulia și restul fetelor răspundeau la întrebările și provocările mele. De asemenea, vocea Iuliei din meditații e divină. Un aspect mi se pare foarte important: programul funcționează dacă e aplicat :) nu e deloc un curs teoretic pe care să îl asculți și atât. E cât se poate de practic. Și tocmai asta îl face extrem de valoros!

Acum realizez că m-a făcut inclusiv să privrsc creșterea copiilor mei (și, în special, a fetiței) diferit. Să fiu mai atentă la programe, la s.e.x.uaIitate, la plăcere, la modul în care se raportează la acestea! Și cred că mă ajută inclusiv în muncă mea cu viitoarele și proaspetele mame!

Mulțumesc, Iulia, cu recunoștință pentru acest cadou minunat pe care mi l-am făcut mie!

Ina
profile-pic

În opinia mea este un program care ar trebui urmat de orice femeie

Rezultatele aplicării informațiilor din curs se văd de la început, de la noțiunile de bază.

Întregul program te invită la introspecție în care tu ești actor, observator și vindecător. Eu mi-am propus la începutul cursului evoluez, să aduc plus valoare în viața mea și asta se întâmplă.

În opinia mea este un program care ar trebui urmat de orice femeie care vrea -și ia puterea înapoi și redevină FEMEIE cu toate atribuțiile unei asemenea ființe.

Daniela
profile-pic

Te reinventezi, renaști ca pasărea Phoenix!

E o șansă să te redescoperi, să îți dai voie sa fii TU.

Prinzi curaj să lași în urmă tipare , bariere și tot ce ai moștenit pe toate liniile posibile! Cumva ....te naști din nou, cu alte resurse, mijloace să îți modelezi viața din alt punct!

Te reinventezi, renaști ca pasărea Phoenix!

Anca Elena
profile-pic

Mă simt mai bine, mai încrezătoare în forțele proprii, mai optimistă!

Deși sunt la jumătatea cursului pot spune că mă simt mai bine, mai încrezătoare în forțele proprii, mai optimistă. E un drum lung de parcurs, de lucru cu mine însumi. Este nevoie de timp și de implicare dar rezultatele se văd.

Prin ritualurile zilnice am conștientizat cât de important e să fii recunoascatoare pentru ceea ce ești și ceea ce faci. Exercițiile m-au făcut să conștientizez iubirea de sine, cât de important este să mă accept așa cum sunt, să nu mă mai critic, învinovățesc. Mulțumesc Iulia!

Ana
profile-pic

Mi s-au deschis uși care pană atunci nu știam de existența lor

De aproximativ un an am început să fiu interesată de tot ce înseamnă feminitate, energie feminină.

Plecând de aici, am descoperit energia s.e.x.ualității și am vrut să învăț cum aș putea folosi această energie, care ne este atât de la îndemană.

Astfel, mi-a aparut Iulia pe drumul meu. Ea știa foarte multe lucruri de tot ce mă interesa pe mine, ba mai mult a pus cap la cap informații și a făcut un curs, care l-am urmat cu mare interes. Pe parcursul cursului mi-am dat seama că unele exerciții le cunosc și deja le făceam dar altele erau total noi și provocatoare, în sensul că le-am făcut cu mare greutate. Pot zice chiar că m-am simțit stânjenită și le-am găsit total nepotrivite cănd am auzit prima dată unele exerciții.

Am stat și am analizat, am pus în balanță și mi-am dat seama că nu am nimic de pierdut, ba chiar aveam de caștigat. Așa că am facut toate dar toate exercițiile recomandate și rezultate au aparut aproape instant. A explodat abundența în viața mea.

Am câștigat câteva concursuri cu produse care costau sume mari de bani, am primit foarte multe cadouri.

Mi s-au deschis uși care pană atunci nu știam de existența lor.

Conștientizând toate aceste lucruri și observând toate lucrurile care veneau spre mine m-au facut să realizez că merită sa faci aceste exerciții!
Mulțumesc Iulia!?

Delia Alhamo Mama
profile-pic

Am primit o mașină cadou, numărul de clienți s-a dublat, iar eu am devenit din ce în ce mai eficientă. 

Înainte sa încep cursul Iuliei aveam convingeri de genul : e complicat sa faci bani, nu știu sa administrez bani, banii mulți aduc probleme, banii mulți te lipsesc de libertate.

La început mi-a fost greu sa pun în practica exercițiile din cauza percepțiilor despre s.e.x.ualitate/corp care le mostenisem de la părinți. Încercând sa le implementez zilnic devenea tot mai ușor. Iar rezultatele începeau Sa apară.

Am primit o mașină cadou, numărul de clienți s-a dublat, iar eu am devenit din ce în ce mai eficientă.

Acum cred că sunt și ma las ghidata divin și am incredere ca tot ceea ce îmi doresc poate fi obținut dacă ma eliberez de limitările minții.

Anamaria Hanan Terapeut si Freelancer

Vreau să particip la acest program!

100% Satisfacție Garantată

Plătesc în

Siguranță

Mesaje pe care le-am primit de la persoane care au intrat în contact cu informațiile pe care le-am împărtășit:


Cristina Jucu

Mulțumesc Iulia Ești minunată! Este fantastic cu aceste tehnici! Da, ai avut mare dreptate, am avut blocaj pe chakrp este util prin meditație să le curăț mult mai des! O seară minunată așa cum este spre binele tău cel mai înalt!


Geta Anghel

Îți mulțumesc din suflet pentru această oportunitate.

Am ascultat cu foarte multă plăcere mesajul tău din video.

Practic am sorbit cuvintele care exprimau adevărul meu.


Loredana-Mihaela Badea

Am vizionat video-ul dumneavoastră și sunt recunoscătoare că ne-ați împărtășit cele "3 secrete" legate de manifestarea unui potențial financiar mai mare decât cel curent în viața noastră!

Aștept cu interes și alte materiale interesante și vă doresc inspirație și energie care să susțină toate proiectele dumneavoastră!

Vă mulțumesc pentru darul acestui video!


Ioana Constantinescu

Tot ceea ce mi-ai trimis e potrivit! O știu dar nu m-am gândit niciodată că cele mai slabe puncte ale mele (s.e.x.ul și banii) pot împreună să blocheze atât de mult dar mai ales după cum am citit să deblocheze. Multumesc mult! Ușurință și glorie!


Daniela Macovei

Mă bucur că ați lămurit acest aspect și mă bucur că v-am descoperit!

Iulia barbu

Fondator Program O Viață 0rgasmică

​Despre Autor

Iulia este Mamă, Antreprenor, Terapeut și Speaker, cu peste 10 ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și 5 ani de experiență în practici spirituale profunde de vindecare.
A ales să împărtășească din călătoria devenirii ei cu acele suflete care acum sunt pregătite să își revendice propria lor putere personală.

Acest curs nu este pentru toată lumea

Este pentru tine dacă:

 • angle-right
  Vrei să te simți entuziasmată, cu poftă de viață și să trăiești într-un mediu abundent
 • angle-right
  Te-ai săturat să lucrezi din greu pentru tot ceea ce îți dorești
 • angle-right
  Vrei să experimentezi practica 0rgasmuIui extins
 • angle-right
  Ești angajată într-un proces continuu de creștere și dezvoltare
 • angle-right
  Financiar îți acoperi cheltuielile lunare și îți dorești mai mulți bani

Nu este pentru tine dacă:

 • angle-right
  Cauți o schemă rapidă de îmbogățire
 • angle-right
  Acum ești în darorii și nu îți poți plăti facturile lunare
 • angle-right
  Nu ești dispusă să faci munca necesară și să ieși din zona de confort

Aici este tot ceea ce primești odată ce te înscrii în  program:

 • angle-right
  Cele 9 module de training video în valoare de 1800 lei.
 • angle-right
  5 Webinarii Live în valoare de 500 lei.
 • angle-right
  2 Meditații Ghidate în valoare de 100 lei.
 • angle-right
  Comunitatea privată Cercul Surorilor în valoare de 500 lei.
 • angle-right
  ​Bonus PROGRAMUL DE CURĂȚARE A PÂNTECULUI în valoare de 200 lei.

Toate în valoare de: 2200 lei

Cu toate acestea, nu asta este suma pe care o plătești la înscriere: 2200 lei

Programul O Viață 0RGASMlCĂ este: 797 lei

Și mai mult decât atât...

Pentru următoarele 7 zile, te poți înscrie în program
cu doar: 597 lei

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


Bonus special pentru persoanele care știu ce vor și acționează:

Pentru primele 4 persoane înscrise ofer o sesiune de terapie șamanică individuală de 60 minute în valoare de 220 lei.


100% Satisfacție Garantată

Plătesc în Siguranță

100% Satisfacție Garantată

Dacă din orice motiv, în primele 30 de zile de program, decizi că nu este pentru tine sau nu este ce te așteptai să primești, îmi scrii un e-mail și îți returnez suma integrală.

Întrebări Frecvente

Când primesc acces în program?

Cât timp am acces la acest program?

Nu am partener, mă pot înscrie la acest curs?

Ce se întâmplă în webinariile live și cum se desfășoară?

Ce este o terapie șamanică?

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumită de program?

Pot urmări acest program și de pe telefon?


P.S.: ​

Acum este momentul pentru tine să treci prin acest proces profund de vindecare și de transformare.


Înscrie-te în Programul O Viață 0RGASMlCĂ și spune DA unei vieți trăite așa cum ți-o dorești!Ai o decizie de făcut și nu pot să iau eu această decizie în locul tău... singurul lucru pe care pot să îl fac este să îți spun că acest program FUNCȚIONEAZĂ!

A funcționat pentru mine și a funcționat pentru persoanele cu care am reușit să îl împărtășesc până acum.Copyright 2019 @ ALINIERE ENERGETICĂ.ro