Primul Workshop este Miercuri 17 iunie, 18:00

02
Days
.
 
08
Hours
.
 
21
Minutes
.
 
36
Seconds

You missed out!

Cercul de Munay Ki - Ritul Benzilor de Putere și Protecție

Protejează-te de energiile negative și transformă-ți frica în putere

Primește protecția în fața energiilor negative și fii bucurie.

Fără măști. Fără mecanisme de ascundere. Fără frică. Fii TU.

17 iunie, ora 18:00

Munay Ki este invitația ta de a crea o lume nouă prin energia iubirii

Munay-Ki sunt nouă ritualuri de inițiere pentru a deveni o persoană a înțelepciunii și a puterii.

Provenite de la șamanii din Anzi, acestea sunt transmisii energetice care vindecă rănile trecutului – moștenirea genetică și karmică cu care ne-am născut.

Ritul benzilor de putere este unul dintre cele nouă rituri Munay Ki. Acest rit ne oferă cinci benzi energetice de protecție, care se instalează în câmpul nostru energetic.

Aceste benzi acționează ca niște filtre, care resping energia negativă și ne mențin în armonie cu noi înșine și cu lumea înconjurătoare.

Benzile de putere sunt activate de cele 5 elemente care stau la baza creației: pământ, apă, foc, aer și eter. Fiecare bandă are o culoare și o frecvență specifică, care se potrivește cu unul dintre cele cinci elemente.

Benzile de putere ne ajută să ne simțim mai siguri, mai curajoși și mai încrezători în viață. Ele ne sprijină în procesul nostru de evoluție spirituală. Prin primirea acestui rit, intrăm într-o relație sacră cu forțele naturii și cu strămoșii noștri.

Devenim părtași la o moștenire spirituală veche de mii de ani, care ne îndeamnă să creăm o nouă lume în care trăim cu iubire, compasiune și integritate. Fără frică, ci în comuniune cu oamenii și natura.

17 iunie, ora 18:00

Despre mine

Bună, sunt Iulia Barbu, terapeut în lucru cu Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing.

Prin programele mele de vindecare energetică, energie sexuală, manifestare și sesiunile individuale am ajutat peste 2000 de femei să își aducă aminte cine sunt și le-am sprijinit în călătoria lor de vindecare, de creștere a vibrației și eliberare a traumelor și moștenirii genetice și karmice.

Am primit riturile în anul 2012 și în 6 luni viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Dacă înainte simțeam că merg prin lume cu un văl pe ochi și legată de mâini și de picioare, după aceea am primit o liniște și o claritate care m-au împuternicit să fiu persoana încrezătoare, plină de energie care sunt azi și au adus liniștea în viața mea.

Suntem cu toții energie și stă în puterea noastră să ne schimbăm viața.

De aceea mă bucur să pot împărtăși cu tine aceste rituri șamanice care mi-au schimbat viața și să-ți fiu ghid în activarea benzilor de protecție care te vor proteja de energiile negative.

CADOU PENTRU ÎNSCRIERE

Te felicit pentru decizia pe care urmează să o iei. Știi că este benefică ție și evoluției tale.

Și de aceea vreau să îți ofer un cadou.

Cel mai probabil ai auzit de chakre, dar știi să le evaluezi? Știi care din chakrele tale sunt blocate și care sunt activate?

Am pregătit pentru tine un cadou special: 'Ghidul practic de evaluare a chakrelor'. Este disponibil pentru descărcare imediată după înregistrarea ta la workshop. 

Cu ajutorul ghidului:

✅ Poți evalua personal fiecare din cele 7 chakre majore;

✅ Vei obține o perspectivă mai profundă asupra funcționării energiei tale în diverse aspecte ale vieții;

✅ Identifici și conștientizezi dezechilibrele energetice. Descoperirea chakrelor slăbite sau blocate reprezintă primul pas în transformarea și armonizarea aspectelor din viața ta care pot fi influențate de aceste dezechilibre energetice;

✅ Descoperi care chakre sunt active și echilibrate, oferindu-ți astfel informații prețioase despre punctele tale forte din punct de vedere energetic.

Cu siguranță vei fi surprinsă să descoperi lucruri noi despre tine și cum o chakră blocată sau activată îți influențează viața.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Participă la workshop și vei învăța:

 • Ce este Munay Ki și ce înseamnă energia iubirii;
 • Ce sunt benzile de putere și cum se instalează în câmpul energetic pentru a-ți oferi protecție față de energiile negative;
 • Ce elemente din natură corespund fiecărei benzi de putere și cum acționează ele ca filtre energetice;
 • Ce sunt și cum se deschid spațiul sacru și a 8-a chakră pentru a te ajuta în procesul de vindecare energetică;
 • O să primești Ritul benzilor de putere și protecție (unul din cele 9 Rituri Munay Ki);
 • Cum să transmiți acest rit și altor persoane (exercițiu practic);
 • Cum rămâi conectat la acest rit și cum lucrezi cu el după ce l-ai primit.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Ai observat că unele locuri sau persoane au energii negative?

Ce faci atunci când te întâlnești cu persoane care îți transmit astfel de energii? Sau locuri din care vii extenuat, lipsit de orice energie?

De cele mai multe ori începi să le eviți, ca să te protejezi de ele.

Dar dacă sunt persoane care nu pot fi evitate sau locuri unde e musai să mergi?

Ritul Benzilor de Putere și Protecție este unul care te ajută exact în aceste situații. Îți dau putere să treci peste frică. Te apără de energiile negative. Îți oferă șansa să fii TU.

Într-o lume plină de măști, de oameni care își ascund adevăratul sine, vei putea să fii TU cu adevărat. Fără frica de a fi judecat, cu recunoștința că te poți bucura de tot ce îți oferă mama natură.

Fiindcă nu am fost creați să fim singuri, să ne ascundem. Ci să fim în comuniune. Cu noi. Cu celelalte ființe. Cu natura.

Și atunci când te simți protejat frica dispare și în locul ei se instalează bucuria.

Primește darul puterii și protecției energetice și învață cum să îl dai mai departe, pentru a-ți ajuta prietenii și familia.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Astfel tu vei putea:

 • Să fii protejat împotriva energiilor negative;
 • Să te bucuri de viață;
 • Să renunți la viața trăită în frică;
 • Să ajuți alți oameni să primească darul puterii și protecției energetice;
 • Să devii mai încrezătoare și mai curajoasă.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Ce spun participanții din edițiile trecute

AM ÎNVĂȚAT, CUM SĂ LUCREZ CU ENERGIA, PENTRU A-MI ÎMBUNĂTĂȚI VIAȚA.

Am început Munay Ki, cu gândul de a beneficia de aceste Rituri, pentru că am înțeles că orice ai de oferit, aduce VALOARE în viața mea,exact cum s-a întâmplat și cu celelalte cursuri și workshop - uri.

Am învățat, cum să lucrez cu energia, pentru a-mi îmbunătăți viața, simt că am mai multă PUTERE, mai multă ÎNCREDERE în mine, și mă simt PROTEJATĂ! Am observat mai multă CLARITATE în viața mea și nevoia de a face lucrurile după PRIORITĂȚI.

RECOMAND cu drag acest curs!! MULȚUMESC cu RECUNOȘTINȚă!!

Tanța Dumintru

ACUM MĂ SIMT MAI PUTERNICĂ

M am înscris la Cercul de Munay Ki neștiind absolut nimic despre șamanism.

Iulia este o persoană extraordinară care știe să transmită informația și are energia potrivită pentru a rezona cu ceva atât de frumos cum este Munay Ki.

Acum mă simt mai puternică, sunt conștienta de instrumentele pe care le am cu mine permanent și pe care le pot folosi oricând am nevoie și simt să o fac.

Îi mulțumesc Iuliei pentru modul în care reușește să îmi capteze atenția și dăruirea cu care face totul!

Cu recunoștință,

Ioana Radu

PARCĂ AM GĂSIT O BUCATĂ DIN MINE CARE PÂNĂ ACUM LIPSEA

Când m-am înscris la Cercul de Munay Ki nu știam nimic despre aceste rituri și nu auzisem niciodată de ele.

Mie mi-au adus liniște și calm. Am simțit că mă echilibrează, mă împacă cu mine și cu strămoșii mei. Mă simt în siguranță având aceste instrumente puternice la îndemână.

Energia ta, Iulia, este regeneratoare. În urmă fiecărui Rit primit m-am simțit plină de energie.

Chiar dacă nu simțeam nimic atunci când le primeam, în următoarele zile eram plină de energie, optimistă, calmă, plină de idei și asta se întâmplă și acum de câte ori lucrez cu ele. Simt că îmi dau un restart de fiecare dată când lucrez cu ele și parcă am găsit o bucată din mine care până acum lipsea.

Mulțumesc cu infinită recunoștință Iulia pentru tot ceea ce ești!

Florina Cimpoca

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

De ce să participi la workshop

Munay Ki nu este o religie și nici nu înlocuiește medicina convențională

Vreme de 500 de ani aceste practici au fost știute doar de șamanii din Anzi și transmise doar pe cale orală și în cerc restrâns. Trebuia să mergi în Peru pentru a le primi. Și inclusiv șamanii primeau doar 1 rit pe an. Dura 9 ani pentru a primi toate inițierile.
În ultimii 20 de ani, cu ajutorul lui Alberto Villoldo, acestea au depășit toate granițele și au devenit disponibile publicului larg.
Dar multă lume încă nu este conștientă de puterea lor. De aceea, te înțeleg dacă ești sceptic, dar...

Medicina energetică șamanică este o formă ancestrală și holistică de vindecare, care îmbină atât lumea vizibilă, cât și cea invizibilă. Este o viziune integrată asupra realității care ne oferă soluții pentru problemele cu cauză spirituală sau energetică.

Această formă de vindecare nu intră în contradicție cu medicina convențională, ci o completează și o extinde. Medicina energetică șamanică aduce perspectiva și instrumentele necesare pentru a aborda aspectele spirituale și energetice ale sănătății și vindecării.

Medicina energetică șamanică nu este o credință sau o religie, ci o practică bazată pe rezultate și transformare. Este accesibilă oricui este dispus să își deschidă mintea și inima, și să își asume responsabilitatea pentru propria vindecare și evoluție personală.

Participând la workshopul de Munay Ki vei avea șansa de a descoperi resurse și puncte forte ascunse în tine, și vei putea aplica aceste învățăminte în viața ta de zi cu zi. Vei putea crea o legătură profundă cu tine însuți și cu lumea înconjurătoare.

În schimb, acest workshop nu este potrivit
pentru tine dacă:

 • Nu ești deschis către aspecte spirituale sau energetice. Dacă ești ancorat într-o viziune strict materială a lumii și nu crezi în existența energiei, sau nu ești deschis să afli mai multe despre acest subiect.
 • Nu îți dorești să te implici activ în procesul de vindecare. Dacă nu ești dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru propria vindecare și evoluție personală.
 • Ești în căutarea unei soluții rapide sau miraculoase. Vindecarea energetică este un proces care necesită timp, angajament și perseverență. De aceea trebuie să fii dispus să lucrezi în profunzime și să faci schimbări în viața ta.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Când te încarci cu energii negative plătești un preț

Prețul stării tale de spirit scăzute, prețul sănătății, prețul relațiilor tensionate.

Poate deja te-ai obișnuit cu asta, face parte din viață îți spui.

Dar dacă viața ta ar însemna bucurie în loc frică, sănătate în loc de boală și liniște în loc de anxietate?

Dacă ai căutat un semn că e timpul să îți iei viața în propriile mâine și să devii cocreator, nu doar un privitor...

Atunci te aștept la workshop pentru a te bucura de beneficiile pe care ți le va aduce Munay Ki și Ritul Benzilor de Putere și Protecție.

EVENIMENT GRATUIT - 17 iunie, ora 18:00

Protejează-te de energiile negative și transformă-ți frica în putere

Primește protecția în fața energiilor negative și fii bucurie. Fără măști. Fără mecanisme de ascundere. Fără frică. Fii TU.

Alege workshopul la care participi
Workshop Munay Ki - 17 iunie 2023

Copyright 2023 ALINIERE ENERGETICĂ