înscrierile sunt oficial deschise!

Știai că modul în care tu te raportezi la această lume, ca și femeie, este influențat de energia care se află în pântecul tău?

Oamenii, bărbați și femei se nasc în această lume prin pântec. Pântecul tău este un loc sacru.

Activarea energiei feminine este o artă care se poate învăța!

profile-pic

Am văzut-o crescând și o recunosc ca fiind crescută, învăț din creșterea ei

@Iulia Barbu este unul dintre oamenii care s-a construit deși nu i-o fi fost chiar comod, fără a lua în calcul piedicile, fără a se lăsa pradă celor care i-au spus că e greu... Când a venit la primul meu curs, fiul ei avea 4 luni. Și l-a adus cu ea. La al doilea, la fel! Am văzut-o crescând și o recunosc ca fiind crescută, învăț din creșterea ei și am încredere că o dă mai departe celor cu care lucrează!
Aliniere Energetica este, poate, o bună ocazie să crești!

Georgiana Spataru Instructor Theta Healing si Fondator Exercitii de Fericire

Sunt foarte încântată să vă prezint: 

Programul De Curățare a Pântecului!


Programul de Curățare a Pântecului este pentru fiecare femeie care vrea să își activeze esența femină, care vrea să învețe cum să se deshidă din nou și să înflorească în toate domeniile vieții.


Acest program te ajută să îți activezi magnetul și să devi complet magnetică prin câmpul tău.

Programul conține:

Partenerii cu care am avut relații intime, rămân conectați cu   pântecul nostru timp de 7 ani.

Iar de fiecare dată când se gândesc la noi sau își amintesc de noi, se hrănesc din energia noastră


Începem programul prin acest ritual de deconectare a amprentelor energetice, astfel încât energia pântecului nostru să devină din nou pură.


Deasemenea, învățăm să aplicăm acest ritual și pentru atașamentele emoționale cât și pentru atașamentele mentale.

Ritual #2: Format din 3 meditații transformaționale

Prima meditație este o meditație profundă de curățare a pântecului.


Călătorești în interiorul tău, în pântecul tău, și îți întâlnești umbrele, fricile și monștrii din copilărie

Strat după strat, strat după strat, energia din pântecul tău se transformă.


Este un proces transformațional și nimeni sau nimic din exterior nu poate face acest lucru pentru tine sau în locul tău.

Meditația a II-a, vindecarea liniei materne până la a 7-a generație și mai departe până la prima femeie, Eva.


În această etapă ești pregătită să te conectezi și să îți activezi energia feminității. Și ești pregatită să primești darurile de la bunicele tale.


Și nu este doar despre tine, vindeci pântecul mamei tale iar impactul se v-a resimți și în viața fetelor tale, daca ești mama de fete.


Meditația a III-a, vindecarea liniei paterne.


Relația pe care o ai cu tatăl tău îți influențează modul în care interacționezi cu fiecare bărbat din viața ta. Cu partenerul de viață, cu șeful sau cu colegii.


Este o experiență magnetica prin care înveți cum să te lași iubită, sprijinită și susținută de energia masculină din această lume.


Eu personal am avut nevoie sa învăț acest lucru și nu pot exprima în cuvinte ce a însemnat acest lucru pentru viața mea.

Din copilărie, fetițe fiind, constuim un scut energetic în jurul pântecului nostru pentru a ne simți în siguranță.


Acum ca și femei adulte, nu mai avem nevoie de acest scut, vrem să fim radiante, vrem să fim magnetice, pentru a atrage în viața noastră absolut tot ce ne dorim.


Și dintr-o dată lucrurile din jurul nostru se schimbă.

Modul în care ceilalti te privesc și se comportă cu tine se schimbă.


Ce spun persoanele care au început deja cursul:

profile-pic

M-am bucurat enorm când acest minunat curs de vindecare a pântecului a apărut în realitatea mea.

Întâmplarea a fost că aproximativ în aceași perioadă bunica din partea mamei a stat câteva zile în casa mea. Timp în care mi-a povestit foarte multe despre trecutul ei, despre relațiile cu soții ei și cum a pierdut doua fete dragi. Cum mama ei, la rândul ei a pierdut copii. Această informație a avut un impact mare asupra mea, pentru că și eu la rândul meu am pierdut prima mea fetiță și știam că pe linia tatalui meu, la fel sunt mame care au pierdut copii. Acest lucru m-a determinat foarte mult să parcurg programul, pentru vindecarea pântecului meu, a strămoașelor mele și bineînteles a liniei mele viitoare, a fiilor si fiicelor mele.


Mi-a luat cateva zile pană să încep efectiv, deoarece mi-au aparut multe ganduri, cum ca nu e potrivit, etc. Cu toate astea, am zis că sigur nu am nimic de pierdut, așa că am început.


Prima parte a programului a fost ciudată, nu mă simțeam deloc confortabil să fac exercițiul. Un exercițiu, practic de imaginație, dar energetic cu un impact foarte mare. Efectiv după ce l-am terminat simțeam eliberare față de fiecare partener din trecutul meu. A fost nevoie ca pentru unii parteneri să repet de mai multe ori pana am simțit eliberarea, dar a fost super bine. Eliberarea o simteam în special din pântec și la nivelul inimii.
Partea de meditații din program a fost absolut waw. Chiar dacă prima meditație nu a avut un impact foarte mare pentru mine, următoarele meditații pe linia maternă și paterna au fost maxime.
Să le iau pe rand: meditația pe linia maternă a fost plina de drag, de iubire, de reconectare cu femininul, cu grijă și afecțiunea față de familie, de fapt față de toți oamenii și vietățile acestei lumi, față de pământ. A fost o reconectare cu esența maternă a tot ce înseamnă viața. Si acum când mă gândesc și scriu aceste rânduri parcă se activează în inima mea o afecțiune, o dragoste, o iubire infinită și necondiționată față de tot și toate. Multu Iulia! ?


Meditația pe linia paternă a fost la fel super emoționantă. Tatal meu a lipsit destul de mult, fizic vorbesc, din viața mea și când am intrat profund în meditație și mi l-am imaginat în fața mea fiind tânăr, m-a cuprins cu plâns de dor și drag, de nu am stat suficient cu tine, de mai vreau să fiu încă o dată copil ca sa fii alături de mine tot timpul (inclusiv acum plâng?). Apoi dupa ce au trecut aceste emoții, am simțit toată susținerea și forța masculină a strămoșilor mei. Efectiv m-au împuternicit, m-au înălțat și mi-au arătat femeia minunată și puternică care stă ascunsă în mine. Mi-au dat susținerea și curajul să o scot la lumină, să îmi trăiesc feminitatea în cel mai elevat mod cu putință, plină de curaj și îndrumare.

Tot acest program a venit cu multe sincronizari, dar ar fi prea mult de povestit. Consider ca a venit la momentul perfect pentru a vindeca ceea ce aveam nevoie pentru a mă pregăti în ceea ce am de experimentat pe viitor.

Consider ca este un mare necesar ca fiecare femeie să vindece propriul pântec, în primul rând pentru ea apoi pentru strămoși și pentru urmași.
Vă doresc la fiecare în parte să vina cu cele mai profunde vindecări de care aveți nevoie!
Amin!
?

Mulțumesc frumos Iulia pentru toate informațiile care ai reușit într-un mod atât de armonios să le pui în acest curs minunat!

Delia Alhamo
profile-pic

Am început curățarea pântecului cu ultima mea relație

Am început curățarea pântecului bineînțeles cu ultima mea relație, deoarece chiar dacă ne-am despărțit de un an totuși încă simt că între noi este o legatură energetică foarte puternică (chiar dacă nici nu ne-am mai întâlnit de la despărțire ).

Curățirea am facut-o în fiecare zi, 2-3 ori, pana când am simțit complet iar acum ma gândesc cu drag la el....apoi pe lângă aceată curățire mai făceam curățirea relațiilor mai mici , vechi (fară semnificație emoțională în momentul actual), și spre mirarea mea în ziua respectiavă , sau imediat dupa...printr-o simplă coincidență, persoanele mă contactau telefonic, doar să mă întrebe ce mai fac?? era foarte distractiv, știind că nu sunt simple coincidențe, ci este rezultatul curățărilor.

Eva Vale
profile-pic

Mi-am cunoscut darurile de la strămoși

Eu, de când am început acest program... s-au schimbat tare multe în viața mea...de exemplu mi s-au deschis căi prin care să învăț diverse lucruri care mă interesau.

De ce zic că acest proces a declanșat aceste schimbări?

Deoarece toate informațiile sunt legate de sacritatea a ceea ce femeia poartă, adică pântecul sacru...

Mi-am cunoscut fricile, m-am cunoscut și analizat mai bine, am deblocat diverse relații, care se încheiaseră mai puțin frumos.

Mi-am cunoscut darurile de la strămoși și le-am recunoscut apartenența și m-am recunoscut pe mine ca fiind din același neam...o experiență interesantă și foarte benefică...multumesc dragă Iulia ??????

Daniela Fluturas

Vreau să particip la acest program!

100% Satisfacție Garantată

Plătesc în

Siguranță

Mesaje pe care le-am primit de la persoane  care au intrat în contact cu informațiile pe care le-am împartășit:


Cristina Jucu

Mulțumesc Iulia Ești minunată! Este fantastic cu aceste tehnici! Da, ai avut mare dreptate, am avut blocaj pe chakrp este util prin meditație să le curăț mult mai des! O seară minunată așa cum este spre binele tău cel mai înalt!


Geta Anghel

Îți mulțumesc din suflet pentru această oportunitate.

Am ascultat cu foarte multă plăcere mesajul tău din video.

Practic am sorbit cuvintele care exprimau adevărul meu.


Loredana-Mihaela Badea

Am vizionat video-ul dumneavoastră și sunt recunoscătoare că ne-ați împărtășit cele "3 secrete" legate de manifestarea unui potențial financiar mai mare decât cel curent în viața noastră!

Aștept cu interes și alte materiale interesante și vă doresc inspirație și energie care să susțină toate proiectele dumneavoastră!

Vă mulțumesc pentru darul acestui video!


Ioana Constantinescu

Tot ceea ce mi-ai trimis e potrivit! O știu dar nu m-am gândit niciodată că cele mai slabe puncte ale mele (s.e.x.ul și banii) pot împreună să blocheze atât de mult dar mai ales după cum am citit să deblocheze. Multumesc mult! Ușurință și glorie!


Daniela Macovei

Mă bucur că ați lămurit acest aspect și mă bucur că v-am descoperit!

Iulia barbu

Fondator ALINIERE ENERGETICĂ

​Despre Autor

Iulia este Mamă, Antreprenor, Terapeut si Speaker, cu peste 10 ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și 5 ani de experiență în practici spirituale profunde de vindecare.
A ales să împărtășească din călătoria devenirii ei cu acele suflete care acum sunt pregătite să își revendice propria lor putere persoanlă.

Aici este tot ceea ce primești odată ce te înscri în  program:

 • angle-right
  Ritualul #1: Deconectarea amprentelor energetice.
 • angle-right
  Ritualul #2: Fromat din cele 3 meditații transformaționale.
 • angle-right
  Ritualul #3: Eliminarea scutului energetic din jurul pântecului.
 • angle-right
  ​PLUS
 • angle-right
  Acces în comunitatea privată .
 • angle-right
  4 Webinarii live pentru întrebări și răspunsuri.

Programul de Curățare a Pântecului este: 

 400 lei


100% Satisfacție Garantată

Plătesc în Siguranță

100% Satisfacție Garantată

Dacă din orice motiv, în primele 30 de zile de program, decizi că nu este pentru tine sau nu este ce te așteptai să primești, îmi scri un mail și îți returnez suma integrală.

Întrebări Frecvente

Când primesc acces în program?

Cât timp am acces la acest program?

Ce se intamplă în webinarile live și cum se desfașoară?

Ce este o terapie șamanica?

Ce se intamplă dacă nu sunt mulțumită de program?

Pot urmări acest program și de pe telefon?Copyright 2019 @ ALINIERE ENERGETICA.ro