profile-pic

Am reușit să mă regăsesc într-o nouă lumină, să scap de umbrele care îmi consumau energia

Acest curs pune viață femeilor într-o lumina nouă, se adresează profunzimilor sufletului și are un efect purificator și eliberator. Dacă tot ce am practicat se adresa intelectului, conștientului, sinelui emoțional, acest curs, prin ritualurile și practicile sale apelează la energia interioară și o deblochează.

Mulțumesc cu recunoștință pentru acest minunat curs, mult succes!

Am reușit să mă regăsesc într-o nouă lumină, să scap de umbrele care îmi consumau energia, să îmi descopăr feminitatea și să îmi eliberez blocajele pe care le purtăm că niște greutăți în spate.

Maria Stîngă
profile-pic

Te reinventezi, renaști ca pasărea Phoenix!

E o șansă să te redescoperi, să îți dai voie să fii TU. Prinzi curaj să lași în urmă tipare, bariere și tot ce ai moștenit pe toate liniile posibile ! Cumva ....te naști din nou , cu alte resurse ,mijloace să îți modelezi viața din alt punct !

Te reinventezi, renaști ca pasărea Phoenix!

Anca Elena
profile-pic

am făcut tăierea de legături, divorțul energetic, dar niciuna din aceste metode nu a avut impactul care l-a avut acest ritual

Am început programul de curățare a pântecului, și am început cu partenerul care a avut cel mai mare impact asupra mea vreau să îți împărtășesc că, practicant theta fiind, am făcut tăierea de legături, divorțul energetic, dar niciuna din aceste metode nu a avut impactul care l-a avut.

acest ritual am simțit durere în corp fizic la nivelul svadhisthana și ajna am simțit doar o ușoară presiune și căldură la nivelul svadhisthana am simțit chiar cum ieșeau niște acea.

Acum îmi simt pântecul așa ușor.

Mulțumesc

Antonia Mihaela
profile-pic

Am început curățarea pântecului cu ultima mea relație

Am început curățarea pântecului bineînțeles cu ultima mea relație, deoarece chiar dacă ne-am despărțit de un an totuși încă simt că între noi este o legatură energetică foarte puternică (chiar dacă nici nu ne-am mai întâlnit de la despărțire ).

Curățirea am facut-o în fiecare zi, 2-3 ori, pana când am simțit complet iar acum ma gândesc cu drag la el....apoi pe lângă aceată curățire mai făceam curățirea relațiilor mai mici , vechi (fară semnificație emoțională în momentul actual), și spre mirarea mea în ziua respectiavă , sau imediat dupa...printr-o simplă coincidență, persoanele mă contactau telefonic, doar să mă întrebe ce mai fac?? era foarte distractiv, știind că nu sunt simple coincidențe, ci este rezultatul curățărilor.

Eva Vale
profile-pic

Mi-am cunoscut darurile de la strămoși

Eu, de când am început acest program... s-au schimbat tare multe în viața mea...de exemplu mi s-au deschis căi prin care să învăț diverse lucruri care mă interesau.

De ce zic că acest proces a declanșat aceste schimbări?

Deoarece toate informațiile sunt legate de sacritatea a ceea ce femeia poartă, adică pântecul sacru...

Mi-am cunoscut fricile, m-am cunoscut și analizat mai bine, am deblocat diverse relații, care se încheiaseră mai puțin frumos.

Mi-am cunoscut darurile de la strămoși și le-am recunoscut apartenența și m-am recunoscut pe mine ca fiind din același neam...o experiență interesantă și foarte benefică...multumesc dragă Iulia ??????

Daniela Fluturas
profile-pic

M-am bucurat enorm când acest minunat curs de vindecare a pântecului a apărut în realitatea mea.

Întâmplarea a fost că aproximativ în aceași perioadă bunica din partea mamei a stat câteva zile în casa mea. Timp în care mi-a povestit foarte multe despre trecutul ei, despre relațiile cu soții ei și cum a pierdut doua fete dragi. Cum mama ei, la rândul ei a pierdut copii. Această informație a avut un impact mare asupra mea, pentru că și eu la rândul meu am pierdut prima mea fetiță și știam că pe linia tatalui meu, la fel sunt mame care au pierdut copii. Acest lucru m-a determinat foarte mult să parcurg programul, pentru vindecarea pântecului meu, a strămoașelor mele și bineînteles a liniei mele viitoare, a fiilor si fiicelor mele.


Mi-a luat cateva zile pană să încep efectiv, deoarece mi-au aparut multe ganduri, cum ca nu e potrivit, etc. Cu toate astea, am zis că sigur nu am nimic de pierdut, așa că am început.


Prima parte a programului a fost ciudată, nu mă simțeam deloc confortabil să fac exercițiul. Un exercițiu, practic de imaginație, dar energetic cu un impact foarte mare. Efectiv după ce l-am terminat simțeam eliberare față de fiecare partener din trecutul meu. A fost nevoie ca pentru unii parteneri să repet de mai multe ori pana am simțit eliberarea, dar a fost super bine. Eliberarea o simteam în special din pântec și la nivelul inimii.
Partea de meditații din program a fost absolut waw. Chiar dacă prima meditație nu a avut un impact foarte mare pentru mine, următoarele meditații pe linia maternă și paterna au fost maxime.
Să le iau pe rand: meditația pe linia maternă a fost plina de drag, de iubire, de reconectare cu femininul, cu grijă și afecțiunea față de familie, de fapt față de toți oamenii și vietățile acestei lumi, față de pământ. A fost o reconectare cu esența maternă a tot ce înseamnă viața. Si acum când mă gândesc și scriu aceste rânduri parcă se activează în inima mea o afecțiune, o dragoste, o iubire infinită și necondiționată față de tot și toate. Multu Iulia! ?


Meditația pe linia paternă a fost la fel super emoționantă. Tatal meu a lipsit destul de mult, fizic vorbesc, din viața mea și când am intrat profund în meditație și mi l-am imaginat în fața mea fiind tânăr, m-a cuprins cu plâns de dor și drag, de nu am stat suficient cu tine, de mai vreau să fiu încă o dată copil ca sa fii alături de mine tot timpul (inclusiv acum plâng?). Apoi dupa ce au trecut aceste emoții, am simțit toată susținerea și forța masculină a strămoșilor mei. Efectiv m-au împuternicit, m-au înălțat și mi-au arătat femeia minunată și puternică care stă ascunsă în mine. Mi-au dat susținerea și curajul să o scot la lumină, să îmi trăiesc feminitatea în cel mai elevat mod cu putință, plină de curaj și îndrumare.

Tot acest program a venit cu multe sincronizari, dar ar fi prea mult de povestit. Consider ca a venit la momentul perfect pentru a vindeca ceea ce aveam nevoie pentru a mă pregăti în ceea ce am de experimentat pe viitor.

Consider ca este un mare necesar ca fiecare femeie să vindece propriul pântec, în primul rând pentru ea apoi pentru strămoși și pentru urmași.
Vă doresc la fiecare în parte să vina cu cele mai profunde vindecări de care aveți nevoie!
Amin!
?

Mulțumesc frumos Iulia pentru toate informațiile care ai reușit într-un mod atât de armonios să le pui în acest curs minunat!

Delia Alhamo