Ai toate motivele să fii fericită și împlinită dar încă nu te simți așa?
Sau
Știi ce vrei doar că aceste lucruri își fac cu greu apariția în viața ta?


Atunci ești exact la locul și momentul potrivit, continuă să citești. 😉

Știu exact prin ce treci acum pentru că nu cu mult timp în urmă am fost în aceeași situație.

Iar în căutarea mea pentru răspunsurile la aceste întrebări am descoperit niște adevăruri profunde despre care se vorbește foarte puțin în industria de dezvoltare personală și care timp de mii de ani au fost ascunse tocmai pentru că ele aduc o putere extraordinară în viața oricărei persoane care este conștientă de ele.

Ca și femei avem acces la unul din cele mai mari portaluri energetice, trebuie doar să ne “amintim” cum să accesăm și să folosim această energie pentru a crea absolut tot ce ne dorim în viața noastră.

Da!  Aici mă refer la energia sexuală feminină!

Este un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor din aceste timpuri dar lucrurile nu au fost întotdeauna așa…

În urmă cu 2000-5000 de ani, înainte de apariția erei patriarhale, energia sexuală feminină era recunoscută și apreciată pentru adevărata ei valoare.

Ca și forță creatoare fără de care viața omului pe pământ nu ar fi fost posibilă.

Trăim vremuri în care energia feminină este pregătită să se întoarcă și nu doar că este pregătită, Pământul și întreaga lume are nevoie de această energie vindecătoare.

O femeie care este conectată cu propria ei feminitate și sexualitate este o femeie radiantă, magnetică.

Este o stare care îți dă aripi, energie, entuziasm.

Să poți să te iubești, să te accepți, să te ierți, să te respecți și să te apreciezi pentru tot ceea ce ești este ceva Magic.

Avem o foarte mare putere nu doar în a ne asculta inima și a afla care sunt dorințele sufletului dar avem și o mare putere de manifestare, de a face ca aceste dorințe să devină realitate.

Am experimentat pe propria mea piele impactul unei astfel de transformări și nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum.

Și tocmai din acest motiv am ales să vorbesc cu pasiune despre acest subiect și să fac disponibilă cunoașterea pe care am acumulat-o în tot acest timp acelor persoane care acum sunt pregătite și doresc să își “amintească” pentru că știu că FUNCȚIONEAZĂ.

Aici sunt eu 🙂

Numele meu este Iulia Barbu, sunt mamă, terapeut, antreprenor și speaker iar dincolo de aceste roluri sunt un om, ca și tine.

Un om cu inima deschisă să descopere și să experimenteze tot ce are viața mai frumos să îi ofere.


În continuare te invit să explorezi articolele de pe Blog

și

Să participi la QUIZ-ul: Descoperă care este blocajul #1 care te impiedică să îți îndeplinești orice dorință, dacă nu ai aflat încă răspunsul la această întrebare.


Cu iubire, Namaste,

Iulia

CURS PREMIUM

Video/Text

Video/Text

Programul de Curățare a Pântecului este pentru fiecare femeie care vrea să își activeze esența feminină, care vrea să învețe cum să se deshidă din nou și să înflorească în toate domeniile vieții.

14 Lessons - None

CURS PREMIUM

Video/Audio/Text

Video/Audio/Text

57 Lessons - None