Înscrierile sunt deschise până miercuri, 24 iulie 2024, 23:59

06
Days
.
 
12
Hours
.
 
43
Minutes
.
 
59
Seconds

You missed out!

ELIBEREAZĂ-ȚI ENERGIA BLOCATĂ ȘI MANIFESTĂ O VIAȚĂ ABUNDENTĂ!

Aliniere Energetică cu Biofield Healing

Programul prin care îți cureți blocajele energetice, îți crești vibrația și atragi viața pe care ți-o dorești. 

Începe să te eliberezi de blocaje, atrage cu ușurință lucrurile pe care ți le dorești și trăiește cu adevărat!

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Conectează-te cu puterea ta interioară

Programul de Aliniere Energetică cu Biofield Healing este un program special creat pentru a te ajuta să cureți blocajele de la nivel energetic, să-ți crești vibrația și să atragi viața pe care ți-o dorești. 

Pe parcursul celor 12 luni, vei învăța cum să te conectezi cu puterea ta interioară, să-ți cureți câmpul energetic și să-ți manifesti viața pe care ți-o dorești.

Aceasta este o călătorie de vindecare personală, care te va ajuta să devii cea mai puternică și abundentă versiune a ta.

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Energia ta personală are un impact mult mai mare asupra vieții tale decât ți-ai putea imagina.

Gândește-te la momentele când ai fost în prezența unei persoane nervoase, stresate sau chiar violente. 

Ce s-a întâmplat? Cum te-ai simțit? Acestea sunt semne ale unei energii negative care se poate transmite și care poate afecta modul în care ne simțim și cum interacționăm cu ceilalți.

Dar aceasta nu este singura cale prin care energia ta poate fi afectată. Fiecare experiență dureroasă sau traumă din trecutul tău, indiferent dacă este din copilărie sau din alte vieți, lasă o amprentă asupra energiei tale personale. Dacă nu procesezi complet sau nu eliberezi această energie, aceasta va continua să te informeze și să te țină blocat în trecut.

Aceste amprente emoționale și energetice continuă să ne influențeze deciziile și acțiunile, făcându-ne să recreăm aceleași tipare distructive în viața noastră, indiferent cât de mult încercăm să le evităm. Până când această energie nu este eliberată, continuăm să experimentăm stres, nefericire și neîmplinire.

Dar există o soluție. Programul de Aliniere Energetică cu Biofield Healing este creat pentru a te ajuta să cureți aceste blocaje energetice, să-ți crești vibrația și să atragi viața pe care ți-o dorești. 

Pe parcursul celor 12 luni, vei învăța cum să te conectezi cu puterea ta interioară, să-ți cureți sistemul energetic și să-ți manifesti visurile.

Aceasta este o călătorie de transformare personală. Dacă ești gata să începi această călătorie, înscrie-te acum și începe să trăiești viața pe care ți-o dorești!

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Cum funcționează?

1.

Conectare

Vom începe prin conectarea la un grup de persoane cu interese comune, pentru a primi sprijin și suport în procesul tău de vindecare. 

2.

Vindecare

Vei înlătura blocajele energetice și îți vei întări recipientul energetic în sesiunile bilunare live de vindecare.

3.

ReflecTare

Vei identifica blocajele care te împiedică să progresezi și le vei elibera, astfel încât să te simți mai bine și mai puternic.

4.

Manifestare

În cele din urmă, vei învăța cum să atragi și să trăiești viața pe care ți-o dorești prin intermediul energiei.

Dar acest program nu este doar despre tehnici și practici.

Este despre tine.

Despre lupta ta, transformarea, dar și puterea interioară.

Lasă-te ghidat către o viață mai puternică și mai abundentă cu programul de Aliniere Energetică cu Biofield Healing

Dacă ești gata să începi această călătorie, înscrie-te acum și începe să trăiești viața pe care ți-o dorești!

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Bună, sunt Iulia Barbu

Sunt terapeut în lucru cu Medicina Energetica Samanică șBiofield Healing.

Prin programele mele despre energie sexuală, manifestare și sesiunile individuale am ajutat peste 5000 de femei să își aducă aminte cine sunt și să manifeste viața pe care și-o doresc.

Manifestarea este mult mai mult decât a vizualiza ceea ce vrei ... este un stil de viață.

Este despre a alege să a-ți asumi rolul de cocreator.

Ce spun persoanele care au experimentat deja astfel de sesiuni...

SESIUNILE DE BIOFIELD HEALING CU IULIA M-AU PUS PE PICIOARE.


După o perioadă de 3 ani de durere emoţională puternică, plâns zilnic, epuizare, atacuri de panică, neputinţă de a lucra și cu un sentiment adânc de disperare, Iulia m-a readus practic la viaţă.

După sesiunile cu Iulia, am simţit focus, concentrare, claritate și mai ales, putere de acţiune în proiectele pe care voiam de atâta timp să le demarez.

Cuvintele nu reușesc să descrie recunoștinţa profundă pe care o am pentru toate aceste schimbări. Mulțumesc, Iulia!

- Delia Vatamu

MI-AU DESCHIS NOI OPORTUNITĂȚI


Iulia sunt recunoscătoare, simt că programele tale, live-urile, biofield-ul , credința în Dumnezeu mi - au deschis noi oportunități și simt ca totul va merge foarte bine.

Pana acum îmi era frică să preiau o sala de aerobic , dar acum simt asa o bucurie ca am oportunitatea aceasta.

Mulțumesc mult!


- Alina Muntean

Am simțit o pace pe care nu am mai simțit-o de mult. Mulțumesc cu recunoștință!

- Lăcrămioara Solomon

AM TRĂIT EXPERIENȚA DE A FI PROTEJATĂ, ÎN SIGURANȚĂ ȘI BINECUVÂNTATĂ SĂ ÎMI TRĂIESC VIAȚA CU BUCURIE.


Experiența mea în sesiunile Biofield Healing este că la început tot ce simțeam era un spațiu de liniște, odihnă, iubire necondiționată, lumină și o eliberare la nivelul sinusurilor.

Apoi după ce am făcut următoarele ședințe, apăreau amintiri din copilărie uitate, sau situații din viața de zi cu zi dificile,care cred că se eliberau pe moment, pentru că după sesiune mă simțeam liberă, ușoară și tot ce îmi doream era să mă odihnesc. Viața mea a fost una cu mult stres, supărare, lipsă de somn și energie, imunitate scăzută.

Ultima sesiune a fost foarte puternică, am curațat o etapă de la 9 ani cu tatăl meu.

Toată partea mea dreaptă era încleștată și în durere, înțepături în ficat, apoi după sesiune m-am simțit mult mai relaxată și eliberată. În zona pieptului am simțit o căldură, vedeam cum primesc iubire de la tatăl meu.

Am trăit experiența de a fi protejată, în siguranță și binecuvântată să îmi trăiesc viața cu bucurie.

Acestă terapie simt că îmi aduce odihnă și vindecare în corp, eliberare de emoții reprimate, blocate, chiar și de acele traume uitate undeva.

Ce este diferit, e că mă odihnesc mult mai bine, beau mai multă apă și sunt liniștită, parcă ceva se asează în ființa mea după multă vreme.

Iulia, mulțumesc cu recunoștință pentru că lucrezi cu o astfel de tehnică,care ajută direct în vindecare și e așa faină, relaxantă, rapidă. Apreciez că lucrezi frumos, curat și simplu.Te îmbrășisez!


- Oana Timerman

TOTUL MERGE PERFECT ÎN VIAȚA MEA.


Bună dragele mele, Buna draga mea Iulia, de cand am terminat programul de curatare a pantecului și programul pt chakre totul merge perfect în viața mea.

Abundența curge încontinuu, realizarii pe toate planurile , munca mea este din ce în ce mai prosperă și muncesc cu bucurie


Relația cu iubitul meu e din ce în ce mai bună dar și cu cei din jurul meu. Linistea sufletească predomină iar anxietatea și stresul se diminueaza din ce în ce mai mult.

Chiar și sănătatea mea e perfectă. Mulțunesc mult Iulia, multa iubire vă transmit tuturor și binecuvântări♥️♥️♥️

- Raluca Trif

AM ASCULTAT SESIUNEA DE ABUNDENȚĂ.


Dumnezeule, a fost mirific; am simțit o presiune care venea de sus și lateral, ca și cum mă băgase într-o cutie, cu tot cu câmpul auric.

DA? câteva minute, nu știu exact; după care, mi s-a dat drumul din presiunea cutiei și pe partea dreapta se expanda totul, ca un evantai; partea stânga în jurul mâinii se expanda la fel.

A fost superbă meditația și dealtfel toate meditațiile tale sunt extraordinare, datorită iubirii tale necondiționate pe care o ai în tine.

Te iubesc!


- Diana Ștefan

Energia și Procesul de Vindecare

Când am învățat despre rolul pe care lucrul cu Energia și Procesul de Vindecare îl joacă în abilitatea de manifestare, atunci lucrurile au început să se schimbe în viața mea

Am iesit din cercul vicios și epuizant în care încercam sa îmi găsesc scopul în viață și aceea activitate care să îmi aducă împlinire, la a ATRAGE modelul de afacere perfect, potrivit mie, și de a aduce un impact în viața a peste 20.000 de persoane din comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ care iubesc și apreciază ceea ce fac.

Știu că nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fară propria-mi călătorie de vindecare și fără schimbările pe care le-am facut la nivel energetic, care au susținut procesul de vindecare și mi-au dat voie sa mă extind și să devin aceasta versiune a mea care sa poată susțină toată această creștere și responsabilitate.

Acum, după ce am ajutat atâtea persoane în îmbunătățirea abilităților de manifestare, am observat că și ele se confruntă cu aceleași provocari pe care și eu le-am avut ...

Din acest motiv am lansat... 

Programul de ALINIERE ENERGETICĂ cu Biofield Healing

Cred cu tărie că procesul de VINDECARE este o componentă esențială în a deveni cea mai bună versiune a ta ...

... Și când devii cea mai bună versiune a ta, atragi și trăiești cea mai bună versiune a vieții tale.

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Ce o să primești în program?

Sesiuni bilunare live de vindecare

Ne vedem live, de doua ori pe lună pentru a experimenta sesiunile de vindecare pe diverse teme.

Mini curs video - Ce este vindecarea la nivel energetic?

Învață cum poți folosi la maxim aceste sesiuni de vindecare și cum anume funcționează.

COMUNITATEA ALINIERE ENERGETICĂ

Înconjoară-te de oameni cu interese comune, o comunitate dinamică formată din persoane dornice să-ți îmbunătățească viața.

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Sesiunile disponibile deja în contul de membru

 • Sesiune pentru înlăturarea blocajelor față de bani
 • Sesiune pentru înlăturarea blocajelor față de iubire
 • Sesiune pentru Perfectionism
 • Conectare la misiunea personală
 • Vindecarea copilului interior
 • Mărirea capacității de a simți placere
 • Sesiune pentru eliberarea tristeții

BONUS

BONUS SPECIAL

EVALUAREA COMPLETĂ A CHAKRELOR MAJORE

Înscrie-te la programul anual până joi, 18 iulie 2024, ora 23.59 și primești

 • Evaluare individuală a Chakrelor majore 
 • +ghid de interpretare

Acesta este un proces prin care se analizează și se evaluează starea fiecărei chakra în parte.

Prin această evaluare a chakrelor, se poate identifica cu precizie care chakre au nevoie de atenție și care tehnici de vindecare sunt cele mai potrivite pentru a restabili echilibrul și armonia.

BONUS #1 *doar pentru participanții la webinar

Secretele Manifestarii- mini curs VIDEO

Mini cursul video, Secretele Manifestării, te va învăța cum să manifesti cu adevărat ceea ce îți dorești în viață.

Vei învăța secretele manifestării și cum să setezi obiective autentice.
Nu te vei mai întreba niciodată dacă faci ceea ce trebuie, sau dacă ești pe calea potrivită.

Vei înțelege cum funcționează manifestarea și cum să o aplici în propria ta viață pentru a atinge succesul și fericirea dorite.
Vei descoperi cum să-ți clarifici obiectivele și să le transformi în realitate prin intermediul acestui bonus unic.

BONUS SPECIAL *la achiziția programului anual

ACTIVAREA CELOR 7 CHAKRE

Acest program te va ajuta să-ți crești vibrația astfel încât să devii invulnerabil la orice energie de vibrație joasă care ar putea încerca să se apropie de tine.

Atunci când vibrația ta este ridicată, te simți puternic, împlinit și înțelegi cu claritate cine ești și ce vrei să obții în viață.

Programul include:

 • 7 sesiuni de vindecare, fiecare dintre ele fiind dedicate unui centru energetic major. Aceasta include cele șapte chakre principale: rădăcina, sacrul, solarul, inima, gâtul, al 3-lea ochi și coroana.
  Fiecare sesiune este concepută să te ajute să cureți, să echilibrezi și să îți îmbunătățești vibrația pentru fiecare centru energetic în parte.
 • sesiune specială pentru chakra a șaptea, înregistrată la Mânăstirea Sâmbăta de Sus.
  Aceasta sesiune este concepută să te ajute să te conectezi cu divinitatea, să îți îmbunătățești conștiința spirituală.
 • 1 sesiune de activare pentru chakra iubirii de sine

ALINIERE ENERGETICĂ cu Biofield Healing

Abonamentul include:

2 Sesiuni LIVE de Vindecare pe lună (24 de sesiuni)
2400 lei
Mini Curs Video - Ce este vindecarea la nivel energeric?
200 lei
Acces in Comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ
DA
BONUS - Mini curs VIDEO - Secretele Manifestării
*valabil doar pentru participanții la webinar
200 lei
Programul "Activarea celor 7 Chakre"
*valabil doar pentru plata abonamentului anual
700 lei

Valoarea Totală a Abonamentului
3500 lei
Începe acum cu doar
1334 lei

sau începe relaxat cu 147lei/lună

Începe Acum

Alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine!

ABONAMENT LUNAR

Plătești doar 147lei astăzi! apoi 147lei pe lună (poți opri plata oricând.)

147 lei/ lună
 • 2 Sesiuni LIVE de Vindecare pe lună (24 de sesiuni)
 • Mini Curs Video - Ce este vindecarea la nivel energeric?
 • Acces in Comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ
 • BONUS - Mini curs VIDEO - Secretele Manifestării
 • Programul "Activarea celor 7 Chakre"

ABONAMENT ANUAL

Economisești 430lei pe an când alegi plata anuală! (CEL MAI BUN PREȚ)

1334 lei/ an
 • 2 Sesiuni LIVE de Vindecare pe lună (24 de sesiuni)
 • Mini Curs Video - Ce este vindecarea la nivel energeric?
 • Acces in Comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ
 • BONUS - Mini curs VIDEO - Secretele Manifestării
 • Programul "Activarea celor 7 Chakre"

Acest program este pentru tine dacă...

 • Vrei să aduci o transformare în viața ta în una din aceste arii: relații, finanțe sau sănătate;
 • Te-ai săturat să nu faci progrese;
 • Ești implicat în relații toxice, care te țin în loc și vrei să faci o schimbare;
 • Ești pregătită să lași lucrurile să curgă în viața ta, cu ușurință, și ești dispus să înveți cum să faci acest lucru;
 • Vrei să eliberezi energia blocată și să o transformi în manifestare;
 • Îți dorești o viață plină de abundență.

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

Acest program NU este pentru tine dacă...

 • Nu ești deschis să înveți lucruri noi;
 • Nu vrei să îți schimbi viața, crezi că nu poți face nimic pentru asta;
 • Nu ești dispus să încerci forme neconvenționale de vindecare; 
 • Nu ești pregătit să-ți asumi responsabilitatea pentru starea ta de sănătate emoțională și fizică;
 • Nu ești dispus să investești timp și energie în procesul de vindecare personală prin biofield healing.

Începe călătoria de vindecare

Biofield Healing este o cale puternică de vindecare, care poate ajuta la eliberarea blocajelor emoționale și la îmbunătățirea stării tale de sănătate fizică și emoțională. 

Nu ești singur în călătoria ta de vindecare, voi fi alături de tine la fiecare pas și voi face tot posibilul pentru a te susține în devenirea cea mai puternică și abundentă versiune a ta. 

Nu pierde oportunitatea de a te transforma prin puterea Biofiled Healing, înscrie-te acum și începe călătoria ta de vindecare!

Începe Acum

Alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine!

ABONAMENT LUNAR

Plătești doar 147lei astăzi! apoi 147lei pe lună (poți opri plata oricând.)

147 lei/ lună
 • 2 Sesiuni LIVE de Vindecare pe lună (24 de sesiuni)
 • Mini Curs Video - Ce este vindecarea la nivel energeric?
 • Acces in Comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ
 • BONUS - Mini curs VIDEO - Secretele Manifestării
 • Programul "Activarea celor 7 Chakre"

ABONAMENT ANUAL

Economisești 430lei pe an când alegi plata anuală! (CEL MAI BUN PREȚ)

1334 lei/ an
 • 2 Sesiuni LIVE de Vindecare pe lună (24 de sesiuni)
 • Mini Curs Video - Ce este vindecarea la nivel energeric?
 • Acces in Comunitatea ALINIERE ENERGETICĂ
 • BONUS - Mini curs VIDEO - Secretele Manifestării
 • Programul "Activarea celor 7 Chakre"

GARANȚIE

Îmi doresc să fii sigur că Biofield Healing este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața, iar dacă, din orice motiv, acest produs nu îți atinge așteptările, te asigurăm că îți vom returna banii fără nicio întrebare.

Ai la dispoziție 15 zile pentru a te convinge că Biofield Healing este soluția perfectă pentru tine, astfel încât să poți trăi viața în abundență cu încredere și siguranță.

Întrebări frecvente

Cand începe și când se termină programul?

Din momentul înscrierii, 12 luni consecutive.

Cât timp am acces la sesiunile de vindecare?

Atât timp cât ești membru activ ai acces la toate materialele.

Ce se intamplă dacă nu pot participa la sesiunile live?

Daca nu poti participa live nu este nici o problemă, o sa poți urmări înregistrările care vor fi disponibile în format video și audio în contul de membru.

Cum funcționează sesiunile de vindecare înregistrate?

"Cum primesc o vindecare energetică dintr-o înregistrare trecută? Cum funcționează?"

Mi se pune des această întrebare ... ceea ce este absolut normal, pare greu de inteles acest lucru daca ne raportam la timp asa cum il intelegem acum. :-)

Acum înainte de a răspunde, vreau să spun mai întâi ca nu contează dacă înțelegeți acest lucru sau nu. Nu trebuie să-l înțelegeți pentru ca acesta să funcționeze. Tot asa cum nu înțeleg electricitatea, dar o folosesc în fiecare zi.

Dacă nu vă interesează să înțelegi, nici măcar nu trebuie să citiți restul acestui articol.

Doar du-te si experimentează :)

Explicaţie:

Pentru a înțelege modul în care o înregistrare oferă vindecare este necesar sa cunoști ceea ce fizica cuantică a confirmat de zeci de ani: că timpul și spațiul (locația) sunt o iluzie.

Această lucrare de vindecare se întâmplă la un nivel deasupra minții.

Deci, atât timp cât vrea mintea noastră să înțeleagă și să controleze, nu va putea niciodată să înțeleagă pe deplin.

Voi face tot posibilul să explic intr-un mod cat mai simplu, dar te invit, de asemenea, să iti dai permisiunea de a experimenta doar acest lucru.

Înțelegerea vindecării și vindecarea nu sunt același lucru.

Această lucrare energetică pe care o fac te ajută să accesezii o frecvență de energie care se află în ceea ce se numește câmpul cuantic.

În termeni simpli, câmpul cuantic nu este legat de iluziile de timp și spațiu pe care tu și cu mine le experimentăm prin mintea noastră care opereaza intr-o mainera liniară.

Acest câmp este mereu prezent și mereu accesibil. Cred că fiecare persoană de pe planetă are capacitatea de a accesa frecvențele de vindecare, dar majoritatea nu au învățat încă cum să facă acest lucru.

Acolo intru :)

În timpul vindecării, te ajut să obții acces la frecvențele de vindecare din acest cîmp.

Indiferent dacă esti live sau ascultați înregistrarea.

Adevărul este că este posibil să accesezi aceste frecvențe de vindecare în orice moment fără să asculți nici o înregistrare (dar așa cum am spus, majoritatea oamenilor nu știu încă să facă acest lucru.

Pot renunța oricând la plata abonamentului lunar?

Da, poți întrerupe plata abonamentului lunar oricând dorești.

Pot asculta BIOFIELD HEALING dacă nu am meditat niciodată?

Răspunsul este cât se poate de simplu: Sigur ca DA!

Nu este nevoie de nici un fel de pregătire în prealabil și nu este nimic din ceea ce tu faci sau nu faci care să blocheze procesul de vindecare.

Pot urmări programul de pe telefon?

Da, vestea bună este că poți urmări acest curs online și doar de pe smartphone fără să fie nevoie de laptop sau de calculator, direct din aplicația Aliniere Energetică.

"Pentru a manifesta ceva ce nu ai avut niciodată trebuie să devii o versiune a ta care nu ai fost niciodată."

Înscrie-te Acum!

și începe procesul de VINDECARE

sau începe relaxat cu 147 lei/lună

© 2023, ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Politica de Confidențialitate