Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificată în Comandă), deci nu se prezintă sub forma unor produse fizice, care să fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (card bancar) sau prin virament bancar. După achiziționare, produsele digitale vor fi listate și în contul Clientului.

Este obligația și responsabilitatea Clientului să verifice informațiile de compatibilitate și instrucțiunile disponibile pe site și să se asigure, înainte de achiziționare că produsele digitale pe care intenționează să le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intenționează să le utilizeze.

În măsura în care Clientul a primit un link de descărcare valid, în conformitate cu Comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care aliniereenergetica.ro s-a obligat sa îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Client.

Linkurile de descărcare oferite Clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise iar în măsura în care sunt funcționale în condițiile și pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera că aliniereenergetica.ro și-a îndeplinit toate obligațiile față de Client. În aceste situații nu este posibilă returnarea contravalorii acestor servicii.

În situația în care Clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul și/sau această incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atât timp cât Clientului i s-a livrat un link de descărcare valid care funcționează în condițiile specificate pe site.