Înscrierile se închid vineri, 15 martie, 23:59

06
Days
.
 
09
Hours
.
 
37
Minutes
.
 
13
Seconds

You missed out!

Ești pregătit să îți deschizi noi orizonturi și să îmbrățișezi magia posibilităților nelimitate?

CREEAZĂ MAGIE ÎN VIAȚA TA

Fie că ești la începutul călătoriei tale personale sau în căutarea următorului nivel de creștere, acest mastermind este deschis pentru toți cei care doresc să trăiască cu adevărat.

Perioadă desfășurare: 19 MARTIE- 21 MAI 2024

Mastermindul "Creează magie în viața ta" este spațiul unde potențialul tău creativ se întâlnește cu oportunitățile vieții. 

Ai simțit vreodată că, în ciuda eforturilor tale, progresul pe care îl faci spre atingerea obiectivelor tale personale și profesionale este mai lent decât ai dori?

Imaginează-ți o lume în care fiecare pas pe care îl faci te aduce mai aproape de viziunea ta ideală, într-un ritm accelerat, cu suportul și înțelegerea unui grup dedicat.

Exact acesta este mediu pe care îl oferă mastermindul nostru de 10 săptămâni “Creează magie în viața ta”

În cadrul mastermindului, vei experimenta o abordare unică, combinând tehnici validate de dezvoltare personală cu puterea grupului.

Fiecare săptămână include două ore de practică intensivă și aplicare a cunoștințelor acumulate, sub îndrumarea mea și sprijinul colegilor de grup.


În plus, ai acces la un modul special dedicat "Dinamicii Relațiilor", în valoare de 500 lei, absolut gratuit. Aceasta este oportunitatea ta de a evolua rapid, într-un mediu susținător și îmbogățitor.

Participanții anteriori la mastermind au experimentat transformări remarcabile în viața lor, atingând obiective care păreau inițial imposibile.

De la îmbunătățirea sănătății și creșterea veniturilor, până la atingerea unei stări de abundentă și îmbunătățirea relațiilor personale - toate acestea sunt posibile în cadrul acestui program.

Alătură-te și tu acestor povești de succes și  începe să trăiești viața la care ai visat mereu.

Spune "da" transformării și creșterii tale personale și profesionale. 

Ce o să primești în Mastermind

  • Vei avea ocazia să transformi tehnicile învățate în obiceiuri durabile și parte naturală a rutinei tale. Această practică te va ajuta să aplici în mod constant cunoștințele dobândite în cele două cursuri, generând astfel transformări semnificative în viața ta.
  • Prin energia grupului, vei experimenta o accelerare semnificativă a dezvoltării personale și profesionale.
  • 10 săptămâni pentru a exersa și a aplica învățăturile primite. Aceste sesiuni sunt mai mult decât simple întâlniri; ele sunt ateliere de lucru intensive care te vor ghida în aplicarea practică a cunoștințelor dobândite.
  • Ești parte a unei comunități care împărtășește aceleași valori și aspirații. Grupul oferă suport și te ține responsabil pentru obiectivele tale, amplificând succesul individual și colectiv.
  • Creezi legături puternice cu oameni care pot deveni parteneri, mentori sau prieteni pe termen lung. Aceste conexiuni pot deschide uși noi și pot oferi oportunități neașteptate.
  • Nu doar înveți, ci transformi învățarea în obiceiuri de viață. Vei pleca din acest mastermind cu practici și obiceiuri benefice care vor rămâne cu tine pe termen lung.

Ce spun cei care au lucrat cu Iulia

SUNTEM VENIȚI PE PĂMÂNT CĂ SĂ FIM FERICIȚI

Chiar din primele două săptămâni de când am început să folosesc corect ceea ce am învățat au început să apară schimbări în viață mea: fostul soț s-a întors acasă fără să-l chem, șeful a început să se poarte mai frumos cu mine, au început să apară diferite oportunități pentru a-mi realiza proiectele personale și am o stare constanța de bucurie. Mulțumesc mult pentru aceste transformări!

Top idei cu care am rămas:

1. Că noi suntem creatorii vieții noastre.
2. Că unde este atenția ta, este și puterea ta.
3. Că suntem veniți pe pământ că să fim fericiți.

Cristiana Cristea

Te face sa îți conștientizezi limitele și să alegi o viață atât de măreață

Recomand participarea la acest program pentru că te face sa îți conștientizezi limitele și să alegi o viață atât de măreață, dincolo de ceea ce poți să îți imaginezi, cu numai 30 de minute de lucru zilnic.

ACUM DEȚIN UN BUSSINES CARE MĂ ÎMPLINEȘTE PE TOATE PLANURILE ❤️

Căutam de mult timp oportunitatea de a MĂ descoperi,
Nu știam ce și cine sunt.Am călătorit prin viață fără direcție întrebându-mă cine sunt cu adevărat ☺️
Acum știu cine sunt,ce pot, în ce direcție să merg?
Lucrez cu instinctele mele și rezultatele sunt extraordinare ?
Acum dețin un bussines care mă împlinește pe toate planurile ❤️

Mihaela Ciubuc

E un curs care schimba cursul vieții ❤️

Cursul mi-a deschis ochii , mi-a construit încrederea in intuiția mea pe lingă toate celelalte beneficii. A m învățat sa înțeleg ce și cum sa gindesc , sa simt pentru a materializa cu ușurintă. Ca Bonus , materializarea devine cu atita ușurintă ca e greu de crezut dacă nu chiar o trăiești . Recomand tuturor cu mare caldura ! E un curs care schimba cursul vieții ! Unele lucruri le învățam ca “ skils dor Life “ pentru viața noastră sa devină mai ușoară iar acesta e unul dintre ele

O PERSPECTIVA MAI ÎNALTĂ DIN CARE SĂ-MI CONSTRUIESC REALITATEA PE CARE MI-O DORESC.

Dragă mea Iulia ??? alături de tine am pornit în Călătoria descoperirii Intuiției și am ajuns pe un tărâm interior ce aștepta de milenii să fie descoperit, cucerit și scos la lumina.

Îmi este din ce în ce mai clar ce este cel mai bine pentru mine să aleg, deși la început nu prea înțelegeam cum funcționează acest proces, iar pe zi ce trece totul începe să capete sens și valoare de adevăr.

Am obținut rezultate și mai mici însă unul de materializare este cel ce mi-a întărit și mai mult convingerea în proces. Vreau să împărtășesc cu tine ultima mea realizare de când lucrez cu Intuiția: eu am avut ceva probleme cu contractul de leasing al mașinii, niște neînțelegeri ce trenau de mai bine de 1 an, iar în urmă cu 2 săptămâni primisem un ultimatum (letzte Mahnung ?) prin care eram nevoită să plătesc 2.900 €. Banii respectivi nu-i aveam, dar aveam tehnică folosirii Intuiției, așadar am ales că totul să se rezolve spre binele meu cel mai înalt. Eu am cerut Ce vreau, iar când am dat drumul rezistențelor au apărut și rezultatele: mășina pur și simplu am primit-o cadou???

Mirela Farcaș

ACESTE WORKSHOP-URI M AU AJUTAT ENORM SĂ MĂ REGĂSESC

Aceste workshop-uri m au ajutat enorm să mă regăsesc, să-mi recapăt din imaginație, creație și să-mi las deoparte ideile societății în care am crescut și să-mi urmez intuiția, puterea interioară. Vizualizarea și emoția trimisă în univers ajută la obținerea dorințelor tale. Orice se poate realiza sau obține dacă îți dorești cu adevărat și bineînțeles, acționezi în acea direcție. Ne trebuie răbdare bineînțeles și perseverență.

Ceea ce face Iulia Barbu este minunat. Sper să ajute cât mai multe persoane să se regăsească și să și îndeplinească scopurile în această viață.

VALENTINA

Informațiile primite sunt de mare valoare.

 Alegerile funcționează doar dacă sunt din Tărâmul Abundenței și dacă lucrezi zilnic cu ele. Dacă uzi semințele plantate, vei culege și roadele!

Mastermindul "Creează magie în viața ta" include:

10 SESIUNI DE LUCRU- 19 MARTIE- 21 MAI 2024
25.000 lei
Dinamica Relațiilor WORKSHOP
500 lei

Valoarea Totală 
25.500 lei
Plătești acum doar      
1500 lei

Întrebări frecvente

Cand începe și când se teRmină programul?

Programul începe Marți 19 martie 2024 și se încheie pe 21 mai 2024.

Durată: 2 ore (19-21)

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la sesiunile live?

Fiind un workshop, este esențial să te implici direct în exerciții. Îți recomand să îți aloci timp special pentru aceasta. Totuși, în cazul în care nu poți participa la întreaga sesiune, vei primi înregistrarea pe email.

Cât timp voi avea acces la înregistrări?

Accesul este pe viață, astfel încât vei putea reveni oricând la ele.

Pot participa chiar dacă nu am participat la workshopul de Intuiție?

Workshopul de intuiție este fundația pe care se construiește acest workshop. De aceea, îți recomand, dacă nu ai putut veni live, să vizionezi înregistrarea înainte de a te înscrie.

Pot urmări sesiunile și de pe telefon?

Desigur, îl poți urmări de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet pentru a putea intra în camera de Zoom.

© 2023 ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Politica de Confidențialitate