Am prelungit înscrierile până vineri, 8 martie, 23:59

02
Days
.
 
15
Hours
.
 
52
Minutes
.
 
01
Seconds

You missed out!

Ești gata să îți descoperi adevăratul potențial creator și să îți alegi drumul în viață? Acest workshop de o zi este pentru tine!

Activează GENIUL creator și  alege ce vrei să creezi  în viața ta

Canalizează-ți energia și talentul pentru a crea viața pe care ți-o imaginezi, chiar dacă te confrunți cu obstacole sau scepticism.

Redescoperă forța creatoare din tine și trăiește viața pe care ți-o dorești

Am fost toți născuți cu un potențial nemărginit, o scânteie divină care ne alimentează creativitatea și ne ghidează pașii în viață. 

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, presiunile externe, așteptările societății și experiențele personale ne pot îndepărta de această sursă de inspirație.

Călătoriile noastre individuale, pline de provocări și obstacole, pot adăuga straturi de îndoială, frică și nesiguranță. 

Aceste sentimente devin ca niște ziduri care ne separă de geniul nostru creator, făcându-ne să uităm de forța și capacitățile noastre interioare. 

Expresiile ca "Nu sunt suficient de bun", "Nu sunt creativ" sau "Nu am ce să ofer" devin refrenuri constante în mintea noastră.

În acest peisaj tumultuos, uităm că suntem creatori născuți, capabili să modelăm realitatea noastră și să construim viitorul pe care ni-l dorim. 

Uităm că putem fi în același timp visători și realizatori, că avem puterea să transformăm visele în realitate.

Prin reconectarea cu geniul nostru creator, începem să vedem posibilitățile infinite care se deschid în fața noastră. 

Realizăm că obstacolele sunt doar oportunități de învățare și că avem resursele necesare pentru a depăși orice provocare. 

Gândurile și emoțiile noastre încep să se alinieze cu viziunea noastră, iar acțiunile noastre devin reflecții ale dorințelor noastre autentice.

Este momentul să reîmbrățișezi geniul tău creator, să scapi de convingerile limitative și să îți modelezi viitorul așa cum îți dorești. 

Redescoperă-te, crează-ți propria poveste și trăiește viața pe care ai visat-o întotdeauna.

Ce o să primești în workshop

 • Vei înțelege modul în care funcționează conștiința, supraconștiința și sub conștiința ta. Descoperă cum poți opera dintr-un loc de supraconștiință pentru a-ți modela realitatea.
 • Vei învăța că nu talentul, ci instinctele sunt cheia succesului. Află cum să te conectezi profund cu instinctele tale și să ai curajul să acționezi în consecință.
 • Vei învăța să îți direcționezi atenția în mod conștient, identificând unde este focusul tău real și alegând intenționat direcția în care vrei să te îndrepți.
 • Vei descoperi principiul din spatele efectului Mathew și înțelege importanța de a te considera întreg și complet pentru a atrage abundența în viața ta.
 • Vei înțelege diferența dintre tensiunea nesănătoasă (stresul) și tensiunea creativă. Învață tehnici de a transforma stresul într-o forță creatoare și cum să te folosești de energia acestei tensiuni pentru a-ți atinge obiectivele.
 • Vei descoperi cum să navighezi prin provocările vieții, asemenea unui surfer, în loc să te lupți împotriva lor. Află cum să îmbrățișezi valurile și să le folosești în avantajul tău.
 • Vei afla procesul din spatele manifestării și înțelege cum gândurile, emoțiile și acțiunile tale contribuie la realitatea pe care o trăiești.
 • Vei învăța cum să te conectezi cu locul unde există tot ceea ce îți dorește sufletul tău și cum să faci alegeri conștiente care te vor ghida spre abundența pe care ți-o dorești.

Salutare, sunt Iulia Barbu

Sunt terapeut specializat în Medicina Energetică Șamanică și Biofield Healing, iar în calitate de ghid și susținător, am avut privilegiul de a ajuta peste 2000 de femei să-și redescopere adevăratul sine și să-și transforme viața prin programele mele de vindecare energetică, energie sexuală și manifestare, precum și prin sesiunile individuale pe care le ofer.

De-a lungul anilor, am căutat mereu să înțeleg adâncimile conștiinței umane și modul în care ne putem accesa potențialul neexplorat. 

Cred cu tărie că fiecare dintre noi are capacitatea de a-și transforma viața prin eliberarea energiilor limitative și prin conectarea cu supraconștiința. 

Aceasta nu este doar o filozofie, ci un mod de viață pe care l-am adoptat și pe care îl împărtășesc cu pasiune prin workshopurile pe care le organizez.

În călătoria mea, am descoperit că pentru a opera la cel mai înalt nivel al conștiinței și pentru a crea viața pe care ne-o dorim, avem nevoie de mai mult decât talent sau cunoștințe superficiale. 

Avem nevoie de conexiunea profundă cu instinctele noastre, de curajul de a acționa și de capacitatea de a ne focusa atenția în direcția corectă.

În workshop-ul "Activează geniul creator și alege ce vrei să creezi în viața ta", îți ofer ocazia de a înțelege mecanismele creației și de a te conecta la vibrația universală. 

Este un spațiu unde poți descoperi cum să transformi stresul în tensiune creativă și cum să navighezi prin valurile vieții cu grație și curaj.

Îți promit că aceasta nu va fi doar o altă experiență de învățare, ci o transformare profundă care îți va deschide ușile către o viață în care poți alege și crea cu intenție și putere.

Ce spun cei care au lucrat cu Iulia

SUNTEM VENIȚI PE PĂMÂNT CĂ SĂ FIM FERICIȚI

Chiar din primele două săptămâni de când am început să folosesc corect ceea ce am învățat au început să apară schimbări în viață mea: fostul soț s-a întors acasă fără să-l chem, șeful a început să se poarte mai frumos cu mine, au început să apară diferite oportunități pentru a-mi realiza proiectele personale și am o stare constanța de bucurie. Mulțumesc mult pentru aceste transformări!

Top idei cu care am rămas:

1. Că noi suntem creatorii vieții noastre.
2. Că unde este atenția ta, este și puterea ta.
3. Că suntem veniți pe pământ că să fim fericiți.

Cristiana Cristea

ACUM DEȚIN UN BUSSINES CARE MĂ ÎMPLINEȘTE PE TOATE PLANURILE ❤️

Căutam de mult timp oportunitatea de a MĂ descoperi,
Nu știam ce și cine sunt.Am călătorit prin viață fără direcție întrebându-mă cine sunt cu adevărat ☺️
Acum știu cine sunt,ce pot, în ce direcție să merg?
Lucrez cu instinctele mele și rezultatele sunt extraordinare ?
Apelez la meditațiile cu BiofieldHealing îmi iau doză de energie necesară pt manifestare în viață mea a ceea ce îmi doresc !
Acum dețin un bussines care mă împlinește pe toate planurile ❤️

Mihaela Ciubuc

O PERSPECTIVA MAI ÎNALTĂ DIN CARE SĂ-MI CONSTRUIESC REALITATEA PE CARE MI-O DORESC.

Dragă mea Iulia ??? alături de tine am pornit în Călătoria descoperirii Intuiției și am ajuns pe un tărâm interior ce aștepta de milenii să fie descoperit, cucerit și scos la lumina.

Îmi este din ce în ce mai clar ce este cel mai bine pentru mine să aleg, deși la început nu prea înțelegeam cum funcționează acest proces, iar pe zi ce trece totul începe să capete sens și valoare de adevăr.

Am obținut rezultate și mai mici însă unul de materializare este cel ce mi-a întărit și mai mult convingerea în proces. Vreau să împărtășesc cu tine ultima mea realizare de când lucrez cu Intuiția: eu am avut ceva probleme cu contractul de leasing al mașinii, niște neînțelegeri ce trenau de mai bine de 1 an, iar în urmă cu 2 săptămâni primisem un ultimatum (letzte Mahnung ?) prin care eram nevoită să plătesc 2.900 €. Banii respectivi nu-i aveam, dar aveam tehnică folosirii Intuiției, așadar am ales că totul să se rezolve spre binele meu cel mai înalt. Eu am cerut Ce vreau, iar când am dat drumul rezistențelor au apărut și rezultatele: mășina pur și simplu am primit-o cadou???

Mirela Farcaș

ACESTE WORKSHOP-URI M AU AJUTAT ENORM SĂ MĂ REGĂSESC

Aceste workshop-uri m au ajutat enorm să mă regăsesc, să-mi recapăt din imaginație, creație și să-mi las deoparte ideile societății în care am crescut și să-mi urmez intuiția, puterea interioară. Vizualizarea și emoția trimisă în univers ajută la obținerea dorințelor tale. Orice se poate realiza sau obține dacă îți dorești cu adevărat și bineînțeles, acționezi în acea direcție. Ne trebuie răbdare bineînțeles și perseverență.

Ceea ce face Iulia Barbu este minunat. Sper să ajute cât mai multe persoane să se regăsească și să și îndeplinească scopurile în această viață.

VALENTINA

WORKSHOPUL Activează GENIUL creator și ALEGE ce vrei să creezi în viața ta include:

WORKSHOP DE 1 ZI- 10 martie 2024
10.000 lei
1x SESIUNE SPECIALĂ DE BIOFIELD HEALING  (doar pentru primii 20 înscriși)
200 lei
Meditație (audio) de conectare cu inocența 
50 lei
Coerența dintre minte și inimă - meditație ghidată
100 lei

Valoarea Totală 
10.350 lei
Plătești acum doar      
624 lei

Acest program este pentru tine dacă...

 • Ești în căutarea unei transformări personale profunde. Dorești să evoluezi dincolo de limitele actuale și să îți descoperi potențialul adevărat.
 • Simți că există mai mult în viață decât ceea ce ai experimentat până acum. Ai o dorință arzătoare de a te alinia cu un scop mai înalt și de a trăi cu pasiune și autenticitate.
 • Vrei să înveți cum să te sincronizezi cu sfera prosperității. Ești gata să îmbrățișezi abundența în toate formele sale și să îți creezi viața pe care ți-o dorești cu adevărat.
 • Ești dispusă să lucrezi activ la dezvoltarea ta. Înțelegi că transformarea necesită angajament, practică și deschidere spre a învăța și a aplica noi strategii și tehnici.
 • Te confrunți cu provocări sau obstacole care par insurmontabile. Dorești să înveți cum să transformi aceste obstacole în oportunități și să navighezi prin viață cu grație și încredere.
 • Ești pregătit să îți asumi responsabilitatea pentru propria viață. Înțelegi că ești creatorul propriei realități și ești gata să îți asumi puterea și să acționezi în consecință.

Acest program NU este pentru tine dacă...

 • Cauți soluții rapide fără efort. Aștepți ca schimbările să vină fără să investești timp, energie și angajament în dezvoltarea personală.
 • Nu crezi în puterea gândirii pozitive și a intenției. Dacă ești sceptic față de conceptele de manifestare și puterea subconștientului, acest workshop s-ar putea să nu fie potrivit pentru tine.
 • Te aștepți ca alții să îți rezolve problemele. În loc să îți asumi responsabilitatea pentru propria viață, te bazezi pe alții să facă munca în locul tău.
 • Evită să te confrunți cu emoțiile și temerile tale. Dacă nu ești dispus să-ți explorezi vulnerabilitățile și să lucrezi la ele, acest program s-ar putea să nu îți ofere rezultatele dorite.
 • Ești închis la noi perspective și abordări. Dacă preferi să aderi strict la ceea ce știi și să eviți inovația sau gândirea laterală, atunci acest workshop s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru tine.
 • Nu ești dispus să investești în tine. Dacă nu vezi valoarea în a aloca resurse pentru dezvoltarea personală și profesională, acest program s-ar putea să nu îți satisfacă așteptările.

Descoperă și Activează-ți Geniul Creator

Te invit într-o călătorie de autodescoperire unde vei învăța să îți activezi și să îți folosești la maxim potențialul creator.

Prin workshopul "Activează geniul creator și alege ce vrei să creezi în viața ta", îți ofer instrumentele și cunoștințele necesare pentru a te reconecta cu forța ta interioară și a da formă viziunii tale despre viitor.

Acesta nu este un simplu seminar teoretic, ci o experiență profundă și practică.

Vei descoperi cum să îți canalizezi instinctele în direcția succesului, să transformi tensiunile cotidiene în energie creativă și să navighezi prin provocările vieții cu determinare și încredere.

În cadrul acestui workshop, vei fi înconjurat de o comunitate de oameni pasionați și curioși, dornici să exploreze și să își manifeste potențialul la capacitate maximă.

Împreună vom desluși secretele manifestării și vom afla cum să ne reconectăm cu esența noastră creatoare.

Dacă simți că ești pregătit să îți redescoperi și să-ți activezi geniul creator, te aștept cu entuziasm să vii alături de mine.

Hai să pornim împreună în această aventură de autodescoperire și manifestare, și să vedem împreună cât de frumoasă poate fi viața atunci când ne conectăm cu esența noastră și ne manifestăm visurile.

Începe Acum

624 lei

WORKSHOP DE 1 ZI - 10 MARTIE 2024
10.000 lei
1x SESIUNE SPECIALĂ DE BIOFIELD HEALING pentru Abundență (doar pentru primii 20 înscriși)
200 lei
Meditație (audio) de conectare cu inocența
50 lei
Coerența dintre minte și inimă - meditație ghidată
100 lei

Valoarea Totală 
10.350 lei
Plătești acum doar      
624 lei

Întrebări frecvente

Cand începe și când se teRmină programul?

Programul se va desfășura în data de 10 Martie 2024

Durată: 8 ore (10.00-18.00)

Pauză: 40 de minute (în jur de ora 12.00)

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la sesiunile live?

Fiind un workshop, este esențial să te implici direct în exerciții. Îți recomand să îți aloci timp special pentru aceasta. Totuși, în cazul în care nu poți participa la întreaga sesiune, vei primi înregistrarea pe email.

Cât timp voi avea acces la înregistrări?

Accesul este pe viață, astfel încât vei putea reveni oricând la ele.

Pot participa chiar dacă nu am participat la workshopul de Intuiție?

Workshopul de intuiție este fundația pe care se construiește acest workshop. De aceea, îți recomand, dacă nu ai putut veni live, să vizionezi înregistrarea înainte de a te înscrie.

Pot urmări sesiunile și de pe telefon?

Desigur, îl poți urmări de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet pentru a putea intra în camera de Zoom.

© 2023 ALINIERE ENERGETICĂ I Termeni și Condiții I Politica de Confidențialitate