Înscrierile se închid vineri, 23 iunie, 23:59

01
Days
.
 
14
Hours
.
 
55
Minutes
.
 
35
Seconds

You missed out!

Cercul Munay-ki

Workshop-ul în care primești ritualurile de vindecare ale șamanilor din Anzi și devii Homo Luminous

Vindecă-ți rănile trecutului și eliberează-te de moștenirea genetică și karmică cu care te-ai născut

Fii parte la crearea lumii pe care vrei să o moștenească copii tăi

Energia ta personală are un impact mult mai mare asupra vieții tale decât ți-ai putea imagina...

Evoluția noastră ca specie s-a datorat capacității noastre de a prelua informații din subconștient atunci când avem nevoie.

Cu toate acestea, informațiile preluate pot fi însoțite de o energie grea, provenită din lucrurile care nu ne mai servesc și convingerile depășite. Atunci când această energie se acumulează în exces, accesul nostru la forța vitală este afectat.

Sistemul nostru energetic nu mai primește suficientă energie din sursă, iar asta duce la apariția conștiinței de victimă: "Nu pot", "Nu știu", "E prea greu", "Nu merit", "Nu mi se cuvine".

Când suntem înrolați în convingeri limitative, ne aflăm într-un rol de victimă, suntem deconectați de divinitatea noastră și uităm că suntem atât oameni, cât și părți din divinitate.

Cu cât acumulăm mai multă energie grea, cu atât ne îndepărtăm de esența noastră autentică. Atunci când sistemul nostru energetic primește alimentare corespunzătoare și aceste amprente negative sunt eliberate periodic, nu avem cum să fim copleșiți de depresie sau tristețe.

Prin lucrul cu energia, poți schimba aceste informații, iar odată cu ele se schimbă și ceea ce poți atrage și crea în viața ta. Acesta este cel mai ușor mod de a realiza transformări profunde în viața noastră - schimbând informațiile din câmpul nostru energetic. Informațiile impactează gândurile și emoțiile noastre.

Chiar dacă ne dorim schimbarea, gândurile și emoțiile negative ne pot împiedica să acționăm în direcția dorită. Și, ca rezultat, nu obținem rezultatele dorite.

Este timpul să descoperi puterea de a-ți transforma campul energetic, eliberând energiile grele și limitative și creând o stare de echilibru și armonie în viața ta.

Cum poate un rit șamanic să producă această transformare în viața ta?

Îmi aduc aminte cu nostalgie de momentul în care am experimentat în premieră aceste practici sacre acum 10 ani într-un cabinet din Sibiu.

La vremea aceea, nu înțelegeam cu adevărat mecanismul lor și am avut nevoie de timp pentru a observa schimbările miraculoase pe care le aduceau în viața mea.

Imaginează-ți că aceste rituri sunt precum semințele cele mai prețioase.

Sunt transmise cu grijă și atenție către cei care aleg să le primească.

Ești curios să afli ce se întâmplă atunci când ai curajul să le îmbrățișezi și să le cultivi? Ei bine, semințele se transformă în plante imense, care cresc și se dezvoltă în tine.

Ele devin hrana și susținerea ta atunci când ai nevoie de vindecare și îmbunătățire, dar au și puterea de a te transforma într-o sursă de vindecare și susținere pentru ceilalți.

Poți să-ți închipui cum ar fi să ai acces la această putere vindecătoare și transformatoare? Să fii capabil să-ți hrănești sufletul și să îți transformi viața într-un mod incredibil?

A venit momentul să deschizi această poartă către transformare și să începi o nouă călătorie a conștienței și autodescoperirii.

Învață cum să crești aceste semințe sacre și să le transformi în plante mari de putere și înțelepciune. Descoperă cum să te hrănești și să te împuternicești prin intermediul lor.

Fii martorul minunilor care se întâmplă atunci când practici și îngrijești aceste rituri.

Bună! Sunt Iulia Barbu, terapeut specializat în Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing.

În calitate de ghid și susținător, am avut privilegiul de a ajuta peste 2000 de femei să-și redescopere adevăratul sine și să-și transforme viața prin programele mele de vindecare energetică, energie sexuală și manifestare, precum și prin sesiunile individuale pe care le ofer.

În anul 2012, am primit aceste rituri șamanice și am experimentat o schimbare radicală în viața mea în doar 6 luni.

Înainte, mă simțeam copleșită de un văl de confuzie și de limitări care mă împiedicau să-mi trăiesc autenticitatea. Dar odată ce am integrat aceste rituri în ființa mea, am primit un dar neprețuit: liniștea interioară și claritatea care mi-au adus o transformare profundă.

Suntem cu toții alcătuiți din energie și avem capacitatea de a schimba cursul vieții noastre. Așadar, mă bucur să îți ofer această oportunitate de a experimenta și tu puterea acestor rituri șamanice care mi-au schimbat viața în mod remarcabil. În calitate de ghid și terapeut, îți voi fi alături în călătoria ta de vindecare și transformare.

Dacă dorești să explorezi un nivel mai profund al vindecării tale și să-ți eliberezi traumele și blocajele, te invit să te înscrii la Cercul de Munay.

Este timpul să îți revendici puterea și să-ți transformi viața într-un mod extraordinar. Hai să facem această călătorie împreună!

Ce spun participanții din edițiile trecute

ACUM MĂ SIMT MAI PUTERNICĂ

M am înscris la Cercul de Munay Ki neștiind absolut nimic despre șamanism.


Iulia este o persoană extraordinară care știe să transmită informația și are energia potrivită pentru a rezona cu ceva atât de frumos cum este Munay Ki.


Acum mă simt mai puternică, sunt conștienta de instrumentele pe care le am cu mine permanent și pe care le pot folosi oricând am nevoie și simt să o fac. 


Îi mulțumesc Iuliei pentru modul în care reușește să îmi capteze atenția și dăruirea cu care face totul!

Cu recunoștință,

Ioana Radu

AM ÎNVĂȚAT, CUM SĂ LUCREZ CU ENERGIA, PENTRU A-MI ÎMBUNĂTĂȚI VIAȚA.

Am început Munay Ki, cu gândul de a beneficia de aceste Rituri, pentru că am înțeles că orice ai de oferit, aduce VALOARE în viața mea,exact cum s-a întâmplat și cu celelalte cursuri și workshop - uri.

Am învățat, cum să lucrez cu energia, pentru a-mi îmbunătăți viața, simt că am mai multă PUTERE, mai multă ÎNCREDERE în mine, și mă simt PROTEJATĂ! Am observat mai multă CLARITATE în viața mea și nevoia de a face lucrurile după PRIORITĂȚI.

RECOMAND cu drag acest curs!! MULȚUMESC cu RECUNOȘTINȚă!!

Tanța Dumintru

PARCĂ AM GĂSIT O BUCATĂ DIN MINE CARE PÂNĂ ACUM LIPSEA

Când m-am înscris la Cercul de Munay Ki nu știam nimic despre aceste rituri și nu auzisem niciodată de ele.

Mie mi-au adus liniște și calm. Am simțit că mă echilibrează, mă împacă cu mine și cu strămoșii mei. Mă simt în siguranță având aceste instrumente puternice la îndemână.

Energia ta, Iulia, este regeneratoare. În urmă fiecărui Rit primit m-am simțit plină de energie.

Chiar dacă nu simțeam nimic atunci când le primeam, în următoarele zile eram plină de energie, optimistă, calmă, plină de idei și asta se întâmplă și acum de câte ori lucrez cu ele. Simt că îmi dau un restart de fiecare dată când lucrez cu ele și parcă am găsit o bucată din mine care până acum lipsea.

Mulțumesc cu infinită recunoștință Iulia pentru tot ceea ce ești!

Florina Cimpoca

Ce o să primești în Cercul Munay-ki?

Bazat pe practicile inițiatice ale șamanilor din Anzi și Amazon, Munay Ki este alcătuit din nouă rituri de inițiere pentru a deveni o persoană de înțelepciune și putere.

Sunt transmisii energetice care vindecă rănile trecutului – moștenirea genetică și karmică cu care ne naștem.

Ele transformă și actualizează câmpul energetic luminos și ne reinformează ADN-ul, permițându-ne să creștem un nou corp care îmbătrânește, se vindecă și moare diferit.

Aceste rituri vor fi transmise în 4 întâlniri online astfel:

#1. Sâmbătă 24 iunie 2023 de la 17.00 la 19.30

⭐ Ritul Armoniei (Ayni Karpai) – Ne dăruiește 7 energii arhetipale în cele 7 chakre.

Primești patru principii fundamentale ale creației în cele patru chakre inferioare și trei arhangheli, ființe protectoare, în cele trei chakre superioare.

Aceste semințe vor metaboliza energiile vechi, reziduale de la nivelul chakrelor, aducându-le în echilibru.

#2. Sâmbătă 1 iulie de la 17.00 la 19.30

 ⭐ Ritul vindecătorului – Ne conectează cu o lungă tradiție de vindecători, care ne ajută în vindecarea noastră.

Ne lansează într-un proces de vindecare, la nivel energetic și trezește, de asemenea, abilitatea de a vindeca, pe măsură ce ne echilibrăm noi înșine.

⭐ Ritul clarvăzătorului – Ne oferă posibilitatea de a vedea în lumea nevăzută a energiei.

Trezește abilitatea de a percepe lumea invizibilă și ne permite să ne uităm la părțile noastre pe care nu doream să le vedem înainte, să le aducem la lumina.

#3. Sâmbătă 15 iulie de la 17.00 la 19.30

⭐ Ritul păstrătorilor zilei (Pampa Mesayok) – Ne conectează la o lungă tradiție de vindecători din trecut.

Pe măsură ce primești acest rit vindeci femininul din tine și restabilesti relația ta cu Pachamama (Mama Pământ).

⭐ Ritul păstrătorilor înțelepciunii (Alto Mesayok) – Ne conectează la o lungă tradiție de vindecători din trecut, dar și din viitor.

Acest rit te ajută să te conectezi și să vindeci masculinul interior, relația cu Pachatata (Tatăl Soare), te învață cum să transcenzi timpul și să pășești în infinitate.

⭐ Ritul păstrătorilor pământului – Ne conectează la o tradiție de arhangheli, păstrătorii sistemului nostru solar.

Ne învață cum să visăm lumea întru devenire.

#4. Sâmbătă 22 iulie de la 17.00 la 19.30

 ⭐ Ritul păstrătorilor stelelor – Ne conectează la vremurile care vor veni și la sinele nostru din viitor și permite sinelui nostru viitor să ne informeze.

Ne ajută să evoluăm, de la homo sapiens către homo luminus.

⭐ Ritul creatorului – Trezește în noi natura noastră Dumnezeiască, realizăm că suntem parte din Creație.

BONUSURI

BONUS

❤️ CEREMONIA DE DESPACHO ?

AYNI DESPACHO – Armonizare interioară și echilibru  între a da și a primi

Creăm împreună o ofrandă prin care ne exprimăm mulțumirea și recunoștință față de mama pământ pentru tot ceea ce noi suntem în acest moment, și în același timp, într-un mod extraordinar de puternic și de frumos plantăm semințele deveniri noastre.

Această ofrandă este pusă pe foc iar focul alchimizeaza și transmite instant în univers recunoștința, iubirea și intențiile noastre.

Ceremonia nu este despre venerare, ci este într-adevăr despre a ne întoarce la noi înșine, despre a crea un spațiu în care să fim liniștiți câteva momente pentru a contempla unde ne aflăm în călătoria noastră în viață. Este o oportunitate de a mulțumi, chiar și pentru ceea ce putem considera cel mai mic lucru.

BONUS SPECIAL pentru primii 20 înscriși

Ritul 13 – Vindecarea Pântecului

Ritualul Pântecului este o transmisie de energie iubitoare foarte puternică, care va restabili echilibrul natural al centrului tău creativ. Ritualul Pântecului este o binecuvântare a Pântecului, locul nostru sacru al creației.

Multe femei poartă încă durerea și resentimentele mamelor, bunicilor și strămoșilor lor feminine. Unele simt rănile unei vieți anterioare sau au avut experiențe traumatice în această viață care le blochează bucuria și fericirea și le împiedică să se conecteze la puterea lor feminină. Energia vindecătoare a acestei binecuvântări va reactiva puterea ta feminină.

Pântecul nu este un loc în care să stocăm teamă și durere.

Pântecul este pentru a crea și a da naștere la viață.

Odată ce îl primești, îl poți împărtăși și cu alte femei.

Haideți să vindecăm pântecul nostru; să vindecăm pântecul mamei noastre, surorilor și fiicelor noastre. Și astfel aducem vindecare Mamei Pământ.

CERCUL DE MUNAY KI INCLUDE:

4 SESIUNI LIVE DE TRANSMITERE A RITURILOR MUNAY KI
1500 euro
1 SESIUNE LIVE BONUS – AINY DESPACHO
100 euro
1 SESIUNE LIVE –VINDECAREA PÂNTECULUI   (doar pentru primii 20 înscriși)
100 euro
1 meditație de deschidere a Spațiului Sacru (format text)
25 euro
1 meditație de închidere a Spațiului Sacru (format text)  
25 euro

Valoarea Totală 
1750 euro
Plătești acum doar      
SAU
2 rate
140 euro

76 euro/rata

Acest program este pentru tine dacă...

 • Dorești să experimentezi o transformare personală profundă și să devii o persoană de înțelepciune și putere.
 • Ai nevoie de vindecarea rănilor trecutului și de eliberarea energiilor negative moștenite genetic și karmic.
 • Cauți echilibrul și armonia în chakrele tale, iar ritul Armoniei îți poate oferi acest dar.
 • Îți dorești să-ți trezești abilitatea de a vindeca și să te conectezi cu o lungă tradiție de vindecători prin ritul vindecătorului.
 • Vrei să explorezi și să-ți trezești abilitatea de a percepe lumea invizibilă a energiei.
 • Simți nevoia să vindeci femininul din tine.
 • Dorești să te conectezi cu înțelepciunea interioară și masculinul tău.
 • Ești interesat să explorezi vremurile viitoare și să-ți dezvolți potențialul ca ființă umană.
 • Ai nevoie de vindecarea pântecului și de conectarea cu puterea feminină și capacitatea ta de a crea și da naștere la viață.

Acest program NU este pentru tine dacă...

 • Nu ești deschis să înveți lucruri noi;
 • NU vrei să-ți schimbi viața, crezi că nu poți face nimic pentru asta;
 • NU ești dispus să încerci forme neconvenționale de vindecare;
 • NU ești pregătit să-ți asumi responsabilitatea pentru starea ta de sănătate emoțională și fizică;
 • NU ești dispus să investești timp și energie în procesul de vindecare personală.

Începe călătoria de vindecare

Te invit să îți îmbrățișezi propria putere și să transformi cursul vieții tale prin participarea la Cercul Munay Ki. În calitate de ghid și terapeut, voi fi alături de tine pe parcursul acestei călătorii de vindecare și transformare extraordinară.

Cercul Munay Ki îți oferă o oportunitate unică de a experimenta puterea și înțelepciunea riturilor șamanice care mi-au schimbat viața în mod remarcabil. Vei primi suportul, îndrumarea și instrumentele necesare pentru a te elibera de traume și blocaje, descoperind astfel un nivel mai profund al vindecării tale.

Aici, în acest cerc, vei găsi o comunitate de oameni deschiși și dornici să-și exploreze potențialul interior. Te vei putea reconecta cu propria ta putere interioară și vei învăța să-ți creezi o viață autentică și împlinită.

Nu mai lăsa trecutul să te limiteze sau să te țină prizonier în frică și blocaje. Este timpul să-ți revendici puterea și să-ți transformi viața într-un mod extraordinar. Împreună, vom face această călătorie către autodescoperire și vindecare.

Alătură-te Cercului Munay Ki și lasă magia acestor rituri să te călăuzească în călătoria ta interioară.

Hai să descoperim împreună ce este posibil atunci când ne conectăm cu esența noastră autentică și ne permitem să strălucim în lumina proprie.

Începe Acum

Alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine!

Plata în 2 rate 

(PLĂTEȘTI ACUM 76 EURO, IAR DUPĂ PRIMELE 2 ÎNTÂLNIRI, ÎNCĂ 76 DE EURO)

76 euro/ rata
 • 4 SESIUNI LIVE DE TRANSMITERE A RITURILOR MUNAY KI
 • 1 SESIUNE LIVE BONUS – AINY DESPACHO
 • 1 SESIUNE LIVE –VINDECAREA PÂNTECULUI
  (doar pentru primii 20 înscriși)
 • 1 meditație de deschidere a Spațiului Sacru (format text)
 • 1 meditație de închidere a Spațiului Sacru (format text)

Plata integrală 

(ECONOMISEȘTI 22 EURO, CÂND ALEGI PLATA INTEGRALĂ)

140 EURO
CEL MAI BUN PREȚ
 • 4 SESIUNI LIVE DE TRANSMITERE A RITURILOR MUNAY KI
 • 1 SESIUNE LIVE BONUS – AINY DESPACHO
 • 1 SESIUNE LIVE –VINDECAREA PÂNTECULUI
  (doar pentru primii 20 înscriși)
 • 1 meditație de deschidere a Spațiului Sacru (format text)
 • 1 meditație de închidere a Spațiului Sacru (format text)

GARANȚIE

Îmi doresc să fii sigur că Riturile Munay Ki sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți viața, de a te elibera de traumele trecutului și de a trăi o viață autentică.

Dacă după prima noastră întâlnire simți să nu ai aflat nimic nou și nu crezi că aceste rituri îți vor fi de folos, te asigur că îți voi returna banii fără nici o întrebare.

Întrebări frecvente

Cand începe și când se teRmină programul?

Programul se va desfășura în perioada 24 Iunie - 5 August 2023 astfel:

 • Sâmbătă 24 iunie 2023 de la 17.00 la 19.30.
 • Sâmbătă 1 iulie de la 17.00 la 19.30
 • Sâmbătă 15 iulie de la 17.00 la 19.30
 • Sâmbătă 22 iulie de la 17.00 la 19.30
 • Sâmbătă 5 august de la 17.00 la 19.30 (SESIUNE BONUS)

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la sesiunile live?

După fiecare sesiune vei primi pe email înregistrarea acesteia și vei putea să o urmărești oricând este un moment potrivit pentru tine.

Cât timp voi avea acces la înregistrări?

Accesul este pe viață, astfel încât vei putea reveni oricând la ele.

Pot participa chiar dacă nu am meditat niciodată sau dacă nu știu nimic de riturile șamanice?

Desigur, poți participa chiar dacă nu știi nimic despre aceste rituri. Este recomandat însă să primești prima dată Ritul Benzilor de Putere și Protecție. Dacă nu ai participat la workshop-ul gratuit, vei prima înregistrarea acestuia, pentru a primi acest rit înainte de prima sesiune.

Pot urmări sesiunile și de pe telefon?

Desigur, îl poți urmări de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet pentru a putea intra în camera de Zoom.

Începe Acum

Alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine!

Plata în 2 rate 

(PLĂTEȘTI ACUM 76 EURO, IAR DUPĂ PRIMELE 2 ÎNTÂLNIRI, ÎNCĂ 76 DE EURO)

76 euro/ rata
 • 4 SESIUNI LIVE DE TRANSMITERE A RITURILOR MUNAY KI
 • 1 SESIUNE LIVE BONUS – AINY DESPACHO
 • 1 SESIUNE LIVE –VINDECAREA PÂNTECULUI
  (doar pentru primii 20 înscriși)
 • 1 meditație de deschidere a Spațiului Sacru (format text)
 • 1 meditație de închidere a Spațiului Sacru (format text)

Plata integrală 

(ECONOMISEȘTI 22 EURO, CÂND ALEGI PLATA INTEGRALĂ)

140 EURO
CEL MAI BUN PREȚ
 • 4 SESIUNI LIVE DE TRANSMITERE A RITURILOR MUNAY KI
 • 1 SESIUNE LIVE BONUS – AINY DESPACHO
 • 1 SESIUNE LIVE –VINDECAREA PÂNTECULUI
  (doar pentru primii 20 înscriși)
 • 1 meditație de deschidere a Spațiului Sacru (format text)
 • 1 meditație de închidere a Spațiului Sacru (format text)

© 2023, ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Polotica de Confidențialitate