Business Accelerator cu Biofield Healing

Accelerează-ți afacerea și viitoarele proiecte prin aliniere energiei tale personale cu energia de succes a afacerii tale lucrând cu TINE, Produsele, Clienții și Afacerea.

Imaginează-ți...


Imaginează-ți să te trezești dimineața cu venituri fabuloase din vânzări pentru că clienții perfecți pentru tine își găsesc drumul către tine chiar și atunci când dormi.

Imaginează-ți că primești sume mari de bani în timp ce ești în vacanță sau când ai decis să iei o perioadă prelungită de odihnă și distracție, pentru că pentru tine, primirea banilor și cantitatea de acțiuni pe care le întreprinzi nu mai sunt legate.

Imaginează-ți că primești zilnic mesaje de mulțumire și de dragoste de la clienții tăi și simți bucurie în inimă pentru că aceste transformări puternice ale clienților se întâmplă atât de des și atât de ușor.

Imaginează-ți că manifestările magnifice de bani devin normalitatea ta și îți alimentează visurile tot mai mult în fiecare săptămână, în fiecare lună, în fiecare an.

Imaginează-ți că trebuie să te ciupești pentru că simți atât de multă recunoștință și bucurie încât crezi că inima ta ar putea exploda.

Nu este o iluzie...

Oricât de incredibil ar suna, nu este o iluzie (și eu credeam asta... până când am început să o trăiesc).

Abundența este starea noastră naturală de a fi și este deja în interiorul nostru, chiar dacă mintea ta creează gânduri de tipul „Nu sunt pregătită pentru asta” sau „Asta nu este posibil pentru mine”.

Este un dar divin disponibil pentru fiecare persoană care dorește să își trăiască viața pe deplin și să își aducă contribuția în lume. Este un dar care așteaptă să fie deblocat și primit cu recunoștință...

... și să faci din Abundență normalitatea ta.

Acum e Rândul Tău!

Pentru că nimic nu îmi aduce mai mare bucurie decât să pot ghida persoane puternice ca tine spre modul de trăi viața la care visează.
Să te scufunzi în Abundență și să faci din aceasta starea ta normală de conștiință?
Este cel mai fertil teren pentru ca toate acele vise să devină realitate tangibilă.
De aceea am creat această program puternic, unde te voi ghida să îți deblochezi Abundența, să îți cultivi Abundența și să devii Abundență!
Acest lucru va avea un impact profund asupra fiecărui aspect al afacerii și vieții tale – de la calitatea și numărul clienților pe care îi atragi în mod natural, până la recompensele financiare și calitatea relațiilor tale.
 

Și asta este exact ceea ce vom face în cele 8 sesiuni de activare energetică.

BUSINESS ACCELERATOR CU BIOFIELD HEALING

Accelerează-ți afacerea și viitoarele proiecte!

Înscrie-te acum cu acces nelimitat.

Plătești doar 888 lei astăzi și economisești 40%. 

Vom lucra cu energiile banilor și apoi vom face trecerea la nivelul de conștiință cel mai înalt al banilor folosind sesiuni de vindecare cu Biofield Healing. Această metodă funcționează prin echilibrarea câmpului energetic al corpului, facilitând eliberarea blocajelor energetice și stimulând procesul natural de vindecare.

Vom lucra cu energiile abundenței, și apoi, vom lăsa această energie puternică să se extindă în toate aspectele afacerii tale... și a vieții tale odată cu ea.

Am structurat această puternică activare energetică în 8 sesiuni online, concentrându-mă pe cele 4 componente cheie ale fiecărei afaceri:

EU, antreprenorul

Produsele

Clienții

Afacerea


Sesiunea 1: Eliberarea din rolul de victimă

Sesiunea 2: Conectare la darurile unice și măreția personală

Sesiunea 3: Activarea lui a fi în SERVICIU

Sesiunea 4: Produsele

Sesiunea 5: Clienții

Sesiunea 6: Frica de respingere

Sesiunea 7: Afacerea

Sesiunea 8: Relația cu Banii

BONUS DE ACȚIUNE RAPIDĂ în valoare de 1200 lei pentru cei care se înscriu în primele 24 de ore*


*BONUS DE ACȚIUNE RAPIDĂ

Pe durata programului, timp de 8 săptămâni, proiectul sau afacerea ta vor sta în Camera Tahionică, pentru a fi energizate și încărcate cu energie tahionică din Univers, astfel încât să aducă ordine și viteză în rezultatele tale. 


8 Sesiuni, Ghidaj Pas cu Pas

În timpul acestei activări energetice puternice, te voi ghida, pas cu pas, prin munca energetică care m-a ajutat să trec de la "Not Enough" la "More Than Enough" și să fac din aceasta normalitatea mea.

> Fiecare sesiune durează aproximativ o oră 

> Sesiunile sunt LIVE pe zoom, dar poți lucra și cu înregistrările

> Vei avea acces la toate sesiunile înregistrare în format video și audio pe perioada nedeterminată

> Prima sesiune are loc în 10 iunie, ora 20:00


Pentru a profita la maximum de experiența ta, te rog să reflectezi asupra acestor întrebări simple (și dacă simți chemarea, voi fi foarte fericită sa parcurgem împreună această călătorie):

Ce înseamnă Abundența pentru mine? 

Dacă aș trăi în Abundență, ce ar fi diferit în afacerea mea?

Ce ar fi diferit în viața mea?

De ce sunt pregătită să trăiesc în Abundență?

DE CE BUSINESS ACCELERATOR CU BIOFIELD HEALING?

Poate în trecut ai lucrat pe creșterea puterii personale prin dezvoltarea de obiceiuri și abilități, dar și pe schimbarea modului de gândire și conectarea cu vibrații înalte, și totuși nimic semnificativ nu s-a schimbat.

Asta s-a întâmplat pentru că ceva lipsește. 

De regulă, elementul lipsă este Vindecarea

Pentru că dacă vrei ceva ce nu ai avut niciodată, trebuie să mergi unde nu ai mers niciodată. Și unde evităm să mergem cel mai des? În locurile care sunt dureroase, în locurile care ne sperie, în locurile care ne amintesc de ceva greșit din trecut.

Așa că în procesul de vindecare observăm care sunt acele lucruri care ne apasă butoanele, locuri în care trecutul încă îți mai impactează prezentul și care te țin pe loc.

CE ESTE BIOFIELD HEALING ȘI CUM TE SUSȚINE ÎN PROCES

Biofield Healing Immersion® funcționează în câmpul cuantic invizibil care înconjoară fiecare ființă vie, inclusiv pe tine și corpul tău.

Câmpul deține energie și informații din tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în viața ta.

În timpul sesiunilor de vindecare vom începe procesul de eliberare a informațiilor care nu sunt în rezonanță, care apar în corpul tău fizic, mental și emoțional.

Astfel încât campul tău de energie să fie din nou în flux și să se poată alimenta corect.

Procesul de vindecare te ajută să îți crești recipientul energetic, adică capacitatea de energie pe care o poți conține. Cu cât mai mare și mai puternic este recipientul tău energetic, cu atât poți conține și menține rezultatele pe care le creezi în viața ta.

Business Accelerator cu Biofield Healing

BONUS DE ACȚIUNE RAPIDĂ
ÎN VALOARE DE 1200 LEI*

Pe durata programului, timp de 8 săptămâni, proiectul sau afacerea ta vor sta în Camera Tahionică, pentru a fi energizate și încărcate cu energie tahionică din Univers, astfel încât să aducă ordine și viteză în afacerea și munca ta. 

Ce este Camera Tahionică? 

Camera tahionică este un loc în care energia tahionică este concentrată în așa fel încât să producă un câmp energetic de un nivel vibrațional foarte ridicat

Tahionii sunt mai rapizi decât particulele de lumină și au un efect profund asupra corpului fizic, câmpului energetic vital, emoțiilor, precum și asupra structurii mentale și spirituale. 

*Acest serviciu nu este disponibil momentan pe www.aliniereenergetica.ro, ci este BONUS doar pentru cei care se înscriu în programul Business Accelerator în primele 24 ore.

Sunt Iulia barbu 

Înainte de toate, sunt cineva care a călătorit pe un drum similar cu al tău.

Scopul meu este să îți ofer acces la experiențe de vindecare care pot face o diferență reală în viața ta.

Prin acest program, îți arăt cum să te conectezi profund cu tine însăți, cum să îți vindeci rănile interioare și cum să deblochezi potențialul tău de creștere.

Sunt peste 10.000 de persoane care pe care i-am susținut în acest proces. 

Este un drum către libertate, putere personală și împlinire, și sunt aici pentru a te ghida la fiecare pas.

Cine Sunt și De Ce Programul Business Accelerator este Important pentru Tine?

Sunt terapeut specializat în Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing.

În calitate de ghid și susținător, am avut privilegiul de a ajuta mii de femei să-și redescopere adevăratul sine și să-și transforme viața prin programele mele de vindecare energetică, energie sexuală și manifestare, precum și prin sesiunile individuale pe care le ofer.

În anul 2012, am primit aceste rituri șamanice și am experimentat o schimbare radicală în viața mea în doar 6 luni. Înainte, mă simțeam copleșită de un văl de confuzie și de limitări care mă împiedicau să-mi trăiesc autenticitatea. Dar odată ce am integrat aceste rituri în ființa mea, am primit un dar neprețuit:           liniștea interioară și claritatea care mi-au adus o transformare profundă.

Suntem cu toții alcătuiți din energie și avem capacitatea de a schimba cursul vieții noastre. 

Medicina Șamanică

Riturile șamanice au fost o revelație profundă și transformatoare în viața mea. Am aprofundat arta vindecării energetice, devenind un canal prin care ajut oamenii să se elibereze de legămintele făcute în alte vieți și să îmbrățișeze prezentul cu înțelepciunea viitorului.

Călătoriile inițiatice

Calătoriile mele inițiatice au fost pietre de hotar în devenirea mea. În inima pădurilor ancestrale și pe tărâmul șamanilor, am primit darul ritualurilor de vindecare. Experiențele sacre m-au transformat profund, oferindu-mi înțelepciune și tehnici de vindecare pe care acum le împărtășesc cu tine.

Activarea Intuiție

Din 2021, m-am dedicat lucrului cu Intuiția, acea voce profundă din fiecare dintre noi care ne leagă de infinitatea timpului și spațiului. Aceasta ne îndrumă să ne trăim viața ca manifestare supremă a potențialului uman creator, deschizând calea către o existență plină de sens și realizare personală. 

Planul de Acțiune pentru tine

aNTREPRENORUL, PRODUSELE ȘI SERVICIILE

EU, Antreprenorul

"Pentru ca afacerea ta să crească, tu trebuie să crești."

"Nivelul afacerii tale nu poate depășii nivelul dezvoltării tale."

Probabil ai mai auzit aceste două fraze până acum, în spatele lor se ascunde foarte mult adevăr.

Dar, a lucra cu tine nu înseamnă doar dezvoltare personală, înseamnă și cresterea recipientului personal de energie.

Succesul pe care îl experimentezi este direct proportional cu nivelul de energie pe care îl poți menține. Din acest motiv începem programul cu tine.

Produsele și Serviciile

Produsele și serviicile tale reprezintă maniera în care tu ești în serviciul cliențiilor tai.

Nu este despre tine, este despre cum poți fii în serviciul celorlalți în cel mai înalt mod.

Este modul prin care TU îți aduci darurile tale unice și contribuția în lume.

Atunci când ofertele tale conțin acest element, ele devin irezistibile. Pentru asta ai nevoie să te conectezi cu darurile tale unice și să le dai voie să se exprime prin tine.

CLIENȚII SI AFACEREA

Clienții

Clienții cumpără energia ta, nu rezultatele tale… Dacă te-ai întrebat vreodată care este ingredientul magic care atrage potentiali clienți spre tine, acesta este!

Energia pe care o emani în fiecare interacțiune și în fiecare produs pe care-l oferi este cel mai puternic magnet pentru clienți. Aceasta nu este doar o afirmație simplă, ci o realitate profundă în lumea afacerilor.

Așadar, secretul nu stă doar în ceea ce oferi, ci în cum oferi. Energia ta devine cartea ta de vizită cea mai puternică, atrăgând nu doar clienți, ci și relații durabile și satisfacție profundă în afacerea ta.

Afacerea

Brand-ul sau entitatea legală pe care le construiești au propria lor energie, în jurul căruia se țes credințele tale despre succes, despre eșec, despre responsabilitate, despre merituozitate și multe, multe altele.

Fiecare decizie pe care o iei, fiecare pas pe care îl faci în dezvoltarea afacerii tale, contribuie la această energie unică, care atrage sau respinge clienți, parteneri și oportunități.

Din acet motiv menținerea acestui spațiu energetic curat și energizat face o foarte mare diferență.

Acționează acum pentru a transforma energia brand-ului tău într-o forță magnetică de succes și inspirație!

Este pentru Tine dacă...

 1. 1
  Te simți blocat în viața personală și profesională: Cauți metode de auto-vindecare și dezvoltare personală, dorind să explorezi puterea vindecării energetice pentru a-ți transforma viața și afacerea.
 2. 2
  Simți că nu îți trăiești adevărata menire: Ești frustrat de sentimentul că timpul și potențialul tău sunt irosite în activități care nu te reflectă și care nu îți aduc împlinirea pe care o cauți.
 3. 3
  Cauți libertate emoțională și financiară: Vrei să îți recapeți controlul asupra vieții tale, să te eliberezi de constrângerile emoționale și financiare care te împiedică să faci alegerile pe care le dorești cu adevărat.
 4. 4
  Vrei să îți accelerezi succesul în afaceri: Aspiri să îți aliniez energia personală cu succesul afacerii tale, să atragi clienții ideali și să îți crești veniturile prin tehnici de vindecare energetică.

Ce spun cei care au lucrat cu mine

AM FĂCUT O VÂNZARE

super recomand. dupa sesiunea 1 eu am facut o vanzare cu o clienta de care eram sigura ca va zice pas :). chiar se deblocheaza lucrurile

Andreea Hrab

AM REUȘIT SĂ ÎMI EXTIND AFACEREA 

Iulia, îți sunt profund recunoscător! Programele tale și energia ta mi-au oferit claritate și încredere. Am reușit să îmi extind afacerea și să atrag clienți noi. Simt că sunt pe drumul cel bun!

MIHAI

A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Am învățat să îmi valorific potențialul și să depășesc temerile. Acum mă bucur de fiecare pas înainte și sunt încrezător în viitorul afacerii mele. Mulțumesc, Iulia

ANDREI B

MI-AU DESCHIS NOI OPORTUNITĂȚI

Iulia sunt recunoscătoare, simt că programele tale, live-urile, biofield-ul , credința în Dumnezeu mi - au deschis noi oportunități și simt ca totul va merge foarte bine.

Pana acum îmi era frică să preiau o sala de aerobic , dar acum simt asa o bucurie ca am oportunitatea aceasta.

Mulțumesc mult!

ALINA MUNTEAN

mi-a schimbat complet perspectiva! Eram sceptică la început, dar după câteva sesiuni am început să atrag oportunități neașteptate. Am semnat contracte noi și simt că succesul este la îndemână


ELENA Fluturas

Accesează Acum Programul Business Accelerator cu Biofield Healing și Începe Transformarea Vieții Tale!

Business Accelerator cu Biofield Healing

include:

8 Sesiuni Live
Ghidaj Pas cu Pas
Înregistrări Disponibile Nelimitat
BONUS - 8 săptămâni în Camera tahionică
1200 lei

Valoarea Totală a Programului
3402 lei

Preț standard

Începe acum cu doar 
1500 lei
888 lei

Ești pregătit?

Ne vedem în program!E timpul să eliberezi acest potențial nesfârșit și să îți vindeci viața la niveluri pe care nu le-ai imaginat posibile!

"Pentru a manifesta ceva ce nu ai avut niciodată trebuie să devii o versiune a ta care nu ai fost niciodată."

Înscrie-te Acum!

și fă din ABUNDENȚĂ normalitatea ta

© 2024, ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Politica de Confidențialitate